X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Tak, stawiam na to, ze Burszta wroci tu w ciaży i od razu wstawi zdjecie brzucha :)
    Ja nie woem, czy ona po porodzie się nie zjawi.

Dziobak, Parka, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Może z weterynarzem Leona uciekła ;-)

Parka, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Zofia8, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Po drugim...

Parka, Sabina, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa, pojawi sie po porodzie i go nam tu opisze z psychologicznego punktu widzenia.

Jaka ta Moro sztuczna, blee

mamatrojki80, moremi, Dziobak, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    sexy041.gif

hehehee a tak na serio- dobrze, że nie poszły mi dwa naczynka ;)
    wariatka... XD
    jeszcze Cię ktoś na etacie glonojada zatrudni :O

ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Taaa, pojawi sie po porodzie i go nam tu opisze z psychologicznego punktu widzenia.

Jaka ta Moro sztuczna, blee

Jak z wosku.

Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może powinnam dorabiać, jak sugerowała Reni, przy przedświątecznym myciu okien?
    najwyżej będę spluwać :P

Sabina, Reni, paszczakin lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegiela z wycwiczeniem swojej kwestii, no trudno nie udalo sie

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, Czyli jednak laureaci wiedza wczesniej?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam babki wieczorowo.
    Moremi, posluchalam Cie i wywalilam temp. spod pachy, a nanioslam pochwowe. Wyglada na to, ze wszystko sie zgadza z badaniem lekarskim - ovulacja byla :-)

Sabina, kkisia, Parka, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tvn7 bedzie jeden z odcinków "Czarnego lustra". To taki miniserial ale każda cześć to odrębna historia. Wszystkie maja wspólny temat- przyszłość. Nie wiem czy widzialyscie, polecam bardzo niektóre części wręcz wciskają w fotel.

kkisia, ComeToMeBaby, Krakonka, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Burszta sie pewnie przeprowadzila i zanim dostanie neta to pewnie troche minie :) badzmy cierpliwe :)

swoja droga ostatnio cos Malgos sie nie udziela i dawno Alis nie bylo ...
    Jakiego neta? Nozesz kurwa ona nie mieszka Ghanie tylko w UK - net jest w kazdym telefonie a po kablu pewnie dwa dni po zamowieniu zakladaja. O co cho?

Sabina, mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, BISCA, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukalam wykresu Burszty, jest poprzedni, zakonczony na poczatku marca, czyli ... Moze byc w ciazy!

(Burszta, wiesz, ze probuje Cie sprowokowac?)

Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale by nam wykrecila numer :-)

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Na tvn7 bedzie jeden z odcinków "Czarnego lustra". To taki miniserial ale każda cześć to odrębna historia. Wszystkie maja wspólny temat- przyszłość. Nie wiem czy widzialyscie, polecam bardzo niektóre części wręcz wciskają w fotel.
    ale kiedy, bo sprawdzam program i nie dzisiaj

Natka_79 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa a ja wlasnie przezylam najgorsze chwile w ,moim zyciu !
    Mlody mi sie zakrztusił lizakiem a wlasciwie wpadl mu do gardla i to tak gleboko ze dziecko mi sie dusilo
    Uslyszalam tylko kaszel na dole i cisza wolłam go a on nic kurwa zlecialam na dol a on patrzy na mnie i łzy mu ciekna.Boze pisze to wam i rycze ja pierdolae
    Jebany lizak z patyczkiem zjechal tak nisko ze koncowke ledwo zlapalam i wyciagnelam.Kurwa jak to trzeba byc czujnym nawet u tak duzego dziecka gdybym zasnela albo robila pranie albo chuj wie co udusiłby sie mi .
    Pikawa mi napierdala jak szalona musze łyknac leki na uspokojenie .Albo ide napic sie wodki!

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak dzwonia telemarketerzy to udaje ze jakies zaklocenia sa na linii i nic nie rozumiem. Kilka razy mowie halo, halo... i odkladam sluchawke. Moj syn pada ze smiechu...

Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Mlody mi sie zakrztusił lizakiem a wlasciwie wpadl mu do gardla i to tak gleboko ze dziecko mi sie dusilo
    Uslyszalam tylko kaszel na dole i cisza wolłam go a on nic kurwa zlecialam na dol a on patrzy na mnie i łzy mu ciekna.Boze pisze to wam i rycze ja pierdolae
    Jebany lizak z patyczkiem zjechal tak nisko ze koncowke ledwo zlapalam i wyciagnelam.Kurwa jak to trzeba byc czujnym nawet u tak duzego dziecka gdybym zasnela albo robila pranie albo chuj wie co udusiłby sie mi .
    Pikawa mi napierdala jak szalona musze łyknac leki na uspokojenie .Albo ide napic sie wodki!
    Jezu Aska, najważniejsze, że nic mu nie jest !
    Idź go przytul ode mnie <3

Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Asia, masakra, ważne, że młody cały i zdrowy <3

Aasiula lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dzisss, Aasiula ale mialas czuja!!! Dobrze, ze wszystko ok. Ja chyba bym zawalu dostala...

Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

‹‹ 8387 8388 8389 8390 8391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ