35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Nadrobilam
Ktoś chce wpirdol za narzekanie?
Mama3 napisałam kiedyś Kapcie, że narzekać na staraczkowym forum, że jest się w ciąży to nieobyczjnosc chamska jestkazda z nas chciałaby być na miejscu brzuchatek, z ich dolegliwościami i strachami
ale pewnie już tego nie pamiętasz
moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaa, na leżąco tak na plecach? no tak- głebokie gardło jak nic. heh
głowa odchylona na chwile do tyłu imasz.
jak pisałaś na leżąco to pomyślałam, że na boku, czytając coś albo oglądając.
-
mamatrojki80 wrote:A tak na poważnie to ja bym takich "klocków" dziecku do zabawy jednak nie dała, nie jestem paranoiczką, ale dzieciak może kawałek gąbki odgyźć i np.połknąć lub w wersji tragicznej zachłysnąć się i udusić.... mówię to ja oczywiście
Małgosia już przeszła fazę oralną, a odgryźć może kawałek czegokolwiek miękkiego, kwiatka, zmiękczonego ślina papieru, zachłysnąc i udusić nawet mlekiem z piersi.
Gąbki są także bezpieczniejsze dla dorosłych. Nie boli, jak się nadepnie, a na drewnianego czy plastikowego to można skonać
kkisia, moremi, Aasiula, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:U mnie zakaz chodzenia jak sie cos je. Nie ma mowy o bieganiu z cukierkiem w buzi lub picia w pospiechu.
-
któraś z Warszawianek była?
http://podroze.onet.pl/kulinaria/restauracja-co-to-to-je-w-warszawie-podaje-potrawy-z-owadow/gt7cs
pyszotki
aaa, doszukałam sie ze to 2013 rok. Zdaje sie, że nie przetrwali. Wpisy na FB z 2013, strona już do nich też nie należy. No cóż, robaczki sie chyba nie przyjęły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 22:03
-
Dopiero dotarłam tu.
Asiula, weź proszki, weź wódkę czy co tam, ale nie krzycz juz na dzieciaka. On juz w życiu nic takiego nie zrobi (jeśli zrobił coś nie tak). Gadanie tylko osłabi efekt, a tak będzie poważniej brał od teraz Twoje słowa.
Wstrząśnięta jestem, aż mnie podniosło się ciśnienie, jak czytałam Twój post. Ale teraz już wszystko jest dobrze, już się nie denerwuj i nie wyobrażaj, co by było gdyby, bo nie było.
Jesteś bardzo dzielna. Masz super instynkt i jesteś megamamąSabina, Mega, Aasiula, moremi, Arwena, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Kurcze Asiula, ja miałam podobnie z młodym 2 dni temu. Chodzi sobie młody po podłodze i ciamka co popadnie. Tu zabawka, tam kora z drzewa. Nagle jakoś tak dziwnie ciamka, jakby nie mógł paszczy otworzyc i oddycha inaczej. Ja dopadam do niego, a on odgryzł kawałek tekturki z opakowania od zabawki i przylepilo mu to się do podniebienia. Językiem nie dal rady wypchnac i nie wiem co by się działo dalej, bo ewidentnie przeszkadzało mu to oddychac. A on nie zawola przecież... Dziob mu na sile otworzyłam, bo nie chciał otworzyć i wyciagnelam ten szit. Co się zestresowalam to moje. Córka nigdy takich cyrków nie odesłała, żadnych koralików w nosie ani groszkow w uszu nie było. Chłopaki bardziej kreatywne??
Sabina, Aasiula, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
Aasiula oddychaj spokojnie, już jest ok, mnie tez po twoim opisie cisnienie wystrzeliło w gore....
A ja po pierwszym dniu w pracy, dziewczyny super, wiec mam nadzieje ze sie ogarnę szybko
To zmykam spaćAasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Parka, anna maria, iwcia77, moremi, Sabina, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kurcze Asiula, ja miałam podobnie z młodym 2 dni temu. Chodzi sobie młody po podłodze i ciamka co popadnie. Tu zabawka, tam kora z drzewa. Nagle jakoś tak dziwnie ciamka, jakby nie mógł paszczy otworzyc i oddycha inaczej. Ja dopadam do niego, a on odgryzł kawałek tekturki z opakowania od zabawki i przylepilo mu to się do podniebienia. Językiem nie dal rady wypchnac i nie wiem co by się działo dalej, bo ewidentnie przeszkadzało mu to oddychac. A on nie zawola przecież... Dziob mu na sile otworzyłam, bo nie chciał otworzyć i wyciagnelam ten szit. Co się zestresowalam to moje. Córka nigdy takich cyrków nie odesłała, żadnych koralików w nosie ani groszkow w uszu nie było. Chłopaki bardziej kreatywne??
Noo to tez moglo sie zle skonczyc,kurcze jak to trzeba uwazac .Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 22:31
Dziobak, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość