35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
co Ty
właśnie mierzyłam temp 37,7 więc rośnie
na 16 idę do znachora, niech mnie odprawi do domu
mamatrojki80 wrote:Reni, zdrowa już jesteś?mamatrojki80, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a propos choroby
mój mąż kazał mi leki wziąć i opieprzył mnie, że jem Visolvit
kazał mi rozpuścić go w wodzie!
czujecie to?!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b5a25089d79.jpgmamatrojki80, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, Krakonka, Aasiula, moremi, kkisia, macduska, Dziobak, paszczakin, SolarPolar, Parka, Mega, BISCA, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się dziwię, że jakiejś hiperwitaminozy w dzieciństwie nie miałam Visolvit i Vibovit prosto z torebek wyjadałam... smakowały mi też tabletki na gardło Chlorohinaldin
kapturnica, Reni, Zofia8, ComeToMeBaby, Krakonka, moremi, kkisia, macduska, iwcia77, paszczakin, SolarPolar, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Trzymam kciuki za wszystkie ważne sprawy
Widze ze nie tylko ja odczułam zmianę czasu
W radiu usłyszałam właśnie zlepek słów " biała Wielkanoc"...mam nadzieje ze chodzi o białą kiełbache
Kompletnie nie mam mocy, chyba na te święta to niewiele przygotujeSabina, kapturnica, Aasiula, moremi, Elfik, kkisia, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
hahaha
no no własnie to
teraz jadę na visolvicie aż mi język zdrętwieje
mamatrojki80 wrote:Ja się dziwię, że jakiejś hiperwitaminozy w dzieciństwie nie miałam Visolvit i Vibovit prosto z torebek wyjadałam... smakowały mi też tabletki na gardło ChlorohinaldinComeToMeBaby, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:moja bratowa przesłała mi zdjęcie usg (to chyba 3d jest) twarzy swojego dziecka. i pojawiło się tam słowo "śliczny"...
hmmm.... no ja bym raczej tego człowieczka ze zdjęcia do horroru zatrudniła.. no ale o gustach się nie dyskutuje
Dla niej jest śliczny, a ona nie jest obiektywna
ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a ja tak czytam i czytam o tej krótkiej fazie lutealnej i widzę, ze się zaleca końskie dawki wit b6, magnezu i wapnia.
no i że najlepiej 12-16 dni, 10-11 graniczne, a poniżej 10 to katastrofa.
no to tak przejrzałam te swoje cykle, to zdarzyła mi się 10tką, ale tak to 11, a najczęściej 12 dni mi pokazuje.
a już człowiek taki zadowolony se siedział...
Kometa na własną rękę nie przyjmowałabym żadnych końskich dawek wit B6. Udaj się do lekarza w dniu przed owulacyjnym i jak zrobi monitoring to zobaczysz czy się potwierdzi to co pokazuje ovu, albo kup testy owulacyjne, ja głównie po nich zobaczyłam że jest cos nie tak (ale tak jak widzisz nie wszystkim dziewczynom one wychodzą), a później monit to potwierdził. Ja traktuje te wykresy ovu tak tylko do pomocy a nie diagnozowania problemu, dlatego też nie sugeruj się tak nimi. Może to jest Wasz problem a nie kiepskie nasienie, a może 2 problemy występują jednocześnie. Jeśli jesteś przed owu to idź do gina na monit , szkoda kolejnego cyklu.mamatrojki80, Krakonka, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Zofia8, kkisia, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:moja bratowa przesłała mi zdjęcie usg (to chyba 3d jest) twarzy swojego dziecka. i pojawiło się tam słowo "śliczny"...
hmmm.... no ja bym raczej tego człowieczka ze zdjęcia do horroru zatrudniła.. no ale o gustach się nie dyskutujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:40
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, macduska, iwcia77, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Kometa na własną rękę nie przyjmowałabym żadnych końskich dawek wit B6. Udaj się do lekarza w dniu przed owulacyjnym i jak zrobi monitoring to zobaczysz czy się potwierdzi to co pokazuje ovu, albo kup testy owulacyjne, ja głównie po nich zobaczyłam że jest cos nie tak (ale tak jak widzisz nie wszystkim dziewczynom one wychodzą), a później monit to potwierdził. Ja traktuje te wykresy ovu tak tylko do pomocy a nie diagnozowania problemu, dlatego też nie sugeruj się tak nimi. Może to jest Wasz problem a nie kiepskie nasienie, a może 2 problemy występują jednocześnie. Jeśli jesteś przed owu to idź do gina na monit , szkoda kolejnego cyklu.
teoretycznie
testy ovu stosuję od niedawna.
monitoringu jeszcze nie zaliczyłam, ale tak sobie myślę, że pójdę.
mówisz 11-12 dni to lipa? myślałam, że jest w normie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny