35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja byłam dzisiaj na czekoladzie w Wedlu
teraz mam zjazd
anna maria, mamatrojki80, iwcia77, kkisia, macduska, Zofia8, Aasiula, Sabina, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ja spadam, kolację jakąś zrobie może to nie będziemy tak na głodniaka siedzieć...
wyżarłam 10 min temu takiego mega lizaka, tak mnie wzięło na słodkie...
lizaka?tak go teraz nazywasz?
iwcia77, Parka, Zofia8, kkisia, moremi, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
-
a wy ciagle ciasta pichcicie...jestem zmuszona zmierzyc sie ze swoja slaboscia i stawic czola wrogowi-ciastu Waci- kurwa zrobie je chocby mial zakalec wyjsc- i jebne se ta rose- chuj juz mi wszystko jedno
fajna data na urodziny 1 kwiecien - znam osobiscie kilka osob
a mu dalej walczymy z ciemieniucha- juz Ivo mocze w tym oleju ze slodkich migdalow- smierdzi fe- i biedak sie meczy , bo go swedzi..jak nie potowki , jak nie tradzik niemowlwcy to teraz ciemieniucha..a emolium tutaj nie ma ...kupilam mustele do skory atopowej ..zobaczymy jak zadziala
, bo jak zobaczylam cene Lipkar to padlam
macduska, kapturnica, kkisia, Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, anna maria, ania.g, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Morek- wiedzialam
i skacze z radosci pod sufit
Elfik- czymaj sie tam, teraz odpoczywaj i przez kilka dni nie nadwyrezaj miesni brzucha, bedzie dobrze
Magda - blender wypasiony ! super! tylko ma jeden defekt- cenaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 20:46
kkisia, Magda*, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Morka, świetna wiadomość
A ja dzisiaj zjadłam 2 obiady: w pracy i u dzieci w szkole. A teraz jem lody w ukryciu przed dzieciakami żeby mnie nie nakryły, bo musiałabym się z nimi podzielić. Ale mam pmskkisia, mamatrojki80, moremi, iwcia77, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, anna maria, ania.g, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Morka, świetna wiadomość
A ja dzisiaj zjadłam 2 obiady: w pracy i u dzieci w szkole. A teraz jem lody w ukryciu przed dzieciakami żeby mnie nie nakryły, bo musiałabym się z nimi podzielić. Ale mam pms
Ja tak nutellę wyjadałam kiedyś. Znam ból.moremi, Aasiula, Sabina, anna maria, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka kobiety.Ja drugi dzień w pracy i już nie pamiętam że rok mnie w pracy nie było,niestety Marysia dostała gorączki ,nie wiem czy na zęby ale jutro jak jej nie minie M będzie musiał iść do lekarza ,uwielbiam jak coś się dzieje jak mnie w domu nie ma.
Morka super że u Ciebie dobrze.
Elfik odpoczywaj .
Za pozostałe trzymam kciuki i idę spać bo chyba kolejna pusta noc mnie czeka a wstanie o szóstej po takiej nocce to koszmar.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 17:12
iwcia77, moremi, Sabina, anna maria, macduska, kkisia, Mega, Parka, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHera słusznie zauważyłas, będę owulowac na święta
Ja byłam tylko raz w Bieszczadach, zostawiłam tam kawał serca. Jak Młoda podrosnie, pokażę jej jak tam jest pięknieAasiula, macduska, iwcia77, Heretyczka, moremi, kkisia, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kurcze, po corce mialam ponad rok bezbolesnych @. Potem wszystko zaczelo wracac do normy czyli koszmarnego bolu. Teraz kazda @ jest mega bolesna. Do dupy to!Matka fantastycznej 4