X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nadrobilam ;-)
    Ktoś chce wpirdol za narzekanie? ;-)

Mama3 napisałam kiedyś Kapcie, że narzekać na staraczkowym forum, że jest się w ciąży to nieobyczjnosc chamska jest ;-) kazda z nas chciałaby być na miejscu brzuchatek, z ich dolegliwościami i strachami :-) ale pewnie już tego nie pamiętasz ;-)
    U mnie zakaz chodzenia jak sie cos je. Nie ma mowy o bieganiu z cukierkiem w buzi lub picia w pospiechu.

moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    aaa, na leżąco tak na plecach? no tak- głebokie gardło jak nic. heh
    głowa odchylona na chwile do tyłu imasz.

jak pisałaś na leżąco to pomyślałam, że na boku, czytając coś albo oglądając.
    tak naprawde nie wiem jak on lezał i co robił ,ale musiał jakos inaczej niz normalnie.Ale zobaczcie 11 lat dziecko i moment .

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A tak na poważnie to ja bym takich "klocków" dziecku do zabawy jednak nie dała, nie jestem paranoiczką, ale dzieciak może kawałek gąbki odgyźć i np.połknąć lub w wersji tragicznej zachłysnąć się i udusić.... mówię to ja oczywiście :-)

Małgosia już przeszła fazę oralną, a odgryźć może kawałek czegokolwiek miękkiego, kwiatka, zmiękczonego ślina papieru, zachłysnąc i udusić nawet mlekiem z piersi.
    Gąbki są także bezpieczniejsze dla dorosłych. Nie boli, jak się nadepnie, a na drewnianego czy plastikowego to można skonać :)

kkisia, moremi, Aasiula, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakownka moja córka tez bardzo lubi budowle z gąbek :) Wyobraźnia dziecka nie zna granic :)

kkisia, moremi, Aasiula, Krakonka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    U mnie zakaz chodzenia jak sie cos je. Nie ma mowy o bieganiu z cukierkiem w buzi lub picia w pospiechu.
    ja tez zasze go gonilam ,nigdy nie pozwalałam a dla swietego spokoju nie kupowałam tych lizakow .Ale bylam u goru i nie iwdzialam a on z komiksem siedzil na dole na sofie

• anna maria Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula widze ze tez Ci suwaczek zajebali :-)

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze jednak zazyc leki na uspokojenie bo dopiero teraz masakra ze mna :/

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Musze jednak zazyc leki na uspokojenie bo dopiero teraz masakra ze mna :/
    hug12.gif

Sabina, moremi, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Asiula widze ze tez Ci suwaczek zajebali :-)
    nooo zajebali a Tobie tez ?

anna maria lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    któraś z Warszawianek była?
    http://podroze.onet.pl/kulinaria/restauracja-co-to-to-je-w-warszawie-podaje-potrawy-z-owadow/gt7cs

:P
    pyszotki

aaa, doszukałam sie ze to 2013 rok. Zdaje sie, że nie przetrwali. Wpisy na FB z 2013, strona już do nich też nie należy. No cóż, robaczki sie chyba nie przyjęły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 22:03

c5e015d88e.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero dotarłam tu.
    Asiula, weź proszki, weź wódkę czy co tam, ale nie krzycz juz na dzieciaka. On juz w życiu nic takiego nie zrobi (jeśli zrobił coś nie tak). Gadanie tylko osłabi efekt, a tak będzie poważniej brał od teraz Twoje słowa.
    Wstrząśnięta jestem, aż mnie podniosło się ciśnienie, jak czytałam Twój post. Ale teraz już wszystko jest dobrze, już się nie denerwuj i nie wyobrażaj, co by było gdyby, bo nie było.
    Jesteś bardzo dzielna. Masz super instynkt i jesteś megamamą :)

Sabina, Mega, Aasiula, moremi, Arwena, Zofia8 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez :-(
    Aasiula wrote:
    nooo zajebali a Tobie tez ?

Aasiula lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz sobie nowy zrobilam :-)

Sabina, dorbie, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Asiula, ja miałam podobnie z młodym 2 dni temu. Chodzi sobie młody po podłodze i ciamka co popadnie. Tu zabawka, tam kora z drzewa. Nagle jakoś tak dziwnie ciamka, jakby nie mógł paszczy otworzyc i oddycha inaczej. Ja dopadam do niego, a on odgryzł kawałek tekturki z opakowania od zabawki i przylepilo mu to się do podniebienia. Językiem nie dal rady wypchnac i nie wiem co by się działo dalej, bo ewidentnie przeszkadzało mu to oddychac. A on nie zawola przecież... Dziob mu na sile otworzyłam, bo nie chciał otworzyć i wyciagnelam ten szit. Co się zestresowalam to moje. Córka nigdy takich cyrków nie odesłała, żadnych koralików w nosie ani groszkow w uszu nie było. Chłopaki bardziej kreatywne??

Sabina, Aasiula, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula oddychaj spokojnie, już jest ok, mnie tez po twoim opisie cisnienie wystrzeliło w gore....

A ja po pierwszym dniu w pracy, dziewczyny super, wiec mam nadzieje ze sie ogarnę szybko ;)

To zmykam spać

Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Parka, anna maria, iwcia77, moremi, Sabina, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kurcze Asiula, ja miałam podobnie z młodym 2 dni temu. Chodzi sobie młody po podłodze i ciamka co popadnie. Tu zabawka, tam kora z drzewa. Nagle jakoś tak dziwnie ciamka, jakby nie mógł paszczy otworzyc i oddycha inaczej. Ja dopadam do niego, a on odgryzł kawałek tekturki z opakowania od zabawki i przylepilo mu to się do podniebienia. Językiem nie dal rady wypchnac i nie wiem co by się działo dalej, bo ewidentnie przeszkadzało mu to oddychac. A on nie zawola przecież... Dziob mu na sile otworzyłam, bo nie chciał otworzyć i wyciagnelam ten szit. Co się zestresowalam to moje. Córka nigdy takich cyrków nie odesłała, żadnych koralików w nosie ani groszkow w uszu nie było. Chłopaki bardziej kreatywne??
    Chyba tak bo ja z mloda tez nie mialam nic takiego ale w zyciu bym sie nie spodziewała ze w tym wieku tak sie zadławi lizakiem .
    Noo to tez moglo sie zle skonczyc,kurcze jak to trzeba uwazac .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 22:31

Dziobak, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega ciesze sie ze w pacy dobrze ;D

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uciekam lek działa ide spac
    Do jutra :)

ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, ja też uciekam,
    dobranoc

anna maria, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula, o rany, dobrze sie dobrze skonczylo. Ale jednak ten instynkt macierzynski to nie jest przereklamowana sprawa, co?

moremi, anna maria, Arwena, Krakonka, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 8389 8390 8391 8392 8393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ