X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzilam na gimnastyke artystyczna ,ale tez nie byla dla mnie ,potem lekkoatletyka bylam naprawde dobra w biegach na dlugi dystans ale tu z kolei nie mialm wsparcia rodziny ,no co zrobic ale po dzien dzisiejszy uwielbiam Sport z kijkam zapierdalam i maratonach startuje :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Czego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam :-) ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.

mamatrojki80, dorbie, Arwena, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak- ale brzuszek ci urosl :) ty chyba zamiast kartofla to arbuza tam masz ;D

..ah brakuje mi tej mojej ciazy ...to taki piekny moment w zyciu...

mamatrojki80, anna maria, dorbie, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, macduska, Zofia8, peppapig, paszczakin, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ja chodzilam na gimnastyke artystyczna ,ale tez nie byla dla mnie ,potem lekkoatletyka bylam naprawde dobra w biegach na dlugi dystans ale tu z kolei nie mialm wsparcia rodziny ,no co zrobic ale po dzien dzisiejszy uwielbiam Sport z kijkam zapierdalam i maratonach startuje :-)

Ja żałuje, że judo tak późno zaczęłam trenować, a miałam ogromne predyspozycje i w 5 lat osiągnęłam dużo... balet dał mi świetne nogi i gibkość :-)

anna maria, iwcia77, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No i dobrze po to sa leki zeby pomagaly,jeszcze troche i mu minie :-)ja mialm dla Helki specjalne krople do masowania brzucha ze sobie dobrze baka puscila i tak bylo jak wmasowalm to baki szly :-)
    ty mow szybko co to za krople do masowania!? :-O

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tu w DE kupione nazywaja sie Vier-Winde-Öl
    iwcia77 wrote:
    ty mow szybko co to za krople do masowania!? :-O

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Czego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam :-) ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.
    fakt a ja zaluje ze moja mam nigdy nie zwracala uwagi na moje talenty i nie mialam okazji sie w nich spelnic :( szkoda...ja bede bacznie obserwowac Ivo i pomoge mu rozwijac jego zainteresowania i umiejetnosci :)

mamatrojki80, dorbie, anna maria, Arwena, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To tu w DE kupione nazywaja sie Vier-Winde-Öl
    drogie? mam kuzynke przyszpilic? :D

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie moge powiedziec ze ciazy z Helka byla pieknym czasem :-(szkoda no ale tak bylo jak nie rzyganie do konca 5 mies,to pozniej zgaga i juz w 7 mialm Hele :-)
    iwcia77 wrote:
    Paszczak- ale brzuszek ci urosl :) ty chyba zamiast kartofla to arbuza tam masz ;D

..ah brakuje mi tej mojej ciazy ...to taki piekny moment w zyciu...

dorbie, iwcia77, mamatrojki80, moremi, peppapig, Elfik, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    fakt a ja zaluje ze moja mam nigdy nie zwracala uwagi na moje talenty i nie mialam okazji sie w nich spelnic :( szkoda...ja bede bacznie obserwowac Ivo i pomoge mu rozwijac jego zainteresowania i umiejetnosci :)

Moja w drugą stronę... :-) ja moje dzieci łagodnie zachęcam i badam grunt.

iwcia77, anna maria, moremi, Bozia3, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamietam ile kosztowaly ,ale chybya nie tak drogo .

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    a ja nie moge powiedziec ze ciazy z Helka byla pieknym czasem :-(szkoda no ale tak bylo jak nie rzyganie do konca 5 mies,to pozniej zgaga i juz w 7 mialm Hele :-)

Ale jest, jedyna, kochana córcia :-)

iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to Prawda :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Ale jest, jedyna, kochana córcia :-)

mamatrojki80, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie- gratuluje sykow zuchow :) i zwyciezcow :)

mamatrojki80, anna maria, dorbie, peppapig, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, naprawdę to bym poszła spać... ale czekałam na mojego kota, właśnie wrócił za szlajanki jak to mówię, mogę iść spać, bo mój czarny synek powrócił :-)

anna maria, dorbie, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj bylismy z Hela na basenie ale Taki mocno zasolonym (czy jak sie moowi)fajnie bylo ,wyplywa sie na powietrze ,padal na nas deszcz a woda byla zajebiscie ciepla bardzo sie Heli podobalo,nawet kiedy napila sie slonej wody to nie rzygala :-)

mamatrojki80, dorbie, iwcia77, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze 2 min i ide spac :-)

mamatrojki80, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, widze nowe zdjecie brzuchola. Zgrabny bardzo. I cala reszta tez, jednak wagowy terror gina zrobil swoje, pozytywnie oczywiscie :)

anna maria, dorbie, iwcia77, mamatrojki80, Aasiula, moremi, Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzisiaj bylismy z Hela na basenie ale Taki mocno zasolonym (czy jak sie moowi)fajnie bylo ,wyplywa sie na powietrze ,padal na nas deszcz a woda byla zajebiscie ciepla bardzo sie Heli podobalo,nawet kiedy napila sie slonej wody to nie rzygala :-)

Odważne jesteście, Aniu jak Twój mąż się czuje w roli taty? :-)

anna maria, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    jeszcze 2 min i ide spac :-)

No ja tu dziś zabalowałam trochę :-) też spadam... dobranoc :-)

anna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze sie spelnil jako tata ,ma duzo cierpliwosci .lepszego ojca dla Heleny nie moglabym sobie wymarzyc :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Odważne jesteście, Aniu jak Twój mąż się czuje w roli taty? :-)

mamatrojki80, moremi, Sabina, Zofia8, Parka, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 8374 8375 8376 8377 8378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ