X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Tak, stawiam na to, ze Burszta wroci tu w ciaży i od razu wstawi zdjecie brzucha :)
    Ja nie woem, czy ona po porodzie się nie zjawi.

Dziobak, Parka, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Może z weterynarzem Leona uciekła ;-)

Parka, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Zofia8, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Po drugim...

Parka, Sabina, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa, pojawi sie po porodzie i go nam tu opisze z psychologicznego punktu widzenia.

Jaka ta Moro sztuczna, blee

mamatrojki80, moremi, Dziobak, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    sexy041.gif

hehehee a tak na serio- dobrze, że nie poszły mi dwa naczynka ;)
    wariatka... XD
    jeszcze Cię ktoś na etacie glonojada zatrudni :O

ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Taaa, pojawi sie po porodzie i go nam tu opisze z psychologicznego punktu widzenia.

Jaka ta Moro sztuczna, blee

Jak z wosku.

Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może powinnam dorabiać, jak sugerowała Reni, przy przedświątecznym myciu okien?
    najwyżej będę spluwać :P

Sabina, Reni, paszczakin lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegiela z wycwiczeniem swojej kwestii, no trudno nie udalo sie

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, Czyli jednak laureaci wiedza wczesniej?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam babki wieczorowo.
    Moremi, posluchalam Cie i wywalilam temp. spod pachy, a nanioslam pochwowe. Wyglada na to, ze wszystko sie zgadza z badaniem lekarskim - ovulacja byla :-)

Sabina, kkisia, Parka, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tvn7 bedzie jeden z odcinków "Czarnego lustra". To taki miniserial ale każda cześć to odrębna historia. Wszystkie maja wspólny temat- przyszłość. Nie wiem czy widzialyscie, polecam bardzo niektóre części wręcz wciskają w fotel.

kkisia, ComeToMeBaby, Krakonka, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Burszta sie pewnie przeprowadzila i zanim dostanie neta to pewnie troche minie :) badzmy cierpliwe :)

swoja droga ostatnio cos Malgos sie nie udziela i dawno Alis nie bylo ...
    Jakiego neta? Nozesz kurwa ona nie mieszka Ghanie tylko w UK - net jest w kazdym telefonie a po kablu pewnie dwa dni po zamowieniu zakladaja. O co cho?

Sabina, mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, BISCA, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukalam wykresu Burszty, jest poprzedni, zakonczony na poczatku marca, czyli ... Moze byc w ciazy!

(Burszta, wiesz, ze probuje Cie sprowokowac?)

Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale by nam wykrecila numer :-)

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Na tvn7 bedzie jeden z odcinków "Czarnego lustra". To taki miniserial ale każda cześć to odrębna historia. Wszystkie maja wspólny temat- przyszłość. Nie wiem czy widzialyscie, polecam bardzo niektóre części wręcz wciskają w fotel.
    ale kiedy, bo sprawdzam program i nie dzisiaj

Natka_79 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa a ja wlasnie przezylam najgorsze chwile w ,moim zyciu !
    Mlody mi sie zakrztusił lizakiem a wlasciwie wpadl mu do gardla i to tak gleboko ze dziecko mi sie dusilo
    Uslyszalam tylko kaszel na dole i cisza wolłam go a on nic kurwa zlecialam na dol a on patrzy na mnie i łzy mu ciekna.Boze pisze to wam i rycze ja pierdolae
    Jebany lizak z patyczkiem zjechal tak nisko ze koncowke ledwo zlapalam i wyciagnelam.Kurwa jak to trzeba byc czujnym nawet u tak duzego dziecka gdybym zasnela albo robila pranie albo chuj wie co udusiłby sie mi .
    Pikawa mi napierdala jak szalona musze łyknac leki na uspokojenie .Albo ide napic sie wodki!

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak dzwonia telemarketerzy to udaje ze jakies zaklocenia sa na linii i nic nie rozumiem. Kilka razy mowie halo, halo... i odkladam sluchawke. Moj syn pada ze smiechu...

Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Mlody mi sie zakrztusił lizakiem a wlasciwie wpadl mu do gardla i to tak gleboko ze dziecko mi sie dusilo
    Uslyszalam tylko kaszel na dole i cisza wolłam go a on nic kurwa zlecialam na dol a on patrzy na mnie i łzy mu ciekna.Boze pisze to wam i rycze ja pierdolae
    Jebany lizak z patyczkiem zjechal tak nisko ze koncowke ledwo zlapalam i wyciagnelam.Kurwa jak to trzeba byc czujnym nawet u tak duzego dziecka gdybym zasnela albo robila pranie albo chuj wie co udusiłby sie mi .
    Pikawa mi napierdala jak szalona musze łyknac leki na uspokojenie .Albo ide napic sie wodki!
    Jezu Aska, najważniejsze, że nic mu nie jest !
    Idź go przytul ode mnie <3

Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Asia, masakra, ważne, że młody cały i zdrowy <3

Aasiula lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dzisss, Aasiula ale mialas czuja!!! Dobrze, ze wszystko ok. Ja chyba bym zawalu dostala...

Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

‹‹ 8387 8388 8389 8390 8391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ