X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka chorybzdy :-)
    Mój mąż też chory od piątku. Prycha, kicha i kaszle.

Właśnie mi się na kolanach rozmruczał mój introwertyczny kot :-) i jak tu zupę ugotować? No nie da się.

mamatrojki80, Zofia8, kkisia, ania.g, Dziobak, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no- ja zostałam zaskoczona wizją mojej mamy, ze może bym mazurka w te święta zrobiła... argument: pamiętam, że twój m lubi mazurki to miałabyś okazję się wykazać....
    temu to się trafiła teściowa... powinien na kolanach do niej chodzić ;)

no i raz kozie śmierć- wacia, twoje przepisy się przydadzą :)

Trzeba było powiedzieć, ze Ci naczynka popękały i nie dasz rady ;-) zdrowie ma się tylko jedno :-)

moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka ma 12 lat i w sumie okres może w każdej chwili dostać... są dziewczynki u niej w klasie, które już mają okres. Nie chcę krakać, ale ja to bym mogła mega szybko babcią zostać... jak będę mieć 43 lata to ona już 20 :-) dlatego ją uświadamiam na każdym kroku...

ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Sabina, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no- ja zostałam zaskoczona wizją mojej mamy, ze może bym mazurka w te święta zrobiła... argument: pamiętam, że twój m lubi mazurki to miałabyś okazję się wykazać....
    temu to się trafiła teściowa... powinien na kolanach do niej chodzić ;)

no i raz kozie śmierć- wacia, twoje przepisy się przydadzą :)

Mojemu tez sie Tesciowa trafila,ktora zawsze pyta jak sie czuje i czy o Niego dbam.

ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale mówisz o jajkach czy o śmietanie? http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif

jakoś się chyba poświęcę... ;)

Ta słodycze szkodzą zdrowiu ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Mojemu tez sie Tesciowa trafila,ktora zawsze pyta jak sie czuje i czy o Niego dbam.

Moja matka też mojego na piedestale stawia, zaraz mu ołtarzyk wybuduje ;-) a on taki zwyczajny jest :-)

ComeToMeBaby, Zofia8, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Moja córka ma 12 lat i w sumie okres może w każdej chwili dostać... są dziewczynki u niej w klasie, które już mają okres. Nie chcę krakać, ale ja to bym mogła mega szybko babcią zostać... jak będę mieć 43 lata to ona już 20 :-) dlatego ją uświadamiam na każdym kroku...
    tak, co pokolenie to szybsze dojrzewanie. Teraz i 10-latki zaczynają.
    Ja pamiętam, że byłam jedną z ostatnich w klasie co jeszcze nic (a przynajmniej tak mówiły), większość, jak nie wszystkie- dokładnie nie pamiętam- już miesiączkowały, a ja to byłam taki jakiś wybryk ;)
    dobrze, dobrze- uświadamiaj ją :) nigdy nie wiadomo kiedy wiedza się przyda.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    A ja sie pytam czy to napewno Wielkanoc a nie Boze Narodzenie tak sniegiem co chwile za oknem wali ;)

Kciukam za potrzebujace

mamatrojki80, Sabina, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co...czuje sie średnio
    doberek
    pogoda ochujała nam zupełnie, nie ma po co nosa wyściubiać

Mega lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    cholerna pogoda...
    zdrówka życzę
    Wzajemnie :)

caffe lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie przypomniało że jutro mamy z mężem 10 rocznicę. Wypadałoby jakąś kolację przygotować a tu weny brak...

Heretyczka, caffe, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A właśnie przypomniało że jutro mamy z mężem 10 rocznicę. Wypadałoby jakąś kolację przygotować a tu weny brak...
    krewetki i szampan wystarczy ;)

ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, moremi, kkisia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mam podobnie..ale zobaczysz - najmniejszy szmer dziecka będzie Cię stawiał na nogi - nawet o 3.00 :)

Potwierdzam.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale co mysza ma się skończyć? Nigdy dla Ciebie się juz nie skończy nic, co jego dotyczy...:) A różne choróbska i problemy dopiero przed Tobą...To właśnie macierzyństwo...

Ale przecież miało być tak pięknie. Wywiady miały być...

Heretyczka, Simba, iwcia77, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szykują sie ziemniaczki z dobrym sosikiem z królika na smietanie i sałatka z ogórków z czosnkiem, jak ja kocham tradycyjne obiadki :)

Dziobak, iwcia77, Zofia8, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babuszki

U nas dziś nawet śnieg padał! Nie mówię już o deszczu, wietrze, ogólnej szarości i niskim ciśnieniu.

Moja tempka cały czas rośnie... fajnie byłoby dowiedzieć się o ciąży na święta... Marzy mi się... jak co miesiąc, z resztą :-/

Heretyczka, ComeToMeBaby, Zofia8, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mam podobnie..ale zobaczysz - najmniejszy szmer dziecka będzie Cię stawiał na nogi - nawet o 3.00 :)
    ja bylam taka jak Kometa- z lozkiem by mnie wyniesli i dalej bym spala a teraz jak Ivo sie rusza czy nie ...a za dlugo nie slysze , ze oddycha, ze sie rusza to wstaje i kontroluje czy wsio gra :-O , wiecej - kiedys spalam po 12 godzin a teraz 7 i jakos zyje :-O sama siebie nie poznaje :-O

ps witam sie i melduje. Ivo w kolysce nad nim karuzela z rybkami i se gadaja a ja kontroluje :)

Heretyczka, Dziobak, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, ania.g, Aasiula, Parka, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Z kwestii chwalenia się, to moje małe dziecię wiedząc wczoraj, że jestem nieżywa, zasnęło ze mną po 17 i wstało dzisiaj rano :)
    Sciema jak nic! Nie ma takich dzieci!!

caffe, iwcia77, kapturnica, Bozia3, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    mój zasypia z nami i spi do siódmej, czasami 8smej ;)

caffe, Zofia8, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, Luna76, Arwena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    som hehehe

Dziobak, iwcia77, Zofia8, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

‹‹ 8396 8397 8398 8399 8400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ