35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w niedziele jade do siostry na obiad ,w poniedzialek moj pracuje wiec sie duzo nie wysnilam
upieke Duskowy sernik ijeszcze jakies ciasto i gra :-)szalu nie ma ,dupy nie urywa
Aasiula, moremi, macduska, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica, Magda*, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Ja się właśnie pokłóciłam świątecznie z tatą. Jestemn chora, mam megaważne sprawy na głowie, myśli o świętach są u mnie na setnym miejscu, a tata 4 razy dzisiaj już dzwonił i opowiadał o szynkach, zmęczeniu zakupami i innych głupotach. Na koniec, kiedy nie okazałam należnego zainteresowania świętami, to się obraził.
I pewnie tylko otwiera pochód obrażalskich, bo od jutra się zacznie
Chyba dostanę zapalenia krtani i nie będę mogła mówićanna maria, Parka, moremi, mysza1975, kkisia, iwcia77, Elfik, Sabina, Bozia3, Dziobak, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Aasiula wrote:Nie, nie, nie, nic sie nie bedzie lało , no moze trochę wody
Ty wiesz
Mam nadzieję, ale na spokojnie. Dobrze sie stanie, ze wyjezdzamy i bede przez swieta zajeta z rodzina i innymi goscmi, wiec nie bede za duzo myslec.anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam Wam napisać. Gadałam dziś z koleżanką z pracy coby zasięgnąć trochę języka przed powrotem. Ona mówi, że pracy do zajebania i że już z niecierpliwością na mnie czekają. Ja na to, no wracam, ale nie na długo, bo znów jestem w ciąży (taki prima aprilisowy żarcik). Ją zatkało. To taka pracowa plotkara, która wie wszystko i wszystkim wszystko opowiada, więc jutro pewnie będzie wiedziało o mojej ciąży pół firmy. Koło południa napiszę sms-a, że to taki żarcik był.
kkisia, iwcia77, Elfik, Sabina, dorbie, BISCA, kapturnica, Parka, ania.g, Aasiula, Magda*, ComeToMeBaby, Reni, Dziobak, Bozia3, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ,niedosc ze Hela podobna do taty ,to dzisiaj zaczela gadac tata
- powiedz "tata"
-mama
- ta-ta
-mama
- kurwa!
na to wchodzi matka a dziecko :
- kurwa
- jezu ! kto go tego nauczyl???
na to malec:
-tataElfik, dorbie, BISCA, macduska, kapturnica, moremi, Parka, ania.g, Aasiula, Zofia8, ComeToMeBaby, Reni, kkisia, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Dziecko chodziło do przedszkola trzy dni
Zatem czas przydusic matkę, dziś w nocy katar juz spać nie daje, a matka nie wie czy posłać dziecia do przedszkola...
Dziś miała być do 14, szaleństwo, miałam chałupę ogarnąć...
Hehehe...
W zeszłą sobotę udało mi się wyspać.
Jak widać musi mi to starczyć na następne 4 lata:-)Sabina, dorbie, BISCA, macduska, kapturnica, Parka, moremi, Aasiula, Zofia8, peppapig, Dziobak, kkisia, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
U nas w końcu przestało wiaćza to ja wstalam z bólem głowy
Elfi moja ostatnio też była całe 3 dni w przedszkolu. Zdrowka dla córki
Dorbie cieszę si razem z Tobą
Mysza to dziś będziesz tematem nr1 w robocie
Dobrze, że już czwartekdorbie, macduska, kapturnica, Parka, Aasiula, Elfik, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dzień dobry!
Dziecko chodziło do przedszkola trzy dni
Zatem czas przydusic matkę, dziś w nocy katar juz spać nie daje, a matka nie wie czy posłać dziecia do przedszkola...
Dziś miała być do 14, szaleństwo, miałam chałupę ogarnąć...
Hehehe...
W zeszłą sobotę udało mi się wyspać.
Jak widać musi mi to starczyć na następne 4 lata:-)Tez tak mialam, mlodszy jest zdrowy, nic nie łapie, ani jednego przeziebienia w roku oprocz mega alergii na pyłki, ale na tabletkach przciwalerg. pół sezonu jest bez objawów
Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Przyszła w nocy @ Przyszła nadzieja
Bylam wczoraj na jodze pierwszy raz. Aktywna noga jak korzeń śniło mi sie w nocyPodobalo mi się, obrecz barkowa u mnie w ogóle się nie rozciaga. Podoba mi się, za tydzień ide. Wstalam mega wypoczeta mimo @ Dzieci dzis w domu, to moge wyjechac 10 min pozniej. Młody to skowronek, nie spi od 7.00, chodzi i mi gada, a ptaki tak pięknie spiewaja w ogrodzie, ze slychac przy zamkniętych oknach. Wichura przeszla, slonko sie wychyla zza chmur.
Jade do pracy.
Dzis w planie mazurki i odebranie mieszkania od lokatorów. Czy ktoś szuka mieszkania do wynajęcia w Gdańsku?Parka, moremi, ania.g, Sabina, Aasiula, Elfik, Dziobak, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość