35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zapomnialaś, że muszę mięśnie brzucha oszczędzać. Gdybym mogla je napinac, to bym Wam dupy nie zawracałaComeToMeBaby wrote:Morka,może Ci na zatwardzenie pomoże?

peppapig, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jabłka wcinaj. Owoce z rana na maxa + kawka i nie ma doopy, musi wyjść, co ma wyjść. Ja nie miałam w ciazy zadnych problemów z zaparciami ( z córka cala ciążę ), co przyjmowalam z codziennym niedowierzaniem idąc do kibelka.moremi wrote:Zapomnialaś, że muszę mięśnie brzucha oszczędzać. Gdybym mogla je napinac, to bym Wam dupy nie zawracała

Ale cala ciążę pilam tez tran, może on mnie smarowal od środka?
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Pomimo ze samosprzatajace urzadzenie mnie wykonczylo ruszylam dupsko . Bozia to to:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be66136ec2e4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9502a74a607a.jpg
My mamy to urzadzenie. Jak dla mnie, nie spelnilo sie w myciu podlog ani sanitarouw. Ok para jest goraca i pod cisnieniem ale wg mnie nie skuteczne.Ta para sie skrapli i splywa wiec pozniej trzeba przecierac i tak. Dodam, ze jak myja sanitaria to "na ostro" i na koniec poprawiam plyn do szyb + reczniki papierowe, ze by wszystko bylo na "blysk"
Urzadzenie, za to sprawdza sie super na wszelkich materialach. Udalo mi sie usunac piekna won kocich sikow z kanapy, ktora prawie mialam wyrzucic bo nic nie dzialalo. Sietnie pierze dywany, poduszki. Mozna odswiezac firanki (jak ktos ma
) itd Kiedys byla u mnie kolezanka z mala corka, ktora byla chora i obrzygala mi pol jadalni. Po uzyciu tego karchera na moim dywanie (bielo6czarnym) nie ma ani sladu
moremi, peppapig, iwcia77, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Megan, ciężko Ci pewnie samej jak jego nie ma?
różnie z tym jest
on już tam jest 8 lat ,na początku widzieliśmy się tylko raz w roku ,teraz co 3 miesiące
jak jest to nie mam władzy nad pilotem
"
dużo by pisać ...
Sabina, mamatrojki80, Arwena, BISCA, anna maria, Magda*, iwcia77, Mega, kkisia, Bozia3, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny