35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ciekawe jak sobie poradzi synek Gosi
Martwila się o niego, oby mu poszło
Synek nawet zadowolony ,sprawdzał sobie dziś wyniki i nawet nie żle mu poszło jako dyslektyk pisał dłużej a najbardziej się bał że nie zdązy.Za to ja wykończona poszłam spać po czwartej ,mała miała gorączkę i cała noc noszenie na rękach.Lekarka niczego nie stwierdziła albo ząbkowanie albo trzydniowka jak do piątku nie przejdzie to da na wyniki.Wydaje mi się że jest lepiej bo ma dzisiaj 37 i ma apetyt na jedzenie.mamatrojki80, moremi, kkisia, Sabina, macduska, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja se umyśliłam ,że zrobie strucle z makiem albo jakies ciasto makowe..Ma któras dobry przepisik na makowe ???Macduska help!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 17:54
kkisia, kapturnica, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwciaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dostałam paczkęteraz Toto się nie wykręci
musi rosnąć
I nawet różową koszulkę założę. Kto mi zabroni?
Dziękuję :-*ania.g, mamatrojki80, gosia7122, kapturnica, Sabina, macduska, Elfik, Zofia8, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, kkisia, paszczakin, Dziobak, peppapig, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Synek nawet zadowolony ,sprawdzał sobie dziś wyniki i nawet nie żle mu poszło jako dyslektyk pisał dłużej a najbardziej się bał że nie zdązy.Za to ja wykończona poszłam spać po czwartej ,mała miała gorączkę i cała noc noszenie na rękach.Lekarka niczego nie stwierdziła albo ząbkowanie albo trzydniowka jak do piątku nie przejdzie to da na wyniki.Wydaje mi się że jest lepiej bo ma dzisiaj 37 i ma apetyt na jedzenie.
I że Marysi lepiej
Jeszcze jakby Ci się udało odespać dzisiaj, to byłoby super
kapturnica, Aasiula, kkisia, peppapig, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja se umyśliłam ,że zrobie strucle z makiem albo jakies ciasto makowe..Ma któras dobry przepisik na makowe ???Macduska help!!!
A serowo- makowe? Moze być?
Jest też wersja z trzecią warstwą- jabłkową. Robi się naprawdę prosto. Jedno z moich ulubienców.kapturnica, Elfik, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia, to fajnie, że dobrze poszło.
!!
A że młoda gorączkuje to normalne, co byś chciała, żeby dziec miał egzamin a drugi nie wywijał numerow?
Nie ma tak dobrze;-)
Juz po egzaminie, więc na pewno cora poczuje się lepiej...
Aasiula, macduska, moremi, kkisia, Sabina, kapturnica, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
No Marta numer dnia hahahaha
Gosiu ciesze sie ze dzieciowi dobrze poszło
Zobaczcie jaki ciekawy znalazłam przepis ,niam juz bym zjadla taki
http://www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_z_polewa_malinowa/przepis.htmlmacduska, kkisia, Sabina, MartaDidi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja tez dostalam buty, kurier doniósł dla Idy..
Za duże jednak...
I dylemat, zostawić i kupić jeszcze inne czy wymieniać...
Może przez lato jej noga sporo urosnie i na jesień będą za male?
Eh, martwiłam się, że nie mam przejściowej a juz kwiecień, a tu pogoda taka, że grubsze kozaki wyjmę
Dziewczyny, tak mobilizujecie, ze może i ja cos zrobię?
Tzn mazurka?
Duska,a które ciasto najłatwiejsze?macduska, Aasiula, moremi, kkisia, ania.g, Sabina, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Ja tez dostalam buty, kurier doniósł dla Idy..
Za duże jednak...
I dylemat, zostawić i kupić jeszcze inne czy wymieniać...
Może przez lato jej noga sporo urosnie i na jesień będą za male?
Eh, martwiłam się, że nie mam przejściowej a juz kwiecień, a tu pogoda taka, że grubsze kozaki wyjmę
Dziewczyny, tak mobilizujecie, ze może i ja cos zrobię?
Tzn mazurka?
Duska,a które ciasto najłatwiejsze?
Z mazurków? Kajmakowy albo czekoladawy albo chalwowy...w zasadzie wszystkie są proste.Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość