35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:No nie mam firmy jeszcze, ale i tak rozważam Play. Ja potrzebuję tylko nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci i smsy. Bez aparatu.
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:zorientował ale nic nie mówił
Nie jest małostkowy i drobiazgowy, to dobrze. Loda mu zrób, a nie ciastonie wierzę, że to napisałam....
moremi, ComeToMeBaby, Zofia8, Krakonka, ola_35, kkisia, peppapig, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Parka, Mega, BISCA, Arwena, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ty już się lepiej nie odzywaj
nie masz już zajadów
ComeToMeBaby wrote:loda.. phi.
ja to bym musiała się bardziej postarać, jeśli to miałoby być święto...
wolę nie zapominać. ustawiam sobie w telefonienie mam pamięci do dat.
ComeToMeBaby, moremi, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ty już się lepiej nie odzywaj
nie masz już zajadów
heheheheh chyba za mocno zassałamReni, mamatrojki80, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 14:20
moremi, Heretyczka, mamatrojki80, Elfik, kkisia, Aasiula, iwcia77, Sabina, Parka, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
masz tą paszczękę
hm.. a szyby też dobrze zasysasz? to może karcher nie potrzebny..wiesz jak glonojad
ComeToMeBaby wrote:nie, ale w jednym kąciku ust mam pęknięte naczynko krwionośne
heheheheh chyba za mocno zassałammoremi, ComeToMeBaby, mamatrojki80, Elfik, kkisia, Aasiula, Zofia8, iwcia77, kapturnica, Parka, Krakonka, caffe lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:eeee tam loda
myslałam zeby jakos bardziej duchowo uczcić..może danielsika?mamatrojki80, kkisia, Aasiula, iwcia77, Sabina, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Eeej, ale tego przecież wspólnie nie będziecie pić, a to jego święto przecież. Było, to fakt. Zawsze możesz mu wmówić, ze będziesz jego niewolnica cały tydzień
a że nie korzystał to jego strataReni, Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Eeej, ale tego przecież wspólnie nie będziecie pić, a to jego święto przecież. Było, to fakt. Zawsze możesz mu wmówić, ze będziesz jego niewolnica cały tydzień
dla niego ciasto dla mnie łyski i starczymoremi, kkisia, Dziobak, Aasiula, Zofia8, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Mega, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny