35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny dawno tu nie zaglądałam jakoś czas mi teraz inaczej leci, tzn nie tak dawno bo pisałam w piątek a czytałam Was ostatnio chyba w niedzielę ale nie ma szans na nadrobienie sorki. Będę się starała częściej, pa idę spać
Sabina, macduska, kkisia, moremi, Mega, mamatrojki80, kapturnica, Bozia3, Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria, Simba, peppapig, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Wrzuć przepis jak to zrobiłaś
.
Proszę bardzo:
1. Staraj się bezskutecznie o dziecko tak ze 3 lata.
2. Przejdź w tym czasie 2 razy HSG i dwie histeroskopie.
3. Podejdź do kolajnego HSG i dowiedz się,że ten cholerny Asherman powrócił.
4. Poddaj się kolejnej histeriskopii tym razem w połączeniu z laparo.
5. Po zabiegu dowiedz się, że w macicy masz jesień średniowiecza.
6. Kotłuj się przez tydzień z balonem w macicy, cewnikiem, potem z zakładaniem wkładki cały czas w stanie zapalnym i na lekach.
7. Dowiedz się, że całą procedurę należy powtórzyć jeśli chcesz jako tako funkcjonować, nie mówiąc nawet o ciaży.
Gwarantuję permanentny brak apetytu i szybką utratę wagi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 07:20
Sabina, Parka, ania.g, iwcia77, Elfik, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bry
U mnie od rana metal leci. Wczoraj sąsiad z góry po raz kolejny zmusił nas do słuchania disco. To jak tak lubi muzykę, to niech ma
Natka, nie sądzę, że zmiana pogody Ci pomoże
Dusia, ale Ty zaraz w lipcu będziesz w cionżyMega, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, paszczakin, Aasiula, ania.g, iwcia77, anna maria, Natka_79, Simba, BISCA, peppapig, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Ale jestem podupcona
młody coś malował farbkami - jakieś elementy do sklejania. A ja weszłam do pokoju i myślałam, że to sok pomarańczowy w szklance- to se łyknęłam tej wody z farbą...
. Mam nadzieję, że przeżyję i mały też...
A to kara, za wypijanie dziecku soczku
BISCA, macduska, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Witam z rana, Młoda śpi bo ma wolne dzisiaj....a ja do pracy...
W nocy tak pizgalo, aż sie bałam ze nam okna powyrywa
Moremi ciesze sie ze wspaniałych informacji
Aaaa, uważajcie, dzisiaj 1 kwiecieńmacduska, moremi, Sabina, Parka, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, Simba, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Taaa. Ja dzisiaj mężowi wmowiłam, że będą bliźniaki. Ucieszył się
Zofia8, mamatrojki80, Parka, Sabina, kapturnica, kkisia, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, Simba, BISCA, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bry
U mnie od rana metal leci. Wczoraj sąsiad z góry po raz kolejny zmusił nas do słuchania disco. To jak tak lubi muzykę, to niech ma
Natka, nie sądzę, że zmiana pogody Ci pomoże
Dusia, ale Ty zaraz w lipcu będziesz w cionżykkisia, Sabina, moremi, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
A tak wogole to dzien dobry..Musze chUopa dzis wkrecic bo to 1szy kwietnia ale on z tych co sie ciezko daja to nie bedzie izzi
Poza tym wiatr napierdaslał se cała noc spałam w przerywnikach a teraz swieci pikne sloncekkisia, Sabina, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam pomiędzy jednym porywem wiatru a drugim.
Trzymajcie kciuki za szóstoklasistów.mój wskoczył w gajerek i pobiegł na testy
Zofia8, mamatrojki80, kapturnica, Sabina, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77, macduska, kkisia, BISCA, peppapig, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny