X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przypomne ciężarnym marudzącym ,że ostatnio jak zamarudziłam ,ze zazdroszcze kwietniówkom ,ze sie juz rozpakowuja to dostałam zjeben od dziewczynen .Także jak wpadnie Sabcia to zobaczycie XD

Bez przesady... takie marudzenie to nie marudzenie, każda ciężarna chce się już rozpakować i szczęśliwie do końca ciąży dobrnąć :-) ja bym to tak interpretowała :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mi wogole wloska pizza nie smakuje...nie lubie na niej mozarelli- przyzwyczajona do polskiej goudy...poza tym za cienka i przemoknieta ..fuj
    a mnie ona własnie smakuje...taka cienutka... przesiąknięta sosem... boże, ślinianki zaczęły mi pracować...

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Ja mysle ze takie do 50zl nie wiem czy to dużo czy malo jak na wino ja tego nie pije wiec nie mam zdania w tym temacie.
    A jak zobaczylam ile bys dostala z pitu to zamilklam i juz Ci nic nie mowilam ze masz podac namiary bo wstyd mi było :-(
    A jak tam Maly sie czuje Twój teraz?
    Mala kazdy grosz sie liczy , nie jestem milionerką ;)
    mały ma termin nastepny na 6tego maja chyba że zdarzy sie cud i będzie miał wczesniej....do neuropediatry
    od dzis jestesmy oficjanie ubezpieczeni

iwcia77, Sabina, Dziobak, moremi, kkisia, Krakonka, Arwena, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy skierowanie na HSG do szpitala na NFZ ma jakiś termin ważności?
    bo znajduję różne opinie w internecie.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Czesc Asiula, masz juz plan dzialania, by wyjasnic te Twoje pozytywne testy?

PS> Uff, w koncu moge pisac na laptopie. Juz za slaby wzrok na mini ajpady a tym bardziej telefony. A kiedys jak sie chodzilo do okulisty, to sie slyszalo-moze byc Pani pilotem, po przeczytaniu literek z najnizszej linijki. Bylo minelo. W ciagu ostatnich kilku miesiecy, strasznie popsul mi sie wzrok.
    tak test był pozytywny bo beta była wysoka ,no wyzsza :/ cosik sie chcialo chyba zadzialac :( ale nie wyszło . Nastepnym razem sie uda .

iwcia77, MartaDidi, Zofia8, Sabina, ComeToMeBaby, Parka, Dziobak, moremi, Natka_79, kkisia, kapturnica, Elfik, Arwena, BISCA, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przypomne ciężarnym marudzącym ,że ostatnio jak zamarudziłam ,ze zazdroszcze kwietniówkom ,ze sie juz rozpakowuja to dostałam zjeben od dziewczynen .Także jak wpadnie Sabcia to zobaczycie XD
    No wlasnie mialam to zrobic hyhyhyhy ,ale poczekam na Sabcie :)

Heretyczka, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    W którym momencie ona marudzi? bo tak uczciwie to tego nie widzę.
    Mama3 ma racje, w ogóle mój post nie miał cech marudzenia. Wiem ze sa takie które by chciały być na moim miejscu, doskonale to rozumiem i życzę każdej. A brzuch Paszczowy chciałabym miec bo kojarzy mi sie z bezpieczeństwem, niestety przejścia sprzed 7 miesięcy sie na mnie odbijają... Mimo ze wydaje sie ze jestem spokojna to zdarza mi sie coraz cześciej sprawdzać czy jednak nie plamie :/

Sabina, mamatrojki80, moremi, Parka, Zofia8, Luna76, kkisia, kapturnica, SolarPolar, peppapig, Arwena lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam ;-)
    Ktoś chce wpirdol za narzekanie? ;-)

Mama3 napisałam kiedyś Kapcie, że narzekać na staraczkowym forum, że jest się w ciąży to nieobyczjnosc chamska jest ;-) kazda z nas chciałaby być na miejscu brzuchatek, z ich dolegliwościami i strachami :-) ale pewnie już tego nie pamiętasz ;-)

iwcia77, Parka, mamatrojki80, Aasiula, kapturnica, Mega, SolarPolar, BISCA, Simba, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Mama3 ma racje, w ogóle mój post nie miał cech marudzenia. Wiem ze sa takie które by chciały być na moim miejscu, doskonale to rozumiem i życzę każdej. A brzuch Paszczowy chciałabym miec bo kojarzy mi sie z bezpieczeństwem, niestety przejścia sprzed 7 miesięcy sie na mnie odbijają... Mimo ze wydaje sie ze jestem spokojna to zdarza mi sie coraz cześciej sprawdzać czy jednak nie plamie :/
    Pomału, a gdzie rzyganka, mdłości i spadek formy ;-) i Ty będziesz narzekać, że już ci brzucho ciąży ;-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o kurdę, rzeczywiście już wieczór, a dopiero się ściemniać zaczyna.
    potęga dodatkowej godziny.
    U mnie słońce. O 19.30 zaczęlam mieć wątpliwości - kąpać małego czy iść z nim na spacer, bo przecież słońce jeszcze wysoko. Zaczął ziewac, wiec była kąpiel i spanie. Zwariowane dni nadchodzą. :-)

iwcia77, Parka, Sabina, moremi, kkisia, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, bardzo sie ciesze z dobrego usg :)

Natka, ale to sie nie powtorzy

Sabina, Natka_79, Aasiula, kapturnica, Elfik, peppapig lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pomału, a gdzie rzyganka, mdłości i spadek formy ;-) i Ty będziesz narzekać, że już ci brzucho ciąży ;-)
    Prócz rzyganka to mam komplet ;) nie wiem jak zorganizuje święta w tym roku... Najwyżej nie bedzie superczysto w domu

Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nadrobilam ;-)
    Ktoś chce wpirdol za narzekanie? ;-)

Mama3 napisałam kiedyś Kapcie, że narzekać na staraczkowym forum, że jest się w ciąży to nieobyczjnosc chamska jest ;-) kazda z nas chciałaby być na miejscu brzuchatek, z ich dolegliwościami i strachami :-) ale pewnie już tego nie pamiętasz ;-)

Sabcia ja pamiętam :-) tylko szkoda mi się Natki zrobiło... ona moim zdaniem nie "marudała",ją szczególnie rozumiem bo mamy podobne przejścia i domyślam się jaki ja spokój ogarnie gdy będzie miała brzuch wielkości Paszczowego :-)

Parka, Sabina, moremi, Natka_79, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:

A to cofam. To nie jest marudzenie.

Natka_79, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, więdze że mam forum dla siebie ;)
    Tak więc na początku - Kapta bardzo się cieszę, że Malizna zdrowa i pięknie rośnie :) Ale postaraj się być kwiatem lotosu na jebanej tafli jeziora przed wizytą ;) Mało masz piguł do łykania??
    Aśka podoba mi się Twoje podejście ;)
    Reni jak się czujesz?
    Hera wszystkiego najlepszego dla mżą :) Cieszę się, że wszystko się powoli tam u Was, za miedzą, układa :) Ucałuj Tupka <3
    Mama3 dobrze, że bratki ocalały, bo co one winne? ;) Ale fakt, pogoda dramat :(
    Natka rośnij zdrowo :) Wszystko będzie dobrze :)
    Mysza oby Wojtek szybko wykluł zęby i przestał się nad Tobą pastwić ;)
    Iwcia Iwo coraz ładniejszy <3 i jakże się cieszę, że jest Cię u nas coraz więcej :D
    Dzie Wacia?
    Dzie Małgoś?
    Że o Bursztynie to nawet nie wspomnę... Żeby się nie okazało, że jak wróci, to już będzie w ciąży ;)

Więcej już nie pamiętam, czy miałam się jakoś ustosunkowywać, aaa już wiem, Kometka pobiłaś mnie tym testem, że za bardzo się zassałaś, ąz Ci naczynko poszło 036.gif

A ja mam piwo miodowe i się relaksuję :) Sama, Młoda spi :)

mamatrojki80, iwcia77, Parka, Reni, ComeToMeBaby, moremi, Natka_79, kkisia, Aasiula, kapturnica, Mega, Elfik, macduska, BISCA, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Prócz rzyganka to mam komplet ;) nie wiem jak zorganizuje święta w tym roku... Najwyżej nie bedzie superczysto w domu

Czy to wazne? Nie martw sie. Najwazniejsze jest Wasze zdrowie :-)

Natka_79 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladam wiktory jednym okiem - mozna boki zrywac jak sie slyszy podziekowania niektorych

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Sabcia ja pamiętam :-) tylko szkoda mi się Natki zrobiło... ona moim zdaniem nie "marudała",ją szczególnie rozumiem bo mamy podobne przejścia i domyślam się jaki ja spokój ogarnie gdy będzie miała brzuch wielkości Paszczowego :-)
    Oj ja wiem, przeca to w żartach było ;) Wiem, że Natka swoje przeszła, no ale chyba nie będziemy ją przez to jak święte jajko traktować ;) Bo by się dziewcze zanudziło ;) Ma niskie ciśnienie, można jej podnosić :D

mamatrojki80, moremi, Natka_79, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I miny sluchajacych na sali bezcenne - Czy ktoś zrozumie Maksymiuka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:54

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, stawiam na to, ze Burszta wroci tu w ciaży i od razu wstawi zdjecie brzucha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 20:55

Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, Mega, peppapig, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 8386 8387 8388 8389 8390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ