35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a propos choroby
mój mąż kazał mi leki wziąć i opieprzył mnie, że jem Visolvit
kazał mi rozpuścić go w wodzie!
czujecie to?!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b5a25089d79.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 15:02
Reni, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ja się dziwię, że jakiejś hiperwitaminozy w dzieciństwie nie miałam Visolvit i Vibovit prosto z torebek wyjadałam... smakowały mi też tabletki na gardło Chlorohinaldin
mamatrojki80, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:moja bratowa przesłała mi zdjęcie usg (to chyba 3d jest) twarzy swojego dziecka. i pojawiło się tam słowo "śliczny"...
hmmm.... no ja bym raczej tego człowieczka ze zdjęcia do horroru zatrudniła.. no ale o gustach się nie dyskutuje- jam ci nie z tych co sie zachwycaja bobaskami i usg a teraz sama prosze moje zaciazone kolezanki o fotki jak nie z usg , to brzucha albo juz po porodzie
..odpieluszkowe zapalenie mozgu
mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina, Mega, Elfik, Arwena, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Moje młodsze dziecko weszło w fazę układania wież z gąbek kuchennych. Moje starsze też to przechodziło, od wież, poprzez zamki aż do skomplikowanych fortec.
Polecam klocki z gąbek - tanie, ciche, bezpieczne i eko, bo po zabawie się zużywadzieki
moremi lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dawaj linka
dzieki
ComeToMeBaby, iwcia77, mamatrojki80, kkisia, Krakonka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:
padlam
moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:U mnie właśnie jest gradobicie, moje bratki pewnie szlag trafi
mamatrojki80, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Morek- grunt to poczucie humoru
padlam
mamatrojki80, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, Krakonka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a nie mozesz ich wstawic do domu? ( mam namysli te ze zdjecia , bo widze ze w doniczkach...no chyba zes przesadzila...)
Te w doniczkach sa na parapetach o nie się najmniej martwię, reszta w donicach i koszach stoi pod chmurką. Byłam oszacować szkody i nie jest źlea teraz już słońce świeci... ale dynamika pogody.
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak na poważnie to ja bym takich "klocków" dziecku do zabawy jednak nie dała, nie jestem paranoiczką, ale dzieciak może kawałek gąbki odgyźć i np.połknąć lub w wersji tragicznej zachłysnąć się i udusić.... mówię to ja oczywiście
iwcia77, Elfik, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Te w doniczkach sa na parapetach o nie się najmniej martwię, reszta w donicach i koszach stoi pod chmurką. Byłam oszacować szkody i nie jest źle
a teraz już słońce świeci... ale dynamika pogody.
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:A to ponoć ja- mam budyń
sto razy zawracam w pol drogi zeby sprawdzic czy piekarnik wylaczylam , gaz i zelazko...w zyciu nie bylam tak rozkojarzona jak teraz...ponoc pierwszy rok po porodzie taki zakrecony jest...tylko, ze ja po ostatniej akcji z autem , boje sie prowadzic...a bez chwalenia sie - nawet chlopy mnie chwala jesli chodzi o jazde autem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 16:27
moremi, kapturnica, Parka, Aasiula, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:A tak na poważnie to ja bym takich "klocków" dziecku do zabawy jednak nie dała, nie jestem paranoiczką, ale dzieciak może kawałek gąbki odgyźć i np.połknąć lub w wersji tragicznej zachłysnąć się i udusić.... mówię to ja oczywiście
kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!