35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:A ja leże, wysmarowałam się Voltarenem i obwiązałam chustą, chyba mnie na rowerze zawiało...
mamatrojki80, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Weź idź lepiej do lekarza. Ja miałam zapalenie mięśnia szyjnego i glupia nie zgodzilam się na zastrzyki. Chodziłam później z tym dziadostwem dwa miesiące. Leczenie doraźne, to okłady rozgrzewające i leki przeciwzapalne. Okłady kupowałam takie w plastrach (grube takie), ale ich na noc nie można.
Jadę na 15, ja nie z tych co za niewinność będą cierpiećParka, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Szkola jeszcze tylko jutro, a i tak pozniej zaczynaja, bo sa egzaminy szostoklasistow, wiec maja wycieczki. Potem dopiero w nastepna srode wczesne wstawanie, oh yeah
No, ciekawe kiedy Bursztyn powroci....i czy powroci...anna maria, mamatrojki80, moremi, Sabina, malgos741, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
u nas wieje że mało łep nie urwieu mnie córa oblega kompa więc mało się udzielam
Asiula akcja nie z tej ziemi ale dałaś radę ... dobrze że się to tak skończyło i byłaś czujna.
Sabcia jestem jestem tylko dużo roboty więc jak wracam z roboty to padam na pyska.no i do tego @ przyszła i wczoraj zasnęłam w opakowaniu ale grunt że się wyspałam
no właśnie Burszta a ty gdzie?
Kometa coś było o teście ale nie doczytałam... więc ?
Kciuki zaciśnięte dla wszystkichSabina, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Asiula jak samopoczucie po wczorajszej akcji ?
Staram sie juz nie myslec o tym co moglo sie stac .Sabina, anna maria, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny