35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Dobry albo i nie.
My znowu dziś do lekarza. Ta chrypa co myślałam, że Wojtek ma ją od płaczu jeszcze się nasiliła. Na dodatke trochę pokasłuje. Czy to się kiedyś skończy?
Mysza, prawdopodobnie mały ma zapalenie krtanistąd ta chrypa.
-
ComeToMeBaby wrote:mnie tam w nocy nic nie rusza. jak już zasnę to może wyrąbać bomba atomowa- nie obudzę się
ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Może być rok - ale to 80% pensji, a pół roku to 100%.
Wzięłam półroczny plus półtora miesiąca zaległego urlopu...
Teraz wracam - ja pracuję 7 godzin plus odbiją mi jedną godzinę na karmienie, więc jakos te 6 godzin wytrzymam....Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, mysza1975, Sabina, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dobry albo i nie.
My znowu dziś do lekarza. Ta chrypa co myślałam, że Wojtek ma ją od płaczu jeszcze się nasiliła. Na dodatke trochę pokasłuje. Czy to się kiedyś skończy?A różne choróbska i problemy dopiero przed Tobą...To właśnie macierzyństwo...
mamatrojki80, mysza1975, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no, w jasnych włosach są dużo mniej widoczne.
co nie znaczy, że maszhehehe
Moja matka ma ciemne wlosy, nie farbuje, ma 58 lat i włosów siwych brak, dosłownie kilkanaście można naliczyć, może też mi się uda
moremi, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mam podobnie..ale zobaczysz - najmniejszy szmer dziecka będzie Cię stawiał na nogi - nawet o 3.00
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ale co mysza ma się skończyć? Nigdy dla Ciebie się juz nie skończy nic, co jego dotyczy...
A różne choróbska i problemy dopiero przed Tobą...To właśnie macierzyństwo...
moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Moja matka ma ciemne wlosy, nie farbuje, ma 58 lat i włosów siwych brak, dosłownie kilkanaście można naliczyć, może też mi się uda
mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Moja matka ma ciemne wlosy, nie farbuje, ma 58 lat i włosów siwych brak, dosłownie kilkanaście można naliczyć, może też mi się uda
geny robią swoje, możesz być spokojna.
siwienie przyspieszają wszelkie stresy, więc chill out(heh, jakby tak się dało...)
mamatrojki80, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o, to super.
geny robią swoje, możesz być spokojna.
siwienie przyspieszają wszelkie stresy, więc chill out(heh, jakby tak się dało...)
W wersji optymistycznej to ja się wcale nie zestarzeje
ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja mam mnostwo siwych, wiec farba obowiazkowa ;-(
Odebralam psa (podczas naszego wyjazdu byl u kobiety, ktora przujmuje psy do wlasnego domu).Byl podobno aniolkiem z wyjatkiem jednej rzeczy. A mianowicie zaznaczyl teren siusiajac na nowa lodowke. Wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze Jej psy zaczely robic to samo.ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kkisia, mysza1975, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Ja mam mnostwo siwych, wiec farba obowiazkowa ;-(
Odebralam psa (podczas naszego wyjazdu byl u kobiety, ktora przujmuje psy do wlasnego domu).Byl podobno aniolkiem z wyjatkiem jednej rzeczy. A mianowicie zaznaczyl teren siusiajac na nowa lodowke. Wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze Jej psy zaczely robic to samo.Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
zadzwoniła Bursztyn
Nie miała odebranego sms - cos sie z tel jej popieprzyło...
Wszystkie Was pozdrawia - nie ma jak być na ovu - żyje na gruzowisku - ma wciąż mega remont i źle to znosi..Wybiera się na swój oddział w innej roli...
Jak już ogarnie wszystko, to wróci...kapturnica, moremi, paszczakin, ania.g, ComeToMeBaby, Heretyczka, kkisia, BISCA, Dziobak, mysza1975, iwcia77, Sabina, Aasiula, Parka, gosia7122, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość