35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No co
hyhyhy
Nic mi nie wolno powinnam leżeć i czekać az zdechnętrochę ruchu mi nie zaszkodzi lajtowo robiłam wiem ze muszę uważać tylko mam takie mięśnie do dupy ze az tak bolą niestety
Wkurwilam sie jak dzisiaj chciałam założyć moje spodnie a tu zonk . Spraly sie hyhyhyAasiula, kapturnica, Zofia8, moremi, macduska, kkisia, Parka, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie, ja się chyba starzeje.
Ta, wiem, nie ten wątek
Ale padam na ryj, dosłownie. Nie dość, że ostatnie 2 tygodnie takie przejebane, to jeszcze ta zmiana czasu i ja nie daję radyNie ma siły, ciągle, cały dzień jestem zmęczona, jak w takich warunkach zajść w ciążę?
Chyba powinnam zmienić forum
łe, wiem, że marudzę, ale tak się chyba jeszcze nigdy nie czułam
Ci zmienięMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Jak się lepiej poczuje, to może być i wpierdziel. Tylko co mi jest - chroniczne zmęczenie?
A jak wstaje rano to czuje sie jak bym dopiero szła spać ;/
MasakraSabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Co się dziwisz, ustawiłaś za wysoką temp do prania i się skurczyły. Moje się wszystkie skurczyły
Hm, ponoc chipsy i Nutella zwezaja ubrania. Ciekawa teoriaSabina, Aasiula, Magda*, moremi, macduska, kkisia, anna maria, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie usłyszałam od dziecka że coś gruba się zrobiłam
a normalnie to ja takiej budowy jestem że pupa biodra i uda masywne,góra szczupła
a moją dumą szczupła talia,
no to oświadczam że moja talia zanikła :>Aasiula, moremi, macduska, kkisia, anna maria, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wiecie, ja się chyba starzeje.
Ta, wiem, nie ten wątek
Ale padam na ryj, dosłownie. Nie dość, że ostatnie 2 tygodnie takie przejebane, to jeszcze ta zmiana czasu i ja nie daję radyNie ma siły, ciągle, cały dzień jestem zmęczona, jak w takich warunkach zajść w ciążę?
Chyba powinnam zmienić forum
łe, wiem, że marudzę, ale tak się chyba jeszcze nigdy nie czułam
To nie starość - to przesilwnie wiosenne. Mam to samo więc to NIE MOŻE być starość.
A Ty Sabina może jeszcze bys machnęła kolejne 90 rurek zamiast lezeć do góry brzuchem w niedzielę?Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:To nie starość - to przesilwnie wiosenne. Mam to samo więc to NIE MOŻE być starość.
A Ty Sabina może jeszcze bys machnęła kolejne 90 rurek zamiast lezeć do góry brzuchem w niedzielę?
Bo wiesz, mieli przyjechać brat z rodziną, no i my jedziemy do teściów, a ja na święta nigdy z pustą ręką nie pojadę. Ale plan się posypał. Brat nie przyjedzie, jego teściowa jest w szpitalu, stan bardzo ciężki, nie rokuje już. Mi rodzice po raz pierwszy będą mieć wolną Wielką Niedzielę. My przyjedziemy popołudniu
A rurki napelnie tylko część, resztę nabije kremem na kolejny weekend. Bez kremu mogą spokojnie sobie czekać, zwłaszcza , że w mojej spiżarni jest zimno jak cholera
macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi, malgos741, kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość