35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a po kiego chuja odpisujecie na mój post???? wyraziłam tylko swoje zdanie nt temat
kapturnica wrote:BOSZZ ale macie kurwa problem przeca nikt nikogo do niczego nie zmusza ,kto nie chce ten nie piecze i nie je??
Mnie to osobiście ani nie grzeje ani nie ziębimamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widoczny, widzę dziecko leżące na plecach z fajkiem w ustach i rękawicą bokserską na lewej ręcepeppapig wrote:A sprawdzam czy mój nowy awatar widoczny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:20
peppapig, kkisia, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiem ale złapałam ostatni
a tak w ogóle widziałam, że Hera nie trzyma porządku na forum i zrobiło sie mdło do wyrzygania więc ja musiałam wsadzić patyka w mrowisko
kapturnica wrote:Renek akurat to nie była odpowiedz na Twoj post ...moremi, malgos741, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:wiem ale złapałam ostatni
a tak w ogóle widziałam, że Hera nie trzyma porządku na forum i zrobiło sie mdło do wyrzygania więc ja musiałam wsadzić patyka w mrowisko
No jak wiesz to po chuj mi piszesz ,ze odpowiadam tak na posta?
Ja Ci przeca napisała, ,ze polecam samobiczowanie a nie pieczenie ciastCZa czytac a nie łapac co leci
moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
użyłam liczby mnogiej
czytać nie łapać co lecikapturnica wrote:No jak wiesz to po chuj mi piszesz ,ze odpowiadam tak na posta?
Ja Ci przeca napisała, ,ze polecam samobiczowanie a nie pieczenie ciastCZa czytac a nie łapac co leci
-
peppapig wrote:A żesz znowu wszystkie podirytowane..nie może być między babami chwili spokoju.
peppapig, moremi, malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni, a tak nawiązując do tematu - Kapta chce makowiec jakiś upiec. Ja jej pisalam, że Ty jesteś mistrzynią i Ciebie powinna o przepis zapytac, ale ona chyba się boi.
Hehehe, kogo tu jeszcze wkurwić? HeheWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:39
kapturnica, Parka, macduska, kkisia, Sabina, ania.g, Aasiula, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!