35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chodzilam na gimnastyke artystyczna ,ale tez nie byla dla mnie ,potem lekkoatletyka bylam naprawde dobra w biegach na dlugi dystans ale tu z kolei nie mialm wsparcia rodziny ,no co zrobic ale po dzien dzisiejszy uwielbiam Sport z kijkam zapierdalam i maratonach startujemamatrojki80 wrote:Czego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam
ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.
mamatrojki80, dorbie, Arwena, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
Paszczak- ale brzuszek ci urosl
ty chyba zamiast kartofla to arbuza tam masz
..ah brakuje mi tej mojej ciazy ...to taki piekny moment w zyciu...mamatrojki80, anna maria, dorbie, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, macduska, Zofia8, peppapig, paszczakin, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ja chodzilam na gimnastyke artystyczna ,ale tez nie byla dla mnie ,potem lekkoatletyka bylam naprawde dobra w biegach na dlugi dystans ale tu z kolei nie mialm wsparcia rodziny ,no co zrobic ale po dzien dzisiejszy uwielbiam Sport z kijkam zapierdalam i maratonach startuje
Ja żałuje, że judo tak późno zaczęłam trenować, a miałam ogromne predyspozycje i w 5 lat osiągnęłam dużo... balet dał mi świetne nogi i gibkośćanna maria, iwcia77, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:No i dobrze po to sa leki zeby pomagaly,jeszcze troche i mu minie :-)ja mialm dla Helki specjalne krople do masowania brzucha ze sobie dobrze baka puscila i tak bylo jak wmasowalm to baki szly
anna maria lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Czego to człowiek w życiu nie liznął...od 6 do 12 roku życia do Państwowego Ogniska Baletowego w Szczecinie też chodziłam
ale to mojej matki ambicje niespełnione...brrrr, nigdy dziecka do niczego zmuszać nie będę.
szkoda...ja bede bacznie obserwowac Ivo i pomoge mu rozwijac jego zainteresowania i umiejetnosci
mamatrojki80, dorbie, anna maria, Arwena, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, Dziobak, Bozia3, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja nie moge powiedziec ze ciazy z Helka byla pieknym czasem :-(szkoda no ale tak bylo jak nie rzyganie do konca 5 mies,to pozniej zgaga i juz w 7 mialm Heleiwcia77 wrote:Paszczak- ale brzuszek ci urosl
ty chyba zamiast kartofla to arbuza tam masz
..ah brakuje mi tej mojej ciazy ...to taki piekny moment w zyciu...dorbie, iwcia77, mamatrojki80, moremi, peppapig, Elfik, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:fakt a ja zaluje ze moja mam nigdy nie zwracala uwagi na moje talenty i nie mialam okazji sie w nich spelnic
szkoda...ja bede bacznie obserwowac Ivo i pomoge mu rozwijac jego zainteresowania i umiejetnosci
Moja w drugą stronę...ja moje dzieci łagodnie zachęcam i badam grunt.
iwcia77, anna maria, moremi, Bozia3, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:a ja nie moge powiedziec ze ciazy z Helka byla pieknym czasem :-(szkoda no ale tak bylo jak nie rzyganie do konca 5 mies,to pozniej zgaga i juz w 7 mialm Hele
Ale jest, jedyna, kochana córcia
iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj bylismy z Hela na basenie ale Taki mocno zasolonym (czy jak sie moowi)fajnie bylo ,wyplywa sie na powietrze ,padal na nas deszcz a woda byla zajebiscie ciepla bardzo sie Heli podobalo,nawet kiedy napila sie slonej wody to nie rzygala
mamatrojki80, dorbie, iwcia77, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dzisiaj bylismy z Hela na basenie ale Taki mocno zasolonym (czy jak sie moowi)fajnie bylo ,wyplywa sie na powietrze ,padal na nas deszcz a woda byla zajebiscie ciepla bardzo sie Heli podobalo,nawet kiedy napila sie slonej wody to nie rzygala
Odważne jesteście, Aniu jak Twój mąż się czuje w roli taty?
anna maria, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysle ze sie spelnil jako tata ,ma duzo cierpliwosci .lepszego ojca dla Heleny nie moglabym sobie wymarzycmamatrojki80 wrote:Odważne jesteście, Aniu jak Twój mąż się czuje w roli taty?
mamatrojki80, moremi, Sabina, Zofia8, Parka, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość