35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wojtek niby trochę stracił apetyt przez to ząbkowanie i zapalenia krtani, ale kupy dalej wali jak słoń. Nie nadążam z przebieraniem go.
P.S. Nadrabiając Was przypaliłam skórke pomarańczową, a miała być do wielkancnych bab.Simba, Sabina, anna maria, iwcia77, Aasiula, peppapig, moremi, Elfik, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam i życze wszystkiego dobrego świetujacym dziewczynom
U mnie piździ i łeb mnie boli!
Córka pisała test,sie wiecej denerwowałam niż ona of kors
Aa i zamowiłam pierwsze ciążowe koszulki i getrynie moge wciągnąć brzucha
Pisze z komóry! Tragedia,no i zabieram sie za nadrabianieSabina, anna maria, macduska, iwcia77, Aasiula, Zofia8, moremi, dorbie, BISCA, Elfik, ania.g, kkisia, gosia7122, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik, he he... Znam ja te panie z poradni z ich testami kupionymi za króla Ćwieczka.
Mojemu zawsze wychodzą gorsze testy bo nie są przystosowane dla słabowidzacych. I stare kurcze jak świat.
Sabina, kapturnica, moremi, Elfik, anna maria, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Nie ma to jak sfotografowac zeszloroczny zdany test ciazowy i wyslac mezowi
Ehehehehe
Ale reakcja byla prawidlowz: Hurra bedziemy mieli coreczke!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:16
Simba, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja dostałam buty na wiosnę
to znaczy kurier mi przywiózł
macduska, Simba, Aasiula, mamatrojki80, anna maria, Margolcia88, dorbie, kkisia, Sabina, Dziobak, gosia7122, peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Morka, dawaj fotę!
Aasiula, mamatrojki80, Simba, Margolcia88, BISCA, kkisia, dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:
Tez wyslalas mojemu mezowi?mamatrojki80, macduska, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Wyglądają na wygodne cichobiegi z gatunku takich co się je nosi aż do zdarcia.
i te niebieskie mięciutkie
anna maria, macduska, Elfik, Aasiula, dorbie, MartaDidi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!