35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chodzilam na gimnastyke artystyczna ,ale tez nie byla dla mnie ,potem lekkoatletyka bylam naprawde dobra w biegach na dlugi dystans ale tu z kolei nie mialm wsparcia rodziny ,no co zrobic ale po dzien dzisiejszy uwielbiam Sport z kijkam zapierdalam i maratonach startuje
mamatrojki80 wrote:Czego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam
ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Paszczak- ale brzuszek ci urosl
ty chyba zamiast kartofla to arbuza tam masz 
..ah brakuje mi tej mojej ciazy ...to taki piekny moment w zyciu...
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, paszczakin, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ja chodzilam na gimnastyke artystyczna ,ale tez nie byla dla mnie ,potem lekkoatletyka bylam naprawde dobra w biegach na dlugi dystans ale tu z kolei nie mialm wsparcia rodziny ,no co zrobic ale po dzien dzisiejszy uwielbiam Sport z kijkam zapierdalam i maratonach startuje

Ja żałuje, że judo tak późno zaczęłam trenować, a miałam ogromne predyspozycje i w 5 lat osiągnęłam dużo... balet dał mi świetne nogi i gibkość
anna maria, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ty mow szybko co to za krople do masowania!?anna maria wrote:No i dobrze po to sa leki zeby pomagaly,jeszcze troche i mu minie :-)ja mialm dla Helki specjalne krople do masowania brzucha ze sobie dobrze baka puscila i tak bylo jak wmasowalm to baki szly

anna maria lubi tę wiadomość
-
fakt a ja zaluje ze moja mam nigdy nie zwracala uwagi na moje talenty i nie mialam okazji sie w nich spelnicmamatrojki80 wrote:Czego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam
ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.
szkoda...ja bede bacznie obserwowac Ivo i pomoge mu rozwijac jego zainteresowania i umiejetnosci
nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Elfik, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja nie moge powiedziec ze ciazy z Helka byla pieknym czasem :-(szkoda no ale tak bylo jak nie rzyganie do konca 5 mies,to pozniej zgaga i juz w 7 mialm Hele
iwcia77 wrote:Paszczak- ale brzuszek ci urosl
ty chyba zamiast kartofla to arbuza tam masz 
..ah brakuje mi tej mojej ciazy ...to taki piekny moment w zyciu...
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:fakt a ja zaluje ze moja mam nigdy nie zwracala uwagi na moje talenty i nie mialam okazji sie w nich spelnic
szkoda...ja bede bacznie obserwowac Ivo i pomoge mu rozwijac jego zainteresowania i umiejetnosci 
Moja w drugą stronę...
ja moje dzieci łagodnie zachęcam i badam grunt.
iwcia77, anna maria, moremi, Bozia3, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:a ja nie moge powiedziec ze ciazy z Helka byla pieknym czasem :-(szkoda no ale tak bylo jak nie rzyganie do konca 5 mies,to pozniej zgaga i juz w 7 mialm Hele

Ale jest, jedyna, kochana córcia
iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, naprawdę to bym poszła spać... ale czekałam na mojego kota, właśnie wrócił za szlajanki jak to mówię, mogę iść spać, bo mój czarny synek powrócił
anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj bylismy z Hela na basenie ale Taki mocno zasolonym (czy jak sie moowi)fajnie bylo ,wyplywa sie na powietrze ,padal na nas deszcz a woda byla zajebiscie ciepla bardzo sie Heli podobalo,nawet kiedy napila sie slonej wody to nie rzygala
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Elfik, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszczak, widze nowe zdjecie brzuchola. Zgrabny bardzo. I cala reszta tez, jednak wagowy terror gina zrobil swoje, pozytywnie oczywiscie
anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dzisiaj bylismy z Hela na basenie ale Taki mocno zasolonym (czy jak sie moowi)fajnie bylo ,wyplywa sie na powietrze ,padal na nas deszcz a woda byla zajebiscie ciepla bardzo sie Heli podobalo,nawet kiedy napila sie slonej wody to nie rzygala

Odważne jesteście, Aniu jak Twój mąż się czuje w roli taty?
anna maria, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysle ze sie spelnil jako tata ,ma duzo cierpliwosci .lepszego ojca dla Heleny nie moglabym sobie wymarzyc
mamatrojki80 wrote:Odważne jesteście, Aniu jak Twój mąż się czuje w roli taty?
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Zofia8, Parka, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość