35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:rozumiem, tyle że na kazdej butelce jest opisany rodzaj wina...
i na półkach w sklepach też są oznaczenia.
dlatego jak masz podany rodzaj wina to na półce masz pierdyliard butelek. bierzesz pierwszą lepszą i idziesz dalej.
a tak będziesz szukać konkretnie tego wina a może nie być.
chociaż nie podejrzewam, żeby akurat byczej krwi (Egri Bikaver) nie mieli- to jest klasyk.iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Nie marudaj Natka. Ja bym chciala byc na Twoim. Biore: nudnosci,wymioty,zgage,zatwardzenie.Nie biore:nerwow,wysokiego cisnienia,plamien,krwawien,bolu brzucha.
W którym momencie ona marudzi? bo tak uczciwie to tego nie widzę.
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Nie marudaj Natka. Ja bym chciala byc na Twoim. Biore: nudnosci,wymioty,zgage,zatwardzenie.Nie biore:nerwow,wysokiego cisnienia,plamien,krwawien,bolu brzucha.
no dobra, to ja dolacze, przesuniemy moze kolejke- ja bym juz chciala urodzic i po docieraniu sie z Adachem (po kolkach i niewiedziecczegoplaczach)- jak np IwciaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 19:16
macduska, Aasiula, iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:kupiłam zamrozone ciasta ale pyszne bo już je jadam, bardzo lekkie, owocowe , mnóstwo smietany, takie torciki dwa, no i jednak Faxe, lajtowo bo jutro mam pare spraw do oblatania, przyjaciółka o której jestesmy tez swietuje bo dostała wypłacone ubezpieczenie po smierci męża i kupuje upatrzony dom w PL
Rzeczywiscie ma Twoja przyjaciolka powod do swietowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 19:37
iwcia77, Heretyczka, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Mala79 wrote:Stalam dzisiaj w selgrosie jak idiotka przed tymi winami i gowno co mi to mowi za przeproszeniem etykietka oprócz tego rodzaju tak to jest jak sie jest kompletnym abstynentem
czerwone wytrawne lub półwytrawne
oraz białe słodkie lub połsłodkie.
tu masz zdjęcie półki w tesco, jest wyraźnie zaznaczone: wytrawne. bierzesz z tej półki co ci się podoba, jak koleżanki słusznie sugerują może być Egri Bikaver lub dowolne inne. Inne półki są opisane: półwytrawne, słodkie, półsłodkie, różowe itd. Idziesz do odpowiedniej półki i bierzesz. Tak samo postępujesz z drugim.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d1e8246dee5.jpg
Rozumiem, że jak nie wiedziałaś jakie wino wziąć to mogłaś się zakręcić, ale już wiesz, to żadna filozofia znaleźć odpowiednią półkę. Możesz tez przecież obsługę zapytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 19:27
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no dobra, to ja dolacze, przesuniemy moze kolejke- ja bym juz chciala urodzic i po docieraniu sie z Adachem (po kolkach i niewiedziecczegoplaczach)- jak np Iwcia
moremi, kapturnica, Aasiula, Sabina, Dziobak, kkisia, Elfik, paszczakin lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:u ciebie bedzie bez kolek- za dobrze sie odzywiasz, bo swietnie gotujesz - ja to zjem co w lodowce jest gotowe a najlepiej smazone na glebokim tluszczu....dogadalabym sie z niejednym polskim chlopem...Alojz niestety zyje trawa , pizza , pasta i minestra
http://radioszczecin.pl/7,123027,wlosi-poszukuja-piekarzy-pizzy
to taka włoska nie-włoska ta pizza coraz częściej chyba
p.s. jaką trawą?dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc Asiula, masz juz plan dzialania, by wyjasnic te Twoje pozytywne testy?
PS> Uff, w koncu moge pisac na laptopie. Juz za slaby wzrok na mini ajpady a tym bardziej telefony. A kiedys jak sie chodzilo do okulisty, to sie slyszalo-moze byc Pani pilotem, po przeczytaniu literek z najnizszej linijki. Bylo minelo. W ciagu ostatnich kilku miesiecy, strasznie popsul mi sie wzrok.Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ja czytałam ostatnio, że nie ma kto tam u was wypiekać pizzy
p.s. jaką trawą?iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja czytałam ostatnio, że nie ma kto tam u was wypiekać pizzy
p.s. jaką trawą?ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Przypomne ciężarnym marudzącym ,że ostatnio jak zamarudziłam ,ze zazdroszcze kwietniówkom ,ze sie juz rozpakowuja to dostałam zjeben od dziewczynen .Także jak wpadnie Sabcia to zobaczycie
Zofia8, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, BISCA, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja czytałam ostatnio, że nie ma kto tam u was wypiekać pizzy
p.s. jaką trawą? -
Nie bylo nas od piatku w domu. Wyjezdzajac wylaczylismy ogrzewanie a teraz zamarzamy. Piec nastawiony na 30 stopni a w domu nadal zimno. Jak nic trzeba sie bedzie jakos rozgrzac. Alkohol odpada, wiec pewno wyladujemy pod koldra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 19:48
moremi, iwcia77, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega, Krakonka, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8