35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hehehe no mi się prawie też udało.
ale w sumie to mój pierwszy będzie, to chyba limitu jeszcze nie wyczerpałam, co?
Ty jesteś młoda gospodyni domowa w związku o krótkim stażu i możesz trenować
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Mazurkom mowimy zdecydowane NIE! Innym wypiekom tez.
ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, macduska, moremi, BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
a ja nie rozumiem tych wielkanocnych przygotowań
Boże Narodzenie jest świętem radosnym, spotkania z rodziną, cieszymy się z narodzin Chrystusa (Hery to niedotyczy)
tak Wielkanoc jest świętem smutnym, pełnym cierpienia i siedzenie obżeranie się w tym dniu ciastami, slodyczami itd jakoś mi nie pasuje
ale to moje zdanie
mamatrojki80, Dziobak, kkisia, moremi, Magda*, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja tam nic nie piekę ani nie robię
tylko będę jeść
mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, Magda*, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:a ja nie rozumiem tych wielkanocnych przygotowań
Boże Narodzenie jest świętem radosnym, spotkania z rodziną, cieszymy się z narodzin Chrystusa (Hery to niedotyczy)
tak Wielkanoc jest świętem smutnym, pełnym cierpienia i siedzenie obżeranie się w tym dniu ciastami, slodyczami itd jakoś mi nie pasuje
ale to moje zdaniemoremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie jestem leniwa, nie piekę bo dla mnie zapychanie się nawet własnymi wypiekami jest niezdrowe, kopy jajek, kostki masła i szklanki białego cukru są w tych ciastach, wolę zjeść kawałek pasztetu czy kaczki albo żurek. Moje dzieci nie jadają słodyczy, wcale.
Magda*, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a ja nie rozumiem tych wielkanocnych przygotowań
ale to moje zdanie
A ja lubię Wielkanoc i to bardzolubię mazurki, swiecenie pokarmów, dług dzień i budzącą się wiosnę
kapturnica, macduska, Elfik, Magda*, BISCA, Aasiula, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Nie jestem leniwa, nie piekę bo dla mnie zapychanie się nawet własnymi wypiekami jest niezdrowe, kopy jajek, kostki masła i szklanki białego cukru są w tych ciastach, wolę zjeść kawałek pasztetu czy kaczki albo żurek. Moje dzieci nie jadają słodyczy, wcale.
Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:wacia- ty tez pokazuj foty swoich wyrobów cukierniczych, dalej, pochwal się.
może natchnienia jakiegoś dostanę... przymuszona jestem właśnie mazurka zrobić...
Jak zrobię to pokażę.ComeToMeBaby, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Nie jestem leniwa, nie piekę bo dla mnie zapychanie się nawet własnymi wypiekami jest niezdrowe, kopy jajek, kostki masła i szklanki białego cukru są w tych ciastach, wolę zjeść kawałek pasztetu czy kaczki albo żurek. Moje dzieci nie jadają słodyczy, wcale.
Cieszę się, że Twoje dzieci nie jedzą słodyczyja jem
I Twoja najstarsza córka też sobie nie kupuje słodyczy w szkole? No to szacunkapturnica, macduska, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość