35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hehehe no mi się prawie też udało.
ale w sumie to mój pierwszy będzie, to chyba limitu jeszcze nie wyczerpałam, co?
Ty jesteś młoda gospodyni domowa w związku o krótkim stażu i możesz trenować
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie lubię czasem zrobić coś czego jeszcze nie robiłam a mazurków nie robiłam. W domu mam łasuchy więc mazurki na pewno zniknąDziobak wrote:Mazurkom mowimy zdecydowane NIE! Innym wypiekom tez.

ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
a ja nie rozumiem tych wielkanocnych przygotowań
Boże Narodzenie jest świętem radosnym, spotkania z rodziną, cieszymy się z narodzin Chrystusa (Hery to niedotyczy)
tak Wielkanoc jest świętem smutnym, pełnym cierpienia i siedzenie obżeranie się w tym dniu ciastami, slodyczami itd jakoś mi nie pasuje
ale to moje zdanie
nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja tam nic nie piekę ani nie robię
tylko będę jeść
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Renek to polecam samobiczowanieReni wrote:a ja nie rozumiem tych wielkanocnych przygotowań
Boże Narodzenie jest świętem radosnym, spotkania z rodziną, cieszymy się z narodzin Chrystusa (Hery to niedotyczy)
tak Wielkanoc jest świętem smutnym, pełnym cierpienia i siedzenie obżeranie się w tym dniu ciastami, slodyczami itd jakoś mi nie pasuje
ale to moje zdanie
moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie jestem leniwa, nie piekę bo dla mnie zapychanie się nawet własnymi wypiekami jest niezdrowe, kopy jajek, kostki masła i szklanki białego cukru są w tych ciastach, wolę zjeść kawałek pasztetu czy kaczki albo żurek. Moje dzieci nie jadają słodyczy, wcale.
nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni Wielkanoc jest w wierze katolickiej świętem radosnym, w końcu śmierć zostaje zwyciezona.Reni wrote:a ja nie rozumiem tych wielkanocnych przygotowań
ale to moje zdanie
A ja lubię Wielkanoc i to bardzo
lubię mazurki, swiecenie pokarmów, dług dzień i budzącą się wiosnę
kapturnica, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, BISCA, Aasiula, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to prawda, ale ja raz do roku- no dwa razy to się skuszę na sałatkę z majonezem i tyle słodkości. poza tym też unikam. ale w święta czuję, że mam dyspensęmamatrojki80 wrote:Nie jestem leniwa, nie piekę bo dla mnie zapychanie się nawet własnymi wypiekami jest niezdrowe, kopy jajek, kostki masła i szklanki białego cukru są w tych ciastach, wolę zjeść kawałek pasztetu czy kaczki albo żurek. Moje dzieci nie jadają słodyczy, wcale.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:wacia- ty tez pokazuj foty swoich wyrobów cukierniczych, dalej, pochwal się.
może natchnienia jakiegoś dostanę... przymuszona jestem właśnie mazurka zrobić...
Jak zrobię to pokażę.
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA czy ktoś Ci napisał, że jesteś leniwa?mamatrojki80 wrote:Nie jestem leniwa, nie piekę bo dla mnie zapychanie się nawet własnymi wypiekami jest niezdrowe, kopy jajek, kostki masła i szklanki białego cukru są w tych ciastach, wolę zjeść kawałek pasztetu czy kaczki albo żurek. Moje dzieci nie jadają słodyczy, wcale.
Cieszę się, że Twoje dzieci nie jedzą słodyczy
ja jem 
I Twoja najstarsza córka też sobie nie kupuje słodyczy w szkole? No to szacun
kapturnica, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość