35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pada snieg. Przyszla jakas wielce bolesna @. Cpam parecet i nic nie pomaga. Gdzie kuzwa te bezbolesne miesiaczki po porodach ja sie pytam?
Ide sobie zrobic kawke i zjesc czekoladowe jajko, a co! Albo i dwa.
iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
...z kroliczka na smietance i salateczka z czosneczkiem.Heretyczka wrote:szykują sie ziemniaczki z dobrym sosikiem z królika na smietanie i sałatka z ogórków z czosnkiem, jak ja kocham tradycyjne obiadki

A potem bedziecie pierdziutac.
iwcia77, Dziobak, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Reni, Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam bolesnych.Dziobak wrote:U mnie pada snieg. Przyszla jakas wielce bolesna @. Cpam parecet i nic nie pomaga. Gdzie kuzwa te bezbolesne miesiaczki po porodach ja sie pytam?
Ide sobie zrobic kawke i zjesc czekoladowe jajko, a co! Albo i dwa.
Moje dzieci spia od 21ej do 6ej
Mecz dalej cycki, siebie, Adasia i reszte rodziny
iwcia77, Dziobak, paszczakin, mysza1975, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie, nie mam dobrego nastroju.
Nie dzien dobry
Nienawidze swojej pracy
Nie chce do niej wracac.
Bo nie!
iwcia77, ComeToMeBaby, Zofia8, mysza1975, Bozia3, paszczakin, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Aasiula, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A ja jem pralinkowe jajko! Bo moge zjesc kazda ilosc slodyczy he! I poslady mi sie juz troche podniosly sesesese. Od czekolady oczywiscie!Simba wrote:Nie przeszkadzaj! Cwicze!

iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
a co u was z ta pogoda damsko-meska ( tzn pizdzi jak chuj) zepsula sie wam aplikacja?
u mnie znowu slonce i 17 stopni - juz po spacerku i WOSKOWANIU!!! YUPPI !
zaraz przyjda agenci w sprawie mieszkania..ponoc z jakimis potencjalnymi nabywcami, wiec chate tez wyglancowalam, nawet w garazu poukladalam nasz chlewik
i am wonderwoman
nick nieaktualny, Simba, Dziobak, ComeToMeBaby, Zofia8, mysza1975, Bozia3, paszczakin, nick nieaktualny, moremi, promoszka, nick nieaktualny, BISCA, Luna76, Parka, Mega, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Znowu dziecku slodycze wyzerasz? Gratuluje..Dziobak wrote:A ja jem pralinkowe jajko! Bo moge zjesc kazda ilosc slodyczy he! I poslady mi sie juz troche podniosly sesesese. Od czekolady oczywiscie!
Dziobak, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
..a ja tez kupilam dzis farbe- naturalny blond...jutro se walne na te moje rude wyplowiale...sprobuje wrocic do pasemek..akurat jak za miesiac bede w polandii to w koncu do fryzjera pojde
i na solarium- o! zeby troszke kolorku zlapac
no i jeszcze chcialabym poprawic permamentny brwi..., dentysta tez bedzie zaliczony
Dziobak, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak bo robi sobie drzemki w ciagu dnia, przy nim nawet mozna film obejrzeć, sam sie bawi i coś blebla do siebieDziobak wrote:I Tupek tez chodzi spac o 22? E, to jak tu filmy ogladac?

Dziobak, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To tak jak u nas. Ale dla mnie czas po 20 to rzecz swieta. Wtedy mam czas na kolacje, pogadanie z corka spokojne, obejrzenie tv. Gdyby dziecie bujalo mi sie do 22, to bym chyba zeszla wkrotce.Heretyczka wrote:tak bo robi sobie drzemki w ciagu dnia, przy nim nawet mozna film obejrzeć, sam sie bawi i coś blebla do siebie

olala, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość