35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haj laski co tam ?> Jak tam??? U mnie sie juz pogoda nabyła.Kurde czuje ,że swieta to beda białe w tym roku
Asiula ochłonełaś trochu ??
Nałozyłam szampon koloryzujacy na te moje biedne 3włosy na krzyz , siedze i odliczam czas..Nie lubie tego czekaniaanna maria, malgos741, dorbie, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Haj laski co tam ?> Jak tam??? U mnie sie juz pogoda nabyła.Kurde czuje ,że swieta to beda białe w tym roku
Nałozyłam szampon koloryzujacy na te moje biedne 3włosy na krzyz , siedze i odliczam czas..Nie lubie tego czekania
U mnie śnieg pada, a na co tak czekasz nerwowo, na efekt tego szamponu?
-
mamatrojki80 wrote:U mnie śnieg pada, a na co tak czekasz nerwowo, na efekt tego szamponu?
No ten zcas czekania na zmycie zawsze mnie denerwuje
Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Na możliwośc poruszania sie bez uwazania ,że upierdole sciane ,szafke czy nie daj Boże cos co sie nie umyje
No ten zcas czekania na zmycie zawsze mnie denerwuje
Ja weekend szwagierce włosy farbowałam, taką farbą Garniera Olia (chyba?) ona jest bez amoniaku, kolor ciemny brąz bardzo fajnie, naturalnie wyszedł.
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dorbie ladny wykres
Ale nadzieja, że za stara nie jestem, bo bez leków są prawidłowe fazy
kapturnica, Sabina, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:AnnaM, w tym mcu bez starań, bo zakaz po łyżeczkowaniu, zaczynam po @
Ale nadzieja, że za stara nie jestem, bo bez leków są prawidłowe fazy
Stara to jest moja teściowadorbie, Sabina, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja mam tak wielki odrost, że nawet nie powiem... ale nie farbuje włosów z premedytacją, trochu je wzmocniłam i nie chce ich męczyć, a miałam dramat z wypadaniem.
mamatrojki80, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z łóżka. Pieslaw chrapanie mi przy uchu, teraz gdzieś biegnie
oczywiście leży na tej większej połowie łóżka. Czas chyba wstać i go obudzić. Antybiotyk zadziałał od razu. W końcu noc przespalam.
mamatrojki80, dorbie, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A mi trochę siwych przybyło, srebrzą się w świetle, a przy moich ciemnych chyba będę musiała się skusić na farbę w końcu. Kurczem tylko przy długich to trochę chyba problem, żeby sobie w domku robić
No ja mam takie do ramion i fryzjer mi farbuje, siwych nie mam... a może ich nie widzę bo naturalnie mam ciemny blond
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Haj laski co tam ?> Jak tam??? U mnie sie juz pogoda nabyła.Kurde czuje ,że swieta to beda białe w tym roku
Nałozyłam szampon koloryzujacy na te moje biedne 3włosy na krzyz , siedze i odliczam czas..Nie lubie tego czekania -
nick nieaktualnyKOmbinuję, żeby może na jogę chodzić. Kurcze, nie chodzę na nic regularnie, źle mi z tym, ale nie chce się w nic angażować, bo jak pójdę na trening obwodowy czy jakiś cross, to owszem, spełnię się, ale będę się stresowac, ze nie pomoge moim staraniom. A cellulit od razu rośnie i mięsnie wiotczeją. Ale mam jakiś humor starczy. 40tka się zbliża...
Może jeszcze w tym tygodniu sobie pojdę na coś mocniejszego...
Mama3, a Ty chodzis na zajecia regularnie? Na jakie? Cos kiedyś pisałaśSabina, Arwena, moremi, kkisia, Parka, Mega lubią tę wiadomość