35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Przypomne ciężarnym marudzącym ,że ostatnio jak zamarudziłam ,ze zazdroszcze kwietniówkom ,ze sie juz rozpakowuja to dostałam zjeben od dziewczynen .Także jak wpadnie Sabcia to zobaczycie
Bez przesady... takie marudzenie to nie marudzenie, każda ciężarna chce się już rozpakować i szczęśliwie do końca ciąży dobrnąćja bym to tak interpretowała
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:mi wogole wloska pizza nie smakuje...nie lubie na niej mozarelli- przyzwyczajona do polskiej goudy...poza tym za cienka i przemoknieta ..fuj
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Ja mysle ze takie do 50zl nie wiem czy to dużo czy malo jak na wino ja tego nie pije wiec nie mam zdania w tym temacie.
A jak zobaczylam ile bys dostala z pitu to zamilklam i juz Ci nic nie mowilam ze masz podac namiary bo wstyd mi było
A jak tam Maly sie czuje Twój teraz?
mały ma termin nastepny na 6tego maja chyba że zdarzy sie cud i będzie miał wczesniej....do neuropediatry
od dzis jestesmy oficjanie ubezpieczeniiwcia77, Sabina, Dziobak, moremi, kkisia, Krakonka, Arwena, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Czesc Asiula, masz juz plan dzialania, by wyjasnic te Twoje pozytywne testy?
PS> Uff, w koncu moge pisac na laptopie. Juz za slaby wzrok na mini ajpady a tym bardziej telefony. A kiedys jak sie chodzilo do okulisty, to sie slyszalo-moze byc Pani pilotem, po przeczytaniu literek z najnizszej linijki. Bylo minelo. W ciagu ostatnich kilku miesiecy, strasznie popsul mi sie wzrok.cosik sie chcialo chyba zadzialac
ale nie wyszło . Nastepnym razem sie uda .
iwcia77, MartaDidi, Zofia8, Sabina, ComeToMeBaby, Parka, Dziobak, moremi, Natka_79, kkisia, kapturnica, Elfik, Arwena, BISCA, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Przypomne ciężarnym marudzącym ,że ostatnio jak zamarudziłam ,ze zazdroszcze kwietniówkom ,ze sie juz rozpakowuja to dostałam zjeben od dziewczynen .Także jak wpadnie Sabcia to zobaczycie
Heretyczka, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:W którym momencie ona marudzi? bo tak uczciwie to tego nie widzę.
Sabina, mamatrojki80, moremi, Parka, Zofia8, Luna76, kkisia, kapturnica, SolarPolar, peppapig, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobilam
Ktoś chce wpirdol za narzekanie?
Mama3 napisałam kiedyś Kapcie, że narzekać na staraczkowym forum, że jest się w ciąży to nieobyczjnosc chamska jestkazda z nas chciałaby być na miejscu brzuchatek, z ich dolegliwościami i strachami
ale pewnie już tego nie pamiętasz
iwcia77, Parka, mamatrojki80, Aasiula, kapturnica, Mega, SolarPolar, BISCA, Simba, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Mama3 ma racje, w ogóle mój post nie miał cech marudzenia. Wiem ze sa takie które by chciały być na moim miejscu, doskonale to rozumiem i życzę każdej. A brzuch Paszczowy chciałabym miec bo kojarzy mi sie z bezpieczeństwem, niestety przejścia sprzed 7 miesięcy sie na mnie odbijają... Mimo ze wydaje sie ze jestem spokojna to zdarza mi sie coraz cześciej sprawdzać czy jednak nie plamie
i Ty będziesz narzekać, że już ci brzucho ciąży
kapturnica lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o kurdę, rzeczywiście już wieczór, a dopiero się ściemniać zaczyna.
potęga dodatkowej godziny.iwcia77, Parka, Sabina, moremi, kkisia, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Pomału, a gdzie rzyganka, mdłości i spadek formy
i Ty będziesz narzekać, że już ci brzucho ciąży
nie wiem jak zorganizuje święta w tym roku... Najwyżej nie bedzie superczysto w domu
Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nadrobilam
Ktoś chce wpirdol za narzekanie?
Mama3 napisałam kiedyś Kapcie, że narzekać na staraczkowym forum, że jest się w ciąży to nieobyczjnosc chamska jestkazda z nas chciałaby być na miejscu brzuchatek, z ich dolegliwościami i strachami
ale pewnie już tego nie pamiętasz
Sabcia ja pamiętamtylko szkoda mi się Natki zrobiło... ona moim zdaniem nie "marudała",ją szczególnie rozumiem bo mamy podobne przejścia i domyślam się jaki ja spokój ogarnie gdy będzie miała brzuch wielkości Paszczowego
Parka, Sabina, moremi, Natka_79, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Mama3 ma racje, w ogóle mój post nie miał cech marudzenia. Wiem ze sa takie które by chciały być na moim miejscu, doskonale to rozumiem i życzę każdej. A brzuch Paszczowy chciałabym miec bo kojarzy mi sie z bezpieczeństwem, niestety przejścia sprzed 7 miesięcy sie na mnie odbijają... Mimo ze wydaje sie ze jestem spokojna to zdarza mi sie coraz cześciej sprawdzać czy jednak nie plamie
A to cofam. To nie jest marudzenie.
Natka_79, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyHa, więdze że mam forum dla siebie
Tak więc na początku - Kapta bardzo się cieszę, że Malizna zdrowa i pięknie rośnieAle postaraj się być kwiatem lotosu na jebanej tafli jeziora przed wizytą
Mało masz piguł do łykania??
Aśka podoba mi się Twoje podejście
Reni jak się czujesz?
Hera wszystkiego najlepszego dla mżąCieszę się, że wszystko się powoli tam u Was, za miedzą, układa
Ucałuj Tupka
Mama3 dobrze, że bratki ocalały, bo co one winne?Ale fakt, pogoda dramat
Natka rośnij zdrowoWszystko będzie dobrze
Mysza oby Wojtek szybko wykluł zęby i przestał się nad Tobą pastwić
Iwcia Iwo coraz ładniejszyi jakże się cieszę, że jest Cię u nas coraz więcej
Dzie Wacia?
Dzie Małgoś?
Że o Bursztynie to nawet nie wspomnę... Żeby się nie okazało, że jak wróci, to już będzie w ciąży
Więcej już nie pamiętam, czy miałam się jakoś ustosunkowywać, aaa już wiem, Kometka pobiłaś mnie tym testem, że za bardzo się zassałaś, ąz Ci naczynko poszło
A ja mam piwo miodowe i się relaksujęSama, Młoda spi
mamatrojki80, iwcia77, Parka, Reni, ComeToMeBaby, moremi, Natka_79, kkisia, Aasiula, kapturnica, Mega, Elfik, macduska, BISCA, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Sabcia ja pamiętam
tylko szkoda mi się Natki zrobiło... ona moim zdaniem nie "marudała",ją szczególnie rozumiem bo mamy podobne przejścia i domyślam się jaki ja spokój ogarnie gdy będzie miała brzuch wielkości Paszczowego
Wiem, że Natka swoje przeszła, no ale chyba nie będziemy ją przez to jak święte jajko traktować
Bo by się dziewcze zanudziło
Ma niskie ciśnienie, można jej podnosić
mamatrojki80, moremi, Natka_79, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość