35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:To nie legendy tylko chyba Kapta tak głosiła
chyba
Zoska ja do teraz mimo ,że brzuch rośnie ,cos od czasu do czasu mnie gmernie w środku to nadal nie wierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:09
Zofia8, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja nie głosiłam ja tak słyszałam .U mnie sie niby jak do tej pory sprawdza. Było wysokie za każdym razem i niby piczkins jest
Zoska ja do teraz mimo ,że brzuch rośnie ,cos od czasu do czasu mnie gmernie w środku to nadal nie wierze
głosiłaś w sensie pisałaś o tym tu na forum
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja nie głosiłam ja tak słyszałam .U mnie sie niby jak do tej pory sprawdza. Było wysokie za każdym razem i niby piczkins jest
Zoska ja do teraz mimo ,że brzuch rośnie ,cos od czasu do czasu mnie gmernie w środku to nadal nie wierzekapturnica, Zofia8, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kapitanie swietne wiescimoremi wrote:Karta ciąży założona, totoś rośnie - ma już 1,28 cm, jego serduszko puka prawidłowo (164), nie ma żadnych śladów plamienia i wygląda na to, że to plamienie "okresowe". Jaja
ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, peppapig, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJadę z Lublina z kliniki okulistycznej.
Wizyta wgląda następująco:
2 godziny jazdy, 20 minut szkania miejsca parkingowego, 0,5 godziny stania w kolejce do rejestracji, 2,5 godziny czekania pod gabinetem i wreszcie....10 minut na wywiad, badanie , wypisanie recepty na okulary i aut za drzwi. Teraz wracamy...
Padam na pysk, pogoda pod zdechłym Azorkiem, Młody ma fazę gadulstwa, mąża boli głowa...
Poza tym same sukcesy.anna maria, kapturnica, Heretyczka, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, Dziobak, peppapig, iwcia77, Parka, Sabina, BISCA, Mega, Arwena, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jadę z Lublina z kliniki okulistycznej.
Wizyta wgląda następująco:
2 godziny jazdy, 20 minut szkania miejsca parkingowego, 0,5 godziny stania w kolejce do rejestracji, 2,5 godziny czekania pod gabinetem i wreszcie....10 minut na wywiad, badanie , wypisanie recepty na okulary i aut za drzwi. Teraz wracamy...
Padam na pysk, pogoda pod zdechłym Azorkiem, Młody ma fazę gadulstwa, mąża boli głowa...
Poza tym same sukcesy.macduska lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyJakbys chciała się pobawić, to mozna ubić osobno 4 białka ze szklanką cukru na sztywno i tak z 10 minut przed końcem pieczenia wyłozyć na wierzch sernika. Wyprodukujesz rosę.
To juz wyższy lewel.kapturnica, ania.g, Aasiula, moremi, kkisia, anna maria, peppapig, iwcia77, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jakbys chciała się pobawić, to mozna ubić osobno 4 białka ze szklanką cukru na sztywno i tak z 10 minut przed końcem pieczenia wyłozyć na wierzch sernika. Wyprodukujesz rosę.
To juz wyższy lewel.Tez taka robie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:36
macduska, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Karta ciąży założona, totoś rośnie - ma już 1,28 cm, jego serduszko puka prawidłowo (164), nie ma żadnych śladów plamienia i wygląda na to, że to plamienie "okresowe". Jaja
Morka, bardzo się cieszę razem z Tobą. Jak widać nasze kciuki skutkują! W kupie siła!!!moremi, peppapig lubią tę wiadomość