35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pada snieg. Przyszla jakas wielce bolesna @. Cpam parecet i nic nie pomaga. Gdzie kuzwa te bezbolesne miesiaczki po porodach ja sie pytam?
Ide sobie zrobic kawke i zjesc czekoladowe jajko, a co! Albo i dwa.iwcia77, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:szykują sie ziemniaczki z dobrym sosikiem z królika na smietanie i sałatka z ogórków z czosnkiem, jak ja kocham tradycyjne obiadki
A potem bedziecie pierdziutac.
iwcia77, Dziobak, Bozia3, moremi, kkisia, BISCA, Reni, Aasiula, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U mnie pada snieg. Przyszla jakas wielce bolesna @. Cpam parecet i nic nie pomaga. Gdzie kuzwa te bezbolesne miesiaczki po porodach ja sie pytam?
Ide sobie zrobic kawke i zjesc czekoladowe jajko, a co! Albo i dwa.
Moje dzieci spia od 21ej do 6ej
Mecz dalej cycki, siebie, Adasia i reszte rodzinyiwcia77, Dziobak, paszczakin, mysza1975, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
a co u was z ta pogoda damsko-meska ( tzn pizdzi jak chuj) zepsula sie wam aplikacja?
u mnie znowu slonce i 17 stopni - juz po spacerku i WOSKOWANIU!!! YUPPI !
zaraz przyjda agenci w sprawie mieszkania..ponoc z jakimis potencjalnymi nabywcami, wiec chate tez wyglancowalam, nawet w garazu poukladalam nasz chlewiki am wonderwoman
mamatrojki80, Simba, Dziobak, ComeToMeBaby, Zofia8, mysza1975, Bozia3, paszczakin, Sabina, moremi, promoszka, kkisia, BISCA, Luna76, Parka, Mega, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A ja jem pralinkowe jajko! Bo moge zjesc kazda ilosc slodyczy he! I poslady mi sie juz troche podniosly sesesese. Od czekolady oczywiscie!
Dziobak, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
..a ja tez kupilam dzis farbe- naturalny blond...jutro se walne na te moje rude wyplowiale...sprobuje wrocic do pasemek..akurat jak za miesiac bede w polandii to w koncu do fryzjera pojde
i na solarium- o! zeby troszke kolorku zlapac
no i jeszcze chcialabym poprawic permamentny brwi..., dentysta tez bedzie zaliczony
Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:I Tupek tez chodzi spac o 22? E, to jak tu filmy ogladac?
Dziobak, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:tak bo robi sobie drzemki w ciagu dnia, przy nim nawet mozna film obejrzeć, sam sie bawi i coś blebla do siebie
olala, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość