35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Elfik, jak sie czujesz ?
Zabieg był na luzie, w trakcie żartowaliśmy z doktorkiem, nawet go ofukałam, że ma mnie nie rozśmieszać, bo chyba nie powinnam się trząść z igłą w brzuchu.
Potem zapakowałam się do łózka. Niby nie ma konieczności, ale jakoś tak czułam, że coś jestem dziedzicowi winna..
Jak mam sobie w brodę pluć, to wolę jeden dzień się porozpieszczać :)poczytałam książkę, pospałam..
Nie było plamień, nic nie boli...
Dzień emeryta zaliczonyComeToMeBaby, mamatrojki80, iwcia77, Aasiula, anna maria, kapturnica, Simba, Zofia8, Sabina, ania.g, paszczakin, macduska, kkisia, mysza1975, BISCA, peppapig, moremi, Parka, Dziobak, dorbie, gosia7122, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia - możesz spokojnie pić gazowane. Tylko szkodliwe mocno składniki przenikające do mleka trzeba odstawić (alko, dragi, fajki itp...) - gaz z napoju nie szkodzi dziecku - jedynie Ty mozesz mieć gazy...
pepsi polecała mi nawet ginka...na moje niskie ciśnienie...iwcia77, kapturnica, Elfik, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
Natka, nie sądzę, że zmiana pogody Ci pomożedzis, odpukać, jest jak na razie w miarę. W kazdym razie z tych wszystkich ciąż w tej mdłości mam najsilniejsze, choc jeszcze akcji z porcelana nie było.
kapturnica, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:iwcia - możesz spokojnie pić gazowane. Tylko szkodliwe mocno składniki przenikające do mleka trzeba odstawić (alko, dragi, fajki itp...) - gaz z napoju nie szkodzi dziecku - jedynie Ty mozesz mieć gazy...
pepsi polecała mi nawet ginka...na moje niskie ciśnienie...kapturnica, Sabina, Elfik, Bozia3, macduska, kkisia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik to super , ze nic nie czulas- mi bylo slabo a w godzine po badaniu czulam bol w podbrzuszu, potem minelo i bylo bez plamien
teraz czekmy na wyniki - ile ? 20 dni?
anna maria, kapturnica, Aasiula, Sabina, Elfik, macduska, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
moj ivo mnie zaczepia
jak sie od niego odwroce plecami to marudzi a jak na niego spojrze to jokera na buzi ma
anna maria, Aasiula, kapturnica, Zofia8, Sabina, ania.g, Elfik, Bozia3, macduska, kkisia, mysza1975, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, dorbie, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
No wlasnie oto mialam zapytac ,tu w DE robia szybki test (jezeli chcesz) wynik za 2 dni i test prawidlawy wynik za 14 dni ,ja wzielam szybki tez,ta genetyk mi powiedziala ze dla nich ten po 14 dniach jest potwierdzeniem tego szybkiegoiwcia77 wrote:Elfik to super , ze nic nie czulas- mi bylo slabo a w godzine po badaniu czulam bol w podbrzuszu, potem minelo i bylo bez plamien
teraz czekmy na wyniki - ile ? 20 dni?
iwcia77, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:No wlasnie oto mialam zapytac ,tu w DE robia szybki test (jezeli chcesz) wynik za 2 dni i test prawidlawy wynik za 14 dni ,ja wzielam szybki tez,ta genetyk mi powiedziala ze dla nich ten po 14 dniach jest potwierdzeniem tego szybkiego
anna maria, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość