35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ale podobno jak sa problemy z zajściem to wtedy jest dziewuszka...bo silniejsza
to by się zgadzało... z synem nie było problemów. Aczkolwiek jakbym miała wybór to jednak pragnęłabym z całego serca chłopca. Łatwiejszy w utrzymaniu
Z babami przejebane na całej linii!!! Mąż ma dziewczynkę z pierwszego małżeństwa, weszła w okres intensywnego dojrzewania - lepiej nie gadać jak się w główce poprzewracało! A poza tym, w szkole najwięcej problemów mam z babami.
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ło matko. To on musi mieć co najmniej 36,9. To przecież prawie śmiertelne jest.Reni wrote:No i chuj z chorowania.
Facet mój się zaraził i teraz stęka, jęczy. Umiera
Dziobak, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, Parka, Zofia8, Reni, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta, szczekać mogę, mogę miaukać, muczeć, kwakać, ale za trzy tygodnie. Okiej? Wtedy mam kolejną wizytę.
Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kurcze, po corce mialam ponad rok bezbolesnych @. Potem wszystko zaczelo wracac do normy czyli koszmarnego bolu. Teraz kazda @ jest mega bolesna. Do dupy to!ania.g wrote:Morek, cudnie. Ale z tym pikaniem że jak wysokie tętno to dziewczynka to mit.
Mitem również są bezbolesne @ po porodzie. -
nick nieaktualnyfajnie Moremi ze u was wszystko dobrze

to czekamy jeszcze na rezultaty badania Elfika
dzis naprawde paskudna pogoda,wietrzysko okrutne,ale przynajmniej sniegu nie było.
Blener mi poszedł,a ja naprawde czesto uzywam,zamówiłam więc ten
http://www.slowjuice.nl/merken/omniblend/omni-blender-2l-jar-bpafree.html
prawdziwa machina;super mocny silnik ,7 lat gwarancji ,nawet z surowej marchewki gładkie smoothie zrobi,jutro bedzie
moremi, Aasiula, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Działo siemacduska wrote:Jest.
I Asiula - współczuję przeżycia z lizakiem.
ale dałam rade nie wiem jak kuzwa ale dałam 
Super ze przepis jest, jak znajde czas to zrobie na swieta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:42
anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:No i chuj z chorowania.
Facet mój się zaraził i teraz stęka, jęczy. Umiera
To erkę wzywaj.
Twój też ma taką awersję do leków?
Mojego tradycyjnie jak to na wiosnę boli głowa z zatok.
Boli go od czterech dni. W końcu dzisiaj raczył udać się do apteki, odstał w kilometrowej kolejce ( akurat wybrał sobie aptekę w galerii) , zabulił jak za mokre zboże za jakąś hiper nowość....
Może jutro namyśli się to coś zjeść.
Faceci...
kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No doooobraaa.Tyle ,żem czekała to zaczekam na to szczekanie jeszcze te 3tygodnie..Kłorona mi zgłowy nie spadenniemoremi wrote:Kapta, szczekać mogę, mogę miaukać, muczeć, kwakać, ale za trzy tygodnie. Okiej? Wtedy mam kolejną wizytę.
Przypomne sie po nastepnej wizycie....
nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość