35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:dziobata a co tam u Ciebie? Kota została już zużyta do przebieranek czy nadal nie chcesz w tym roku?
moremi, BISCA, Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć
U nas choróbska się rozbuchały. Ja mam coś strasznego, co daje 38 gorączki, czyli poważne umieranie. Dosłownie kilka razy w życiu miałam taką wysoką temperaturę... Boli mnie gardło, kości, mięśnie, skóra, paznokcie, nawet tipsy. Ale w sumie po dwóch dniach jest lepiej, szczególnie, że jutro po żłobku Małgosia idzie do babci, więc sobie pochoruję jak cżłowiek.
Małogiś ma zaraza żłobkowegoJest obślumpiona. Trochę oczy, trochę nosek. Ale gorączki nie ma, za to humor i apetyt jak zwykle ponad normę
Dzisiaj nie była w żłobku, bo nie dałabym jej rady odprowadzić, ale jutro idzie.
Postaram się skupić na tej chorobie, to może mnie święta ominą względnie dużym łukiem
Magda, cieszę się, że wszystko dobrzeMagda*, moremi, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Naszym forumowym Ankom wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i rocznicy (10 to aluminowa hehehe)
moremi, Parka, kapturnica, Aasiula, kkisia, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Ale to tyle tego bialego cukru , masla i bialej mąki..A feee
Jak samopoczucie??ja 2gi dzien do poludnia mam znow pierdolone mdloscimnie i tak odrzuciło od słodyczy, jedynie sernika pewnie skubne
Dzis ciut lepiej, ale po południu mnie złapał ten dziwny podsmak w ustach i trochę muli.Magda*, moremi, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
To ja z innej beki. Kilka ciekawostek z kraju merynosow ( nooooot! ).
Ferie świąteczne mamy juz od poniedzialku, reszta narodu od dziś, od godz. 12. O tej godzinie wszyscy zrywają się z roboty, lecą po żarcie do sklepów i pakuja się na narty. Bo wielki czwartek i piątek są wolne. Potem sobota, sklepy czynne do 16 i kolejne 2 dni wolnego, bo to juz te wlasciwe święta.
Ale: robiąc zakupy dziś wieczorem pani w kasie mówi mi: god påske, ja jej oczywiście tez ( ze świat niby miłych), po czym w sobotę powie mi dokładnie to samo. Znaczy mamy podwójna wielkanoc. Jakbym miała jeszcze jeść podwójnie, to by dopiero było...
Magda*, Parka, Elfik, BISCA, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Rocznica jak cholera, ja w kuchni a mąż zasnął na kanapie z małym...
No jak zalozylas aluminiowe stringi to uznal ze i tak nie ma szansania.g, Elfik, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, Aasiula, Zofia8, kkisia, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To ja z innej beki. Kilka ciekawostek z kraju merynosow ( nooooot! ).
Ferie świąteczne mamy juz od poniedzialku, reszta narodu od dziś, od godz. 12. O tej godzinie wszyscy zrywają się z roboty, lecą po żarcie do sklepów i pakuja się na narty. Bo wielki czwartek i piątek są wolne. Potem sobota, sklepy czynne do 16 i kolejne 2 dni wolnego, bo to juz te wlasciwe święta.
Ale: robiąc zakupy dziś wieczorem pani w kasie mówi mi: god påske, ja jej oczywiście tez ( ze świat niby miłych), po czym w sobotę powie mi dokładnie to samo. Znaczy mamy podwójna wielkanoc. Jakbym miała jeszcze jeść podwójnie, to by dopiero było...
Dziobak, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Parka wrote:No jak zalozylas aluminiowe stringi to uznal ze i tak nie ma szans
moremi, Sabina, Parka, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Rocznica jak cholera, ja w kuchni a mąż zasnął na kanapie z małym...
ania.g, Parka, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzisiaj mój szanowny mąż wieszał wczoraj kupiony żyrandol w salonie.
Powiesił ale powiedział, że jutro musi go odkręcić bo się rusza - wisiał na jednym kołku.
Wieczorem pojechał gdzieś tam, wrócił a ja mu w progu powiedziałam, że spadł ten żyrandol!
Ha, jaką miał minę!!!
Udało mi się go nabrać na koniec dnia!moremi, Elfik, BISCA, Reni, malgos741, kapturnica, Parka, Sabina, ania.g, Aasiula, Zofia8, kkisia, mysza1975, Krakonka, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam sie wieczornie
Magda, super wiesci.Oby tak dalej
No, ja Swieta mam z glowy bo wyjezdzamy, a chetnie zostalabym domu trzy dni. Cehtnie bym popichcila. W tygodniu nie mam kompletnie czasu. Wychodze o 8h30 i wracam o 21h
À le w nastepny weekend mam zamiar upiec sernik Paszczy i rosol
malgos741, Elfik, kapturnica, macduska, Sabina, Aasiula, Magda*, Zofia8, kkisia, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość