35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Chyba mnie "przewiało"... boli mnie szyja i kark z jednej strony i nie mogę swobodnie głowy skręcić w tą stronę, znacie jakieś sposoby na takie coś?
co sie dzieje
co sie dzieje
a wiecie że od dziś mam list że jestesmy oficjalnie ubezpieczeni?
o kurwa, kurwa maćiwcia77, ComeToMeBaby, mysza1975, Sabina, moremi, kkisia, SolarPolar, Mega, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Kobietki
Wiem wiem malo bywam ale zaczelam misje święta wybaczycie?
Mam do Was pytanie moja mama chce zebym kupila dobre wino do obiadu a ja sie nie znam kompletnie na nich z gory uprzedzam ze nie mam za dużego budżetu na nie co w rozsadnej cenie jakie kupic?
Reszta siana wciąż potrzebna na leki..iwcia77, moremi, anna maria, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Chyba mnie "przewiało"... boli mnie szyja i kark z jednej strony i nie mogę swobodnie głowy skręcić w tą stronę, znacie jakieś sposoby na takie coś?
iwcia77, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykupiłam zamrozone ciasta ale pyszne bo już je jadam, bardzo lekkie, owocowe , mnóstwo smietany, takie torciki dwa, no i jednak Faxe, lajtowo bo jutro mam pare spraw do oblatania, przyjaciółka o której jestesmy tez swietuje bo dostała wypłacone ubezpieczenie po smierci męża i kupuje upatrzony dom w PL
Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Witam Kobietki
Mam do Was pytanie moja mama chce zebym kupila dobre wino do obiadu a ja sie nie znam kompletnie na nich z gory uprzedzam ze nie mam za dużego budżetu na nie co w rozsadnej cenie jakie kupic?
Reszta siana wciąż potrzebna na leki..
no to zależy co na ten obiad. jedno jest ważne: raczej słodkiego nie kupuj
w necie pełno jest porad jak dobrać wino, pierwsze lepsze z brzegu: http://kobietawielepiej.pl/kulinaria/drinki-i-napoje/jak-dobrac-wino-do-potraw -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Witam Kobietki
Reszta siana wciąż potrzebna na leki..ComeToMeBaby, iwcia77, Mala79, Sabina, kkisia, peppapig, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no to zależy co na ten obiad. jedno jest ważne: raczej słodkiego nie kupuj
w necie pełno jest porad jak dobrać wino, pierwsze lepsze z brzegu: http://kobietawielepiej.pl/kulinaria/drinki-i-napoje/jak-dobrac-wino-do-potraw -
Mala79 wrote:Do mieska tzn do karkowki a drugie do ciasta
do karkówki czerwone wytrawne albo półwytrawne jesli domownicy nie lubią "kwasideł"
do deseru: słodkie (chyba, ze deser mocno słodki to wino półsłodkie)- spokojnie może być białe, może być z owocową nutą
ja bym tak kupiła.
a na półkach jest duży wybór, weź to co ci spasuje cenowo.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:jak nie masz kasy to ekri bikaver....czy jak sie to pisze, całkiem przyzwoite wytrawne
A jak zobaczylam ile bys dostala z pitu to zamilklam i juz Ci nic nie mowilam ze masz podac namiary bo wstyd mi było
A jak tam Maly sie czuje Twój teraz?iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:mysza- no rzeczywiście
z drugiej strony jak tyś mierzyła tą tempkę, że wszystko prawie poignorowane to ja nie wiemale na podstawie pozostałych objawów to rzeczywiście liczyło ci 9 dni.
p.s. ile przyjaciółek odnalazłam w zakładce zaproszenia
Mierzyłam prawie zawsze o ej samej porze, tylko teraz jak chciałam mierzyć w cyklu pociążowym, to ustawiłam inną godzinę domyślną i dlatego te wcześniejsze tak wyglądają.ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:to klasykiem:
do karkówki czerwone wytrawne albo półwytrawne jesli domownicy nie lubią "kwasideł"
do deseru: słodkie (chyba, ze deser mocno słodki to wino półsłodkie)- spokojnie może być białe, może być z owocową nutą
ja bym tak kupiła.
a na półkach jest duży wybór, weź to co ci spasuje cenowo.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Come ja sie nie znam dlatego raczej chodzilo mi o nazwy tych win tak jak Hera napisala nazwe
i na półkach w sklepach też są oznaczenia.
dlatego jak masz podany rodzaj wina to na półce masz pierdyliard butelek. bierzesz pierwszą lepszą i idziesz dalej.
a tak będziesz szukać konkretnie tego wina a może nie być.
chociaż nie podejrzewam, żeby akurat byczej krwi (Egri Bikaver) nie mieli- to jest klasyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 19:06
mamatrojki80, Mala79, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Kapta fajnie ze wszystko gra
akcje z ciśnieniem mam takie same, nawet sie zastanawiałam czy do gabinetu nie wziasc domowego ciśnieniomierza zeby porównać pomiary
Paszcza, zacny brzuchchciałabym juz być na tym etapie
ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, kapturnica, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Nie marudaj Natka. Ja bym chciala byc na Twoim. Biore: nudnosci,wymioty,zgage,zatwardzenie.Nie biore:nerwow,wysokiego cisnienia,plamien,krwawien,bolu brzucha.
to tak można?Zofia8, Mega lubią tę wiadomość