35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Tak, stawiam na to, ze Burszta wroci tu w ciaży i od razu wstawi zdjecie brzucha
Dziobak, Parka, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam babki wieczorowo.
Moremi, posluchalam Cie i wywalilam temp. spod pachy, a nanioslam pochwowe. Wyglada na to, ze wszystko sie zgadza z badaniem lekarskim - ovulacja bylaSabina, kkisia, Parka, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Na tvn7 bedzie jeden z odcinków "Czarnego lustra". To taki miniserial ale każda cześć to odrębna historia. Wszystkie maja wspólny temat- przyszłość. Nie wiem czy widzialyscie, polecam bardzo niektóre części wręcz wciskają w fotel.
kkisia, ComeToMeBaby, Krakonka, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Burszta sie pewnie przeprowadzila i zanim dostanie neta to pewnie troche minie
badzmy cierpliwe
swoja droga ostatnio cos Malgos sie nie udziela i dawno Alis nie bylo ...Sabina, mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, BISCA, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Na tvn7 bedzie jeden z odcinków "Czarnego lustra". To taki miniserial ale każda cześć to odrębna historia. Wszystkie maja wspólny temat- przyszłość. Nie wiem czy widzialyscie, polecam bardzo niektóre części wręcz wciskają w fotel.
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
kurwa a ja wlasnie przezylam najgorsze chwile w ,moim zyciu !
Mlody mi sie zakrztusił lizakiem a wlasciwie wpadl mu do gardla i to tak gleboko ze dziecko mi sie dusilo
Uslyszalam tylko kaszel na dole i cisza wolłam go a on nic kurwa zlecialam na dol a on patrzy na mnie i łzy mu ciekna.Boze pisze to wam i rycze ja pierdolae
Jebany lizak z patyczkiem zjechal tak nisko ze koncowke ledwo zlapalam i wyciagnelam.Kurwa jak to trzeba byc czujnym nawet u tak duzego dziecka gdybym zasnela albo robila pranie albo chuj wie co udusiłby sie mi .
Pikawa mi napierdala jak szalona musze łyknac leki na uspokojenie .Albo ide napic sie wodki!
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:kurwa a ja wlasnie przezylam najgorsze chwile w ,moim zyciu !
Mlody mi sie zakrztusił lizakiem a wlasciwie wpadl mu do gardla i to tak gleboko ze dziecko mi sie dusilo
Uslyszalam tylko kaszel na dole i cisza wolłam go a on nic kurwa zlecialam na dol a on patrzy na mnie i łzy mu ciekna.Boze pisze to wam i rycze ja pierdolae
Jebany lizak z patyczkiem zjechal tak nisko ze koncowke ledwo zlapalam i wyciagnelam.Kurwa jak to trzeba byc czujnym nawet u tak duzego dziecka gdybym zasnela albo robila pranie albo chuj wie co udusiłby sie mi .
Pikawa mi napierdala jak szalona musze łyknac leki na uspokojenie .Albo ide napic sie wodki!
Idź go przytul ode mnie
Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:kurwa a ja wlasnie przezylam najgorsze chwile w ,moim zyciu !
Asia, masakra, ważne, że młody cały i zdrowy
Aasiula lubi tę wiadomość