X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzilam na gimnastyke artystyczna ,ale tez nie byla dla mnie ,potem lekkoatletyka bylam naprawde dobra w biegach na dlugi dystans ale tu z kolei nie mialm wsparcia rodziny ,no co zrobic ale po dzien dzisiejszy uwielbiam Sport z kijkam zapierdalam i maratonach startuje :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Czego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam :-) ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.

mamatrojki80, dorbie, Arwena, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak- ale brzuszek ci urosl :) ty chyba zamiast kartofla to arbuza tam masz ;D

..ah brakuje mi tej mojej ciazy ...to taki piekny moment w zyciu...

mamatrojki80, anna maria, dorbie, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, macduska, Zofia8, peppapig, paszczakin, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ja chodzilam na gimnastyke artystyczna ,ale tez nie byla dla mnie ,potem lekkoatletyka bylam naprawde dobra w biegach na dlugi dystans ale tu z kolei nie mialm wsparcia rodziny ,no co zrobic ale po dzien dzisiejszy uwielbiam Sport z kijkam zapierdalam i maratonach startuje :-)

Ja żałuje, że judo tak późno zaczęłam trenować, a miałam ogromne predyspozycje i w 5 lat osiągnęłam dużo... balet dał mi świetne nogi i gibkość :-)

anna maria, iwcia77, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No i dobrze po to sa leki zeby pomagaly,jeszcze troche i mu minie :-)ja mialm dla Helki specjalne krople do masowania brzucha ze sobie dobrze baka puscila i tak bylo jak wmasowalm to baki szly :-)
    ty mow szybko co to za krople do masowania!? :-O

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tu w DE kupione nazywaja sie Vier-Winde-Öl
    iwcia77 wrote:
    ty mow szybko co to za krople do masowania!? :-O

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Czego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam :-) ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.
    fakt a ja zaluje ze moja mam nigdy nie zwracala uwagi na moje talenty i nie mialam okazji sie w nich spelnic :( szkoda...ja bede bacznie obserwowac Ivo i pomoge mu rozwijac jego zainteresowania i umiejetnosci :)

mamatrojki80, dorbie, anna maria, Arwena, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To tu w DE kupione nazywaja sie Vier-Winde-Öl
    drogie? mam kuzynke przyszpilic? :D

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie moge powiedziec ze ciazy z Helka byla pieknym czasem :-(szkoda no ale tak bylo jak nie rzyganie do konca 5 mies,to pozniej zgaga i juz w 7 mialm Hele :-)
    iwcia77 wrote:
    Paszczak- ale brzuszek ci urosl :) ty chyba zamiast kartofla to arbuza tam masz ;D

..ah brakuje mi tej mojej ciazy ...to taki piekny moment w zyciu...

dorbie, iwcia77, mamatrojki80, moremi, peppapig, Elfik, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    fakt a ja zaluje ze moja mam nigdy nie zwracala uwagi na moje talenty i nie mialam okazji sie w nich spelnic :( szkoda...ja bede bacznie obserwowac Ivo i pomoge mu rozwijac jego zainteresowania i umiejetnosci :)

Moja w drugą stronę... :-) ja moje dzieci łagodnie zachęcam i badam grunt.

iwcia77, anna maria, moremi, Bozia3, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamietam ile kosztowaly ,ale chybya nie tak drogo .

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    a ja nie moge powiedziec ze ciazy z Helka byla pieknym czasem :-(szkoda no ale tak bylo jak nie rzyganie do konca 5 mies,to pozniej zgaga i juz w 7 mialm Hele :-)

Ale jest, jedyna, kochana córcia :-)

iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to Prawda :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Ale jest, jedyna, kochana córcia :-)

mamatrojki80, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie- gratuluje sykow zuchow :) i zwyciezcow :)

mamatrojki80, anna maria, dorbie, peppapig, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, naprawdę to bym poszła spać... ale czekałam na mojego kota, właśnie wrócił za szlajanki jak to mówię, mogę iść spać, bo mój czarny synek powrócił :-)

anna maria, dorbie, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj bylismy z Hela na basenie ale Taki mocno zasolonym (czy jak sie moowi)fajnie bylo ,wyplywa sie na powietrze ,padal na nas deszcz a woda byla zajebiscie ciepla bardzo sie Heli podobalo,nawet kiedy napila sie slonej wody to nie rzygala :-)

mamatrojki80, dorbie, iwcia77, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze 2 min i ide spac :-)

mamatrojki80, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, widze nowe zdjecie brzuchola. Zgrabny bardzo. I cala reszta tez, jednak wagowy terror gina zrobil swoje, pozytywnie oczywiscie :)

anna maria, dorbie, iwcia77, mamatrojki80, Aasiula, moremi, Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dzisiaj bylismy z Hela na basenie ale Taki mocno zasolonym (czy jak sie moowi)fajnie bylo ,wyplywa sie na powietrze ,padal na nas deszcz a woda byla zajebiscie ciepla bardzo sie Heli podobalo,nawet kiedy napila sie slonej wody to nie rzygala :-)

Odważne jesteście, Aniu jak Twój mąż się czuje w roli taty? :-)

anna maria, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    jeszcze 2 min i ide spac :-)

No ja tu dziś zabalowałam trochę :-) też spadam... dobranoc :-)

anna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze sie spelnil jako tata ,ma duzo cierpliwosci .lepszego ojca dla Heleny nie moglabym sobie wymarzyc :-)
    mamatrojki80 wrote:
    Odważne jesteście, Aniu jak Twój mąż się czuje w roli taty? :-)

mamatrojki80, moremi, Sabina, Zofia8, Parka, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 8374 8375 8376 8377 8378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ