35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ale podobno jak sa problemy z zajściem to wtedy jest dziewuszka...bo silniejsza
to by się zgadzało... z synem nie było problemów. Aczkolwiek jakbym miała wybór to jednak pragnęłabym z całego serca chłopca. Łatwiejszy w utrzymaniuZ babami przejebane na całej linii!!! Mąż ma dziewczynkę z pierwszego małżeństwa, weszła w okres intensywnego dojrzewania - lepiej nie gadać jak się w główce poprzewracało! A poza tym, w szkole najwięcej problemów mam z babami.
moremi, kkisia, marta78, iwcia77, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:No i chuj z chorowania.
Facet mój się zaraził i teraz stęka, jęczy. UmieraDziobak, macduska, kapturnica, peppapig, ComeToMeBaby, iwcia77, Parka, Zofia8, Reni, Sabina, ania.g, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta, szczekać mogę, mogę miaukać, muczeć, kwakać, ale za trzy tygodnie. Okiej? Wtedy mam kolejną wizytę.
Aasiula, macduska, kapturnica, peppapig, iwcia77, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Morek, cudnie. Ale z tym pikaniem że jak wysokie tętno to dziewczynka to mit.
Mitem również są bezbolesne @ po porodzie. -
nick nieaktualnyfajnie Moremi ze u was wszystko dobrze
to czekamy jeszcze na rezultaty badania Elfika
dzis naprawde paskudna pogoda,wietrzysko okrutne,ale przynajmniej sniegu nie było.
Blener mi poszedł,a ja naprawde czesto uzywam,zamówiłam więc ten
http://www.slowjuice.nl/merken/omniblend/omni-blender-2l-jar-bpafree.html
prawdziwa machina;super mocny silnik ,7 lat gwarancji ,nawet z surowej marchewki gładkie smoothie zrobi,jutro bedziemoremi, Aasiula, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jest.
I Asiula - współczuję przeżycia z lizakiem.ale dałam rade nie wiem jak kuzwa ale dałam
Super ze przepis jest, jak znajde czas to zrobie na swietaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:42
anna maria, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:No i chuj z chorowania.
Facet mój się zaraził i teraz stęka, jęczy. Umiera
To erkę wzywaj.
Twój też ma taką awersję do leków?
Mojego tradycyjnie jak to na wiosnę boli głowa z zatok.
Boli go od czterech dni. W końcu dzisiaj raczył udać się do apteki, odstał w kilometrowej kolejce ( akurat wybrał sobie aptekę w galerii) , zabulił jak za mokre zboże za jakąś hiper nowość....
Może jutro namyśli się to coś zjeść.
Faceci...kapturnica, anna maria, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kapta, szczekać mogę, mogę miaukać, muczeć, kwakać, ale za trzy tygodnie. Okiej? Wtedy mam kolejną wizytę.
Przypomne sie po nastepnej wizycie....
kkisia, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość