35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:To tak jak u nas. Ale dla mnie czas po 20 to rzecz swieta. Wtedy mam czas na kolacje, pogadanie z corka spokojne, obejrzenie tv. Gdyby dziecie bujalo mi sie do 22, to bym chyba zeszla wkrotce.
Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
-
Karta ciąży założona, totoś rośnie - ma już 1,28 cm, jego serduszko puka prawidłowo (164), nie ma żadnych śladów plamienia i wygląda na to, że to plamienie "okresowe". Jaja
Zofia8, mamatrojki80, Heretyczka, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, kapturnica, Bozia3, BISCA, mysza1975, Dziobak, Natka_79, ania.g, anna maria, Luna76, Aasiula, Magda*, caffe, peppapig, iwcia77, Parka, malgos741, paszczakin, Mega, dorbie, Arwena, Iwone, Mala79, mama78 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Karta ciąży założona, totoś rośnie - ma już 1,28 cm, jego serduszko puka prawidłowo (164), nie ma żadnych śladów plamienia i wygląda na to, że to plamienie "okresowe". Jaja
Fajowochyba dopiero do Ciebie dociera, że w ciąży jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:26
moremi lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Fajowo
chyba dopiero do Ciebie dociera, że w ciąży jesteś
ComeToMeBaby, mamatrojki80, kkisia, kapturnica, Dziobak, Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morcia zajebiscie ,ze maluch cały i zdrowy jest.Bardzo sie ciesze ..Napewno kamień z serducha Ci spadł
Ps. a kiedy odszczekasz pyskowanie koleżance ??
Elfi oki po zabiegu.Pisała ,że lezy w domu i pachnie..Oszczędzac sie ma przez jakiś czas .kkisia, Heretyczka, mysza1975, ComeToMeBaby, Dziobak, Zofia8, anna maria, Aasiula, moremi, iwcia77, Parka, Sabina, Mega, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Karta ciąży założona, totoś rośnie - ma już 1,28 cm, jego serduszko puka prawidłowo (164), nie ma żadnych śladów plamienia i wygląda na to, że to plamienie "okresowe". Jaja
ale kto wie - do Ciebie bardziej chłopak pasuje...
Zofia8, anna maria, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Karta ciąży założona, totoś rośnie - ma już 1,28 cm, jego serduszko puka prawidłowo (164), nie ma żadnych śladów plamienia i wygląda na to, że to plamienie "okresowe". Jaja
Nie jaja, tylko tak ma być!anna maria, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny