X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka chorybzdy :-)
    Mój mąż też chory od piątku. Prycha, kicha i kaszle.

Właśnie mi się na kolanach rozmruczał mój introwertyczny kot :-) i jak tu zupę ugotować? No nie da się.

mamatrojki80, Zofia8, kkisia, ania.g, Dziobak, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no- ja zostałam zaskoczona wizją mojej mamy, ze może bym mazurka w te święta zrobiła... argument: pamiętam, że twój m lubi mazurki to miałabyś okazję się wykazać....
    temu to się trafiła teściowa... powinien na kolanach do niej chodzić ;)

no i raz kozie śmierć- wacia, twoje przepisy się przydadzą :)

Trzeba było powiedzieć, ze Ci naczynka popękały i nie dasz rady ;-) zdrowie ma się tylko jedno :-)

moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka ma 12 lat i w sumie okres może w każdej chwili dostać... są dziewczynki u niej w klasie, które już mają okres. Nie chcę krakać, ale ja to bym mogła mega szybko babcią zostać... jak będę mieć 43 lata to ona już 20 :-) dlatego ją uświadamiam na każdym kroku...

ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Sabina, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no- ja zostałam zaskoczona wizją mojej mamy, ze może bym mazurka w te święta zrobiła... argument: pamiętam, że twój m lubi mazurki to miałabyś okazję się wykazać....
    temu to się trafiła teściowa... powinien na kolanach do niej chodzić ;)

no i raz kozie śmierć- wacia, twoje przepisy się przydadzą :)

Mojemu tez sie Tesciowa trafila,ktora zawsze pyta jak sie czuje i czy o Niego dbam.

ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale mówisz o jajkach czy o śmietanie? http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif

jakoś się chyba poświęcę... ;)

Ta słodycze szkodzą zdrowiu ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Mojemu tez sie Tesciowa trafila,ktora zawsze pyta jak sie czuje i czy o Niego dbam.

Moja matka też mojego na piedestale stawia, zaraz mu ołtarzyk wybuduje ;-) a on taki zwyczajny jest :-)

ComeToMeBaby, Zofia8, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Moja córka ma 12 lat i w sumie okres może w każdej chwili dostać... są dziewczynki u niej w klasie, które już mają okres. Nie chcę krakać, ale ja to bym mogła mega szybko babcią zostać... jak będę mieć 43 lata to ona już 20 :-) dlatego ją uświadamiam na każdym kroku...
    tak, co pokolenie to szybsze dojrzewanie. Teraz i 10-latki zaczynają.
    Ja pamiętam, że byłam jedną z ostatnich w klasie co jeszcze nic (a przynajmniej tak mówiły), większość, jak nie wszystkie- dokładnie nie pamiętam- już miesiączkowały, a ja to byłam taki jakiś wybryk ;)
    dobrze, dobrze- uświadamiaj ją :) nigdy nie wiadomo kiedy wiedza się przyda.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    A ja sie pytam czy to napewno Wielkanoc a nie Boze Narodzenie tak sniegiem co chwile za oknem wali ;)

Kciukam za potrzebujace

mamatrojki80, Sabina, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co...czuje sie średnio
    doberek
    pogoda ochujała nam zupełnie, nie ma po co nosa wyściubiać

Mega lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    cholerna pogoda...
    zdrówka życzę
    Wzajemnie :)

caffe lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie przypomniało że jutro mamy z mężem 10 rocznicę. Wypadałoby jakąś kolację przygotować a tu weny brak...

Heretyczka, caffe, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A właśnie przypomniało że jutro mamy z mężem 10 rocznicę. Wypadałoby jakąś kolację przygotować a tu weny brak...
    krewetki i szampan wystarczy ;)

ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, moremi, kkisia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mam podobnie..ale zobaczysz - najmniejszy szmer dziecka będzie Cię stawiał na nogi - nawet o 3.00 :)

Potwierdzam.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale co mysza ma się skończyć? Nigdy dla Ciebie się juz nie skończy nic, co jego dotyczy...:) A różne choróbska i problemy dopiero przed Tobą...To właśnie macierzyństwo...

Ale przecież miało być tak pięknie. Wywiady miały być...

Heretyczka, Simba, iwcia77, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szykują sie ziemniaczki z dobrym sosikiem z królika na smietanie i sałatka z ogórków z czosnkiem, jak ja kocham tradycyjne obiadki :)

Dziobak, iwcia77, Zofia8, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babuszki

U nas dziś nawet śnieg padał! Nie mówię już o deszczu, wietrze, ogólnej szarości i niskim ciśnieniu.

Moja tempka cały czas rośnie... fajnie byłoby dowiedzieć się o ciąży na święta... Marzy mi się... jak co miesiąc, z resztą :-/

Heretyczka, ComeToMeBaby, Zofia8, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mam podobnie..ale zobaczysz - najmniejszy szmer dziecka będzie Cię stawiał na nogi - nawet o 3.00 :)
    ja bylam taka jak Kometa- z lozkiem by mnie wyniesli i dalej bym spala a teraz jak Ivo sie rusza czy nie ...a za dlugo nie slysze , ze oddycha, ze sie rusza to wstaje i kontroluje czy wsio gra :-O , wiecej - kiedys spalam po 12 godzin a teraz 7 i jakos zyje :-O sama siebie nie poznaje :-O

ps witam sie i melduje. Ivo w kolysce nad nim karuzela z rybkami i se gadaja a ja kontroluje :)

Heretyczka, Dziobak, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, ania.g, Aasiula, Parka, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Z kwestii chwalenia się, to moje małe dziecię wiedząc wczoraj, że jestem nieżywa, zasnęło ze mną po 17 i wstało dzisiaj rano :)
    Sciema jak nic! Nie ma takich dzieci!!

caffe, iwcia77, kapturnica, Bozia3, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    mój zasypia z nami i spi do siódmej, czasami 8smej ;)

caffe, Zofia8, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, Luna76, Arwena lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    som hehehe

Dziobak, iwcia77, Zofia8, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

‹‹ 8396 8397 8398 8399 8400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ