35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:O tak miód na moja dusze metal nie disc polo
Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Anna Maria, zdrowia, szczęścia i 100 lat
Morka, nam kilka dni temu objawił się sąsiad wielbiciel disco poloNa dodatek puszczał to coś na podwórku i niosło się po całej okolicy. Ale niech no tylko poczeka jak ja wystawię głośniki na dwór
U nas od wczoraj wichura. W nocy zastanawiałam się czy nie zwieje nam dachu z chałupy.moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77, anna maria, macduska, kapturnica, kkisia, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ania, nam też kilka dni temu się objawił. Wcześniej mieszkał tam wielbiciel orkiestry dętej. Juz wolałam, jak od czasu do czasu pograł na trąbce, puzonie, kumple na harmoszce, niż tego buraka teraz. Na dodatek wrzuca jeden kawałek i słucha go na okrągło przez bite dwie godziny. W dupie ma ciszę nocną. Dlatego wczoraj mąż przygotował konstrukcję z głośników w taki sposób, że poszło na nasz sufit, a ich podłogę. I od 7 rano https://m.youtube.com/watch?v=mCDJRzZDtIM
Dobry kawałekAasiula, ania.g, Sabina, Zofia8, kapturnica, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aaaaaaa Anna Maria sto lat i spełnienia marzeń
Zdradzisz gdzie mąż schował ten prezent?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:32
Aasiula, iwcia77, anna maria, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam dziewczynki
wieje jak cholera i mokro do tego... brrr aż się nie chce wyjść do roboty...
Anna Maria Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeńAasiula, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Ania, nam też kilka dni temu się objawił. Wcześniej mieszkał tam wielbiciel orkiestry dętej. Juz wolałam, jak od czasu do czasu pograł na trąbce, puzonie, kumple na harmoszce, niż tego buraka teraz. Na dodatek wrzuca jeden kawałek i słucha go na okrągło przez bite dwie godziny. W dupie ma ciszę nocną. Dlatego wczoraj mąż przygotował konstrukcję z głośników w taki sposób, że poszło na nasz sufit, a ich podłogę. I od 7 rano https://m.youtube.com/watch?v=mCDJRzZDtIM
Dobry kawałekzajebistą miał pobudkę
moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć!
Wczoraj zakupy poczyniłam wieczorem, uff. Dziś wyjęłam jakieś ozdóbki.
Okna pomyte - jak zwykle mążFiranki w kuchni czyściutkie.
I teraz zostaje robota dla mnie - pichcenie.
A wczoraj już poczułam jakby @ przyszła, ale nic, tempka jakaś dziwna, teraz rośniemamatrojki80, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, malgos741, moremi, Zofia8, Aasiula, macduska, kapturnica, kkisia, BISCA, peppapig, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
dzis swietuja forumowe Anki
anna maria:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e17e13e69e4e.jpg
aniag- moze jakiegos potomka nowego se sprawicie w wasza roczniceosatnio byly pobite gary...100lat
ania.g, Sabina, malgos741, moremi, mamatrojki80, dorbie, Aasiula, anna maria, macduska, kapturnica, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dzis swietuja forumowe Anki
anna maria:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e17e13e69e4e.jpg
aniag- moze jakiegos potomka nowego se sprawicie w wasza roczniceosatnio byly pobite gary...100lat
Sabina, moremi, mamatrojki80, iwcia77, Aasiula, macduska, kkisia, MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Malgoś, musisz córce częściej kompa zabierać
wczoraj pojechała do babci więc na razie mam dostęp do kompaSabina, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kurcze, dobrze że dziewczyny przypominały
Ania.G najlepszego z okazji rocznicy - wielu takich okrągłych rocznic w szczęściu, zdrowiu i miłościania.g, Sabina, Zofia8, mamatrojki80, iwcia77, Aasiula, anna maria, macduska, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!