35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdrówka chorybzdy
Mój mąż też chory od piątku. Prycha, kicha i kaszle.
Właśnie mi się na kolanach rozmruczał mój introwertyczny koti jak tu zupę ugotować? No nie da się.
mamatrojki80, Zofia8, kkisia, ania.g, Dziobak, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no- ja zostałam zaskoczona wizją mojej mamy, ze może bym mazurka w te święta zrobiła... argument: pamiętam, że twój m lubi mazurki to miałabyś okazję się wykazać....
temu to się trafiła teściowa... powinien na kolanach do niej chodzić
no i raz kozie śmierć- wacia, twoje przepisy się przydadzą
Trzeba było powiedzieć, ze Ci naczynka popękały i nie dasz radyzdrowie ma się tylko jedno
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja córka ma 12 lat i w sumie okres może w każdej chwili dostać... są dziewczynki u niej w klasie, które już mają okres. Nie chcę krakać, ale ja to bym mogła mega szybko babcią zostać... jak będę mieć 43 lata to ona już 20
dlatego ją uświadamiam na każdym kroku...
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Sabina, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no- ja zostałam zaskoczona wizją mojej mamy, ze może bym mazurka w te święta zrobiła... argument: pamiętam, że twój m lubi mazurki to miałabyś okazję się wykazać....
temu to się trafiła teściowa... powinien na kolanach do niej chodzić
no i raz kozie śmierć- wacia, twoje przepisy się przydadzą
Mojemu tez sie Tesciowa trafila,ktora zawsze pyta jak sie czuje i czy o Niego dbam.
ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Mojemu tez sie Tesciowa trafila,ktora zawsze pyta jak sie czuje i czy o Niego dbam.
Moja matka też mojego na piedestale stawia, zaraz mu ołtarzyk wybudujea on taki zwyczajny jest
ComeToMeBaby, Zofia8, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Moja córka ma 12 lat i w sumie okres może w każdej chwili dostać... są dziewczynki u niej w klasie, które już mają okres. Nie chcę krakać, ale ja to bym mogła mega szybko babcią zostać... jak będę mieć 43 lata to ona już 20
dlatego ją uświadamiam na każdym kroku...
Ja pamiętam, że byłam jedną z ostatnich w klasie co jeszcze nic (a przynajmniej tak mówiły), większość, jak nie wszystkie- dokładnie nie pamiętam- już miesiączkowały, a ja to byłam taki jakiś wybryk
dobrze, dobrze- uświadamiaj jąnigdy nie wiadomo kiedy wiedza się przyda.
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ale co mysza ma się skończyć? Nigdy dla Ciebie się juz nie skończy nic, co jego dotyczy...
A różne choróbska i problemy dopiero przed Tobą...To właśnie macierzyństwo...
Ale przecież miało być tak pięknie. Wywiady miały być...Heretyczka, Simba, iwcia77, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej babuszki
U nas dziś nawet śnieg padał! Nie mówię już o deszczu, wietrze, ogólnej szarości i niskim ciśnieniu.
Moja tempka cały czas rośnie... fajnie byłoby dowiedzieć się o ciąży na święta... Marzy mi się... jak co miesiąc, z resztą
Heretyczka, ComeToMeBaby, Zofia8, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mam podobnie..ale zobaczysz - najmniejszy szmer dziecka będzie Cię stawiał na nogi - nawet o 3.00
, wiecej - kiedys spalam po 12 godzin a teraz 7 i jakos zyje
sama siebie nie poznaje
ps witam sie i melduje. Ivo w kolysce nad nim karuzela z rybkami i se gadaja a ja kontrolujeHeretyczka, Dziobak, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, ania.g, Aasiula, Parka, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Z kwestii chwalenia się, to moje małe dziecię wiedząc wczoraj, że jestem nieżywa, zasnęło ze mną po 17 i wstało dzisiaj rano
caffe, iwcia77, kapturnica, Bozia3, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny