35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:nie lepiej kupic i książke poczytać?
Sernik???
Drogi jak cholera i napchane w niego aromatów, zagęszczaczy, spulchniaczy i chuj wie czego jeszcze.
Zresztą u mnie dochodzi jeszcze koszt i czas dojazdu do cukierni.
Taniej, zdrowiej, szybciej i bezpieczniej zrobić w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:53
anna maria, kapturnica, Magda*, moremi, Aasiula, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoszłam dzisiaj do takiego stanu zmęczenia psychicznego, że miałam ochotę zostawić Młodego na drodze za gadulstwo.
Dzieci powinny mieć jakieś wyłączniki mowy wmontowane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:58
moremi, Aasiula, anna maria, iwcia77, Sabina, BISCA, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Ugotowałam buraczki. Będę robić zasmażane. Myślicie, że trochę takich ugotowanych i zblendowanych mogę dać Wojtkowi?
Ja tam nie wiem jak teraz, kiedyś dawałam w takim wieku.
Narobiłaś mi smaka na buraki, zrobię sobie jutro sałatkę buraczkowo-ogórkową.moremi, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Sernik???
Drogi jak cholera i napchane w niego aromatów, zagęszczaczy, spulchniaczy i chuj wie czego jeszcze.
Zresztą u mnie dochodzi jeszcze koszt i czas dojazdu do cukierni.
Taniej, zdrowiej, szybciej i bezpieczniej zrobić w domu.
tutaj nie ma takich miejscMagda*, moremi, kkisia, Zofia8, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:och żeby ta Polska była troche lepsza.....zamieszkałaytm w Bieszczadach jak Boga kocham....chciałabym tam sobie kupic jakąs oaze spokoju żeby nie musieć u teściowej siedzieć
tutaj nie ma takich miejsc
ale lepiej nie az tak na końcu swiata
jak koncert zyczeń to ja poproszę chatkę na kaszubskiej wsi
Heretyczka, iwcia77, Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:och żeby ta Polska była troche lepsza.....zamieszkałaytm w Bieszczadach jak Boga kocham....chciałabym tam sobie kupic jakąs oaze spokoju żeby nie musieć u teściowej siedzieć
tutaj nie ma takich miejsc
Ty Boga?????
mamatrojki80, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Parka, Zofia8, Reni, Sabina, BISCA, Mega, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny