35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co?Mysle ,ze z czasem sie to trochu unormuje..Jak zaczne młoda czuc ,że sie rusza kazdego dnia to cisnienie czy dziecko zyje napewno trochu opadnie..Ja mamschizy ,ze pojde na usg i nie zobacze bicia dziecka..I chyba to mnie nakreca jak sprężynke...Uff juz blizej niz dalej by ruchy sie zrobily czestsze
Dziewczyny Bozia ma chyba z nia kontakt moze by esa wyslala czy ja ten remont nie pochłonął ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:40
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Mi lekarz mówił, że te nadgarstkowe są wyjątkowo niedokładne.
O ten http://www.zaopatrzenie-medyczne.pl/microlife-cisnieniomierz-bp-a80-sprzet-medyczny-1-256.html wiec chyba dokladny jest tak mysleWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:42
moremi, Sabina, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja nie mam nadgarstkowego cisnieniomierza Mam taki z mankietem z MICROLIFE
O ten http://www.zaopatrzenie-medyczne.pl/microlife-cisnieniomierz-bp-a80-sprzet-medyczny-1-256.html wiec chyba dokladny jest tak mysle
Ja też mam ten z rękawem, ale jak tylko baterie trochę się wyczerpią to zaniża wyniki. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja nie mam nadgarstkowego cisnieniomierza Mam taki z mankietem z MICROLIFE
O ten http://www.zaopatrzenie-medyczne.pl/microlife-cisnieniomierz-bp-a80-sprzet-medyczny-1-256.html wiec chyba dokladny jest tak mysle
Ja mam podobny, mi też ciśnienie w gabinecie potrafiło skoczyć tak na 140/90, a domu było normalne, musiałam monitorować, w ostatniej ciąży miałam wyższe niż zwykle, ale w normie, pewnie od nadwagi bo mega przytyłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:48
-
mysza1975 wrote:No bo tylko Twoje będzie śliczne, cała reszta to rodem z horrorów.
A propos fazy lutealnej, spójrz na moje wykresy, też nie było szału.
No i witam w poniedziałek.
U nas już było wszystko: słońce, deszcz, burza i śnieg.
u mnie właśnie też już deszcz z gradem, wiatr, słońce. wszystko zmienia się co 3 minuty -
Burszta sie pewnie przeprowadzila i zanim dostanie neta to pewnie troche minie
badzmy cierpliwe
swoja droga ostatnio cos Malgos sie nie udziela i dawno Alis nie bylo ...ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, gosia7122, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no a ja własnie przesłałam mojemu m zdjęcie dziecia bratowej i zacytowałam co mi napisała i zanim zdażyłam napisac mu swoje przemyślenia na temat zdjęć usg i horrorów ten napisał:
oooooooo so nice
słodziak.....
kuźwa.
napisałam że to ja jemu będę ołówek wbijać w czoło
Nie jesteś przypadkiem troszkę zazdrosnatak po ludzku....
kapturnica, moremi, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja nie mam nadgarstkowego cisnieniomierza Mam taki z mankietem z MICROLIFE
było 140, jest 160 złkapturnica, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie masz widocznych wykresów, możesz napisać jaką miałaś średnio długość cyklu i fazy lutealnej?
u mnie właśnie też już deszcz z gradem, wiatr, słońce. wszystko zmienia się co 3 minuty
Wg ovufriend 9-10 dni. Zaprosiłam Cię do przyjaciółek, jak zaakceptujesz to będziesz mogła je obejrzeć.iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:w ciagu 24 godzin po znienackowym obwieszczeniu wieści tak. byłam.
teraz mi obleci. nawet zdarzyło mi się już tak z własnej nieprzymuszonej woli zapytać jak tam u nich.
sorry dziewczyny, ale większość zdjęć dzieci, które tu widzę też mnie mega nie rozczula. podejrzewam, że dlatego że nie mojei dlatego, że jeszcze nie poczułam macierzyństwa, nie porobiło mi się jeszcze, nie wracają wspomnienia itd. dzieci jak dzieci. no może i słodkie ale wogóle mnie nie ruszają, trochę bardziej je lubię bo w końcu forumowe a nie takie całkiem obce
ale nadal mnie nie rozczulają
są małe wyjątki, ale to może mam słabsze dni wtedy
hehehe
tylko mnie nie zlinczujcie teraz.
To po co się tak nad tym skupiasztz. nad tym jej zdjęciem z usg, cieszy się dziewczyna i to jest normalne, dla niej ten rozmazany obraz jest piękny bo jest na nim jej dziecko. Pozwólmy to każdemu po swojemu przeżywać, po co twardzielkę zgrywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 18:30
iwcia77, Parka, kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wojtek zaczął beszczelnie wykorzystywać to swoje ząbkowanie. Widać, że mu już lepiej, a ciągle każe się nosić. Apetyt jeszcz nie do końca wrócił a od płaczu ma mega chrypkę. Co mu mogę zapodać?
anna maria, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
mysza- no rzeczywiście
z drugiej strony jak tyś mierzyła tą tempkę, że wszystko prawie poignorowane to ja nie wiemale na podstawie pozostałych objawów to rzeczywiście liczyło ci 9 dni.
p.s. ile przyjaciółek odnalazłam w zakładce zaproszenia
iwcia77, anna maria, moremi, kkisia, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:To po co się tak nad tym skupiasz
tz. nad tym jej zdjęcie z usg, cieszy się dziewczyna i to jest normalne, dla niej ten rozmazany obraz jest piękny bo jest na nim jej dziecko. Pozwólmy to każdemu po swojemu przeżywać, po co twardzielkę zgrywać
Natka_79, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny