35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ,niedosc ze Hela podobna do taty ,to dzisiaj zaczela gadac tata
Zofia8, mysza1975, Elfik, Aasiula, mamatrojki80, Margolcia88, BISCA, kkisia, kapturnica, ania.g, moremi, Sabina, Parka, gosia7122, malgos741, peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Morka, buty fajne.
Jak ja mam się zabrać za pieczenie spodów do Waciowych mazurków jak mi prąd dyskotekę robi...
A zagniotłaś już ciasto?
Bo ja mam w planach na dzisiejszy wieczór.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:51
-
Buraczki Wojtkowi nie smakowały. Miał chyba problem z konsystencją, bo były tarte a nie zmiksowane i troche sie krztusił. W efekcie cały jest w kolorze buraczkowym.
anna maria, Elfik, Aasiula, Zofia8, Simba, kkisia, ania.g, moremi, Sabina, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
Chyba cie pomalpuje
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki... Ja 2 dni temu robilam zwrot do eobuwie i dzisiaj Pani do mnie zadzwonila, ze dostali moj zwrot i jeszcze w pudelku byla butelka z piciem Malego... Za diabla nie kojarze kiedy mi to wpadlo do pudla....Ale Pani byla bardzo mila i zaproponowala ze od razu butelke odesle! Super sklep
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:15
Zofia8, kkisia, Simba, ania.g, moremi, Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, Elfik, malgos741, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Hej Kobietki... Ja 2 dni temu robilam zwrot do eobuwie i dzisiaj Pani do mnie zadzwonila, ze dostali moj zwrot i jeszcze w pudelku byla butelka z piciem Malego... Za diabla nie kojarze kiedy mi to wpadlo do pudla....Ale Pani byla bardzo mila i zaproponowala ze od razu butelke odesle! Super sklep
Dobrze ze obok butelki malego nie bylo butelki whisky mamusi, bo bys musiala zwracac tez malegoMartaDidi, kapturnica, kkisia, moremi, Bozia3, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, Elfik, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Teraz przyjechal maz z bukietem herbacianych roz .pieknie jest kocham go bardzo
Dalabys z tej okazji Wasze slubne zdjecie na chwile, bo ja sie wtedy nie zalapalamkkisia, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nabierasz nas na prima aprilis, tak?
Dobrze ze obok butelki malego nie bylo butelki whisky mamusi, bo bys musiala zwracac tez malegomoremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
macduska wrote:A zagniotłaś już ciasto?
Bo ja mam w planach na dzisiejszy wieczór.dorbie, moremi, kkisia, Dziobak, Aasiula, Elfik, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam zupę rybną, cały gar
wyszła REWELACYJNIE
taka nieskromna jestem
kapturnica, Aasiula, Dziobak, kkisia, gosia7122, mamatrojki80, Sabina, macduska, Zofia8, malgos741, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!