X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No co :) hyhyhy
    Nic mi nie wolno powinnam leżeć i czekać az zdechnę :) trochę ruchu mi nie zaszkodzi lajtowo robiłam wiem ze muszę uważać tylko mam takie mięśnie do dupy ze az tak bolą niestety
    Wkurwilam sie jak dzisiaj chciałam założyć moje spodnie a tu zonk . Spraly sie hyhyhy ;D
    Co się dziwisz, ustawiłaś za wysoką temp do prania i się skurczyły. Moje się wszystkie skurczyły XD

Aasiula, kapturnica, Zofia8, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiecie, ja się chyba starzeje.
    Ta, wiem, nie ten wątek ;)
    Ale padam na ryj, dosłownie. Nie dość, że ostatnie 2 tygodnie takie przejebane, to jeszcze ta zmiana czasu i ja nie daję rady :O Nie ma siły, ciągle, cały dzień jestem zmęczona, jak w takich warunkach zajść w ciążę?
    Chyba powinnam zmienić forum ;)
    łe, wiem, że marudzę, ale tak się chyba jeszcze nigdy nie czułam
    A wpierdziel chcesz hmmm ?? ;D
    Ci zmienię :)

Mega lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Co się dziwisz, ustawiłaś za wysoką temp do prania i się skurczyły. Moje się wszystkie skurczyły XD
    Hahaha widziałaś co ja napisałam spraly sie. No budyń ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A wpierdziel chcesz hmmm ?? ;D
    Ci zmienię :)
    Jak się lepiej poczuje, to może być i wpierdziel. Tylko co mi jest - chroniczne zmęczenie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:04

kapturnica lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Beznadziejnie teraz szyja ;) nie uważasz ;) i to z jakiegoś gownianego materiału tydzien i małe sOM ;)

nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak się lepiej poczuje, to może być i wpierdziel. Tylko co mi jest - chroniczne zmęczenie?
    Sabcia wiosna ja tez o 17 trzymam sie juz ściany bo jedno oko na Maroko juz mam
    A jak wstaje rano to czuje sie jak bym dopiero szła spać ;/
    Masakra

nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Hm, ponoc chipsy i Nutella zwezaja ubrania. Ciekawa teoria

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, ania.g lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Hm, ponoc chipsy i Nutella zwezaja ubrania. Ciekawa teoria
    Czy ktoś ją może potwierdzić? ;)

Aasiula, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta a jak sukienka doszła ???
    Daj fotkę bebzola w kiecy ;)

BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie usłyszałam od dziecka że coś gruba się zrobiłam :P
    a normalnie to ja takiej budowy jestem że pupa biodra i uda masywne,góra szczupła
    a moją dumą szczupła talia,
    no to oświadczam że moja talia zanikła :>

Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwaga bedzie wojna ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06a618be6d6a.jpg

Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, anna maria, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    iiiiiii tam
    przesilenie wiosenne

nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Sabcia wiosna ja tez o 17 trzymam sie juz ściany bo jedno oko na Maroko juz mam
    A jak wstaje rano to czuje sie jak bym dopiero szła spać ;/
    Masakra
    o to to,wypisz wymaluj u mnie to samo.

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    uwaga bedzie wojna ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06a618be6d6a.jpg
    Hahaha a ciekawe jak to wyglada na jeźdźca ;D ;/

iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiecie, ja się chyba starzeje.
    Ta, wiem, nie ten wątek ;)
    Ale padam na ryj, dosłownie. Nie dość, że ostatnie 2 tygodnie takie przejebane, to jeszcze ta zmiana czasu i ja nie daję rady :O Nie ma siły, ciągle, cały dzień jestem zmęczona, jak w takich warunkach zajść w ciążę?
    Chyba powinnam zmienić forum ;)
    łe, wiem, że marudzę, ale tak się chyba jeszcze nigdy nie czułam

To nie starość - to przesilwnie wiosenne. Mam to samo więc to NIE MOŻE być starość.

A Ty Sabina może jeszcze bys machnęła kolejne 90 rurek zamiast lezeć do góry brzuchem w niedzielę?

nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, oszczegaj zanim coś takiego pokażesz! Oczy bolom!!!!!

Ps
    żal mi go, bo co ta słomka w tym stogu siana może narobić ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jakoś nie mogę się przekonać do wkładki.

Ja tez nie jestem przekonana, mam swoja w ramach terapii.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Hyyyy a jaka pogoda u ciebie ;)

Nie zmieniaj mi tu tematu!

Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wkładki nie lubiłam,z hormonami miałam,jak ją wyjełam od razu jakos lżej się poczułam

nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To nie starość - to przesilwnie wiosenne. Mam to samo więc to NIE MOŻE być starość.

A Ty Sabina może jeszcze bys machnęła kolejne 90 rurek zamiast lezeć do góry brzuchem w niedzielę?

Bo wiesz, mieli przyjechać brat z rodziną, no i my jedziemy do teściów, a ja na święta nigdy z pustą ręką nie pojadę. Ale plan się posypał. Brat nie przyjedzie, jego teściowa jest w szpitalu, stan bardzo ciężki, nie rokuje już. Mi rodzice po raz pierwszy będą mieć wolną Wielką Niedzielę :D. My przyjedziemy popołudniu :) A rurki napelnie tylko część, resztę nabije kremem na kolejny weekend. Bez kremu mogą spokojnie sobie czekać, zwłaszcza , że w mojej spiżarni jest zimno jak cholera

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, malgos741, kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość

‹‹ 8404 8405 8406 8407 8408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ