35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Morka,może Ci na zatwardzenie pomoże?
peppapig, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Zapomnialaś, że muszę mięśnie brzucha oszczędzać. Gdybym mogla je napinac, to bym Wam dupy nie zawracała
Ale cala ciążę pilam tez tran, może on mnie smarowal od środka?moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Pomimo ze samosprzatajace urzadzenie mnie wykonczylo ruszylam dupsko . Bozia to to:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be66136ec2e4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9502a74a607a.jpg
My mamy to urzadzenie. Jak dla mnie, nie spelnilo sie w myciu podlog ani sanitarouw. Ok para jest goraca i pod cisnieniem ale wg mnie nie skuteczne.Ta para sie skrapli i splywa wiec pozniej trzeba przecierac i tak. Dodam, ze jak myja sanitaria to "na ostro" i na koniec poprawiam plyn do szyb + reczniki papierowe, ze by wszystko bylo na "blysk"Urzadzenie, za to sprawdza sie super na wszelkich materialach. Udalo mi sie usunac piekna won kocich sikow z kanapy, ktora prawie mialam wyrzucic bo nic nie dzialalo. Sietnie pierze dywany, poduszki. Mozna odswiezac firanki (jak ktos ma
) itd Kiedys byla u mnie kolezanka z mala corka, ktora byla chora i obrzygala mi pol jadalni. Po uzyciu tego karchera na moim dywanie (bielo6czarnym) nie ma ani sladu
moremi, peppapig, iwcia77, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Megan, ciężko Ci pewnie samej jak jego nie ma?
różnie z tym jest
on już tam jest 8 lat ,na początku widzieliśmy się tylko raz w roku ,teraz co 3 miesiące
jak jest to nie mam władzy nad pilotem"
dużo by pisać ...Sabina, mamatrojki80, Arwena, BISCA, anna maria, Magda*, iwcia77, Mega, kkisia, Bozia3, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny