35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wojtek niby trochę stracił apetyt przez to ząbkowanie i zapalenia krtani, ale kupy dalej wali jak słoń. Nie nadążam z przebieraniem go.
P.S. Nadrabiając Was przypaliłam skórke pomarańczową, a miała być do wielkancnych bab.
Simba, nick nieaktualny, anna maria, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Elfik, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam i życze wszystkiego dobrego świetujacym dziewczynom

U mnie piździ i łeb mnie boli!
Córka pisała test,sie wiecej denerwowałam niż ona of kors
Aa i zamowiłam pierwsze ciążowe koszulki i getry
nie moge wciągnąć brzucha 
Pisze z komóry! Tragedia,no i zabieram sie za nadrabianie
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, Zofia8, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Elfik, ania.g, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik, he he... Znam ja te panie z poradni z ich testami kupionymi za króla Ćwieczka.
Mojemu zawsze wychodzą gorsze testy bo nie są przystosowane dla słabowidzacych. I stare kurcze jak świat.
nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Elfik, anna maria, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widze, ze pomysl na prima aprylis mialysmy identyczny!Simba wrote:Nie ma to jak sfotografowac zeszloroczny zdany test ciazowy i wyslac mezowi

Ehehehehe
Ale reakcja byla prawidlowz: Hurra bedziemy mieli coreczke!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:16
Simba, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja dostałam buty na wiosnę
to znaczy kurier mi przywiózł
nick nieaktualny, Simba, Aasiula, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Widze, ze pomysl na prima aprylis mialysmy identyczny!

Tez wyslalas mojemu mezowi?
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Te http://www.eobuwie.com.pl/polbuty-axel-1500-czarny-nero-egzotico.html i te http://www.eobuwie.com.pl/baleriny-tommy-hilfiger-kacey-1b-en56817095-mykonos-blue-425.htmlmacduska wrote:Morka, dawaj fotę!
Aasiula, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To ma niezłe prima aprilisSimba wrote:

Tez wyslalas mojemu mezowi?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Wygodnemacduska wrote:Wyglądają na wygodne cichobiegi z gatunku takich co się je nosi aż do zdarcia.
i te niebieskie mięciutkie
anna maria, nick nieaktualny, Elfik, Aasiula, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!