35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No wy to macie sny
Ja dzisiaj śniłam o pantofelku takim co sie uczyliśmy na biologi takie cos płaskie
Popierdalał po stole a wyjęłam go z włosów
Błeeeee
Elfik, Sabina, Zofia8, macduska, dorbie, kkisia, Parka, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A Ratlerka Hitlerka w snie widziała ?
Albo wujcia stalinka ?
a nie, mnie się zawsze śnią jakieś ekstremalne sytuacje starszne, najczęściej takie gdzie muszę dokonać jakiegoś wyboru, czy kogoś ratować, czy zareagować, co zrobić żeby przeżyć, czy się próbowac sama zabić czy iśc na tortury..
Stalin i Hitler byli pojedynczy, ale oni tylko wydawali rozkazy, wykonywały je w terenie całe masy "zwykłych ludzi", często z gorliwością..
Równie przerażający..
A własnie czytam "Złodziejkę książek" ale dopiero od wczoraj..
Nie widziałam filmu, chciałam najpierw przeczytać książkę.
to chyba nie jest dobry wybór na ciążęAasiula, moremi, Sabina, kapturnica, dorbie, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Boszszs wstalam dziec śpi chłop w Kraku dzisiaj a ja siedzę i pije kawę
Patrzę tu syf tam syf trzeba odkurzyć ale udaje ze tego nie widzę nie chce mi sie nic robic ;/
I jeszcze na zakupy trzeba jechać
A tam dzikie tłumy
Elfi jak juz zajdę to poproszę o namiary gdzie robiłaś ta amnio
Bo z tego co pisałaś bardzo profesjonalnie to robia
I ty tez zadowolona , bo ja tez bede chciała zdobićSabina, Margolcia88, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Eeej, ale ja wiem, że czasami brzuch dosyć wczesnie wyłazi. Tam zdjęcia powrzucały te, które żadnych brzuchow nie mają. To mnie bawi
ComeToMeBaby, Sabina, Elfik, kapturnica, Aasiula, Zofia8, dorbie, macduska, kkisia, Parka, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:I ty tez zadowolona , bo ja tez bede chciała zdobić
ComeToMeBaby, Sabina, Elfik, kapturnica, Aasiula, Zofia8, dorbie, macduska, kkisia, Parka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
miałam wcześniej napisać, jak u którejś szlajają się "Wysokie obcasy" jeszcze nie przeczytane, to złapać i czytać.
Jest wstępniak o cellulicie, jakbym go sama napisała..Może zrobię fotkę i wkleję, dla wszystkich goniących za ideałem...
Artykuł o kobietach w Afryce rozbieranych przez mężczyzn do naga za nieodpowiedni strój.
I świetny artykuł "po latach".
Przed 7 laty zamieścili wywiad z dziewczyną, która urodziła się bez rąk, świetnie dawała sobie radę i własnie zaszła w ciąże..
Pamiętam, że czytałam i myślałam o nieodpowiedzialności przyszłej matki, zwłaszcza, że było wiadomo, że ojciec się nie zaangażuje.
Teraz dziennikarz przeprowadził z nią kolejny wywiad, babka sobie radzi, jeździ samochodem, ma prace, remontuje dom, wychowuje córkę.
Twierdzi, że brakowało jej rąk kiedy córka uczyła się chodzić i uciekała od niej . Poza tym z czterolatką gotują budyń, a córeczka jest zadbana i szczęśliwa.
Bohaterka twierdzi, że to zdrowi ludzie widzą i tworzą problemy, natomiast ona sobie radzi.
Powiem tak, czytałam, ale wciąż coś we mnie jednak podpowiada, że ktoś bez rąk nie powinien decydować się świadomie na dziecko..
Chociaż pani radzi sobie lepiej niż niejedna zdrowa samotna matka!
Ciekawe jestem jakie wy macie odczucia.
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,127763,17662499,Kiedy_pielegniarka_przyniosla_mi_dziecko__po_raz_pierwszy.html#NiePrzeg
Z jednym zdaniem bohaterki zgadzam się całkowicie:
"Oczywiście jak człowiek chce się nad sobą poużalać, to zawsze znajdzie jakiś powód. Do tego wcale nie trzeba być osobą niepełnosprawną. Ja mogłabym np. płakać, że mam jedną nogę dłuższą, a drugą krótszą. Jedną stopę większą, a drugą mniejszą."Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:54
Sabina, kapturnica, Aasiula, macduska, ania.g, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Eeej, ale ja wiem, że czasami brzuch dosyć wczesnie wyłazi. Tam zdjęcia powrzucały te, które żadnych brzuchow nie mają. To mnie bawi
A to rozumiem!
uwielbiam takie fasolkowe mamy. Wiem, że bardzo chcą coś zobaczyć, hehe
jak weszłam na wrzesniówki na samym początku, a tam już o kilkakrotnym dziennie smarowaniu cyców i reszty kremami - to zeszłam...
Fiolet to mój ulubiony kolor, ale w ciąży wolę różSabina, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Zofia8, dorbie, macduska, kkisia, Parka, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:
Elfi jak juz zajdę to poproszę o namiary gdzie robiłaś ta amnio
Bo z tego co pisałaś bardzo profesjonalnie to robia
I ty tez zadowolona , bo ja tez bede chciała zdobić
kochana, to już ci powiem, że robiłam u Preisa.
On pracuje w Gamecie w Gdyni, robi to na nfz, ale nie musisz iśc do żadnego szpitala, co dla mnie ważne, jest tam gabinecik, 3 minuty i po sprawie...
Żadnych chorych ludzi na korytarzu i czekania.
A czy polecę to powiem za parę tygodni, oby wszystko było dobrze.
Preis jest osobą, która w ogóle zaczęła robić te zabiegi w pomorskim, założyłam, że ma doświadczenie, do studenta bym nie poszła
Ale Preis jest specyficzny. Dla mnie ok, ale fasolkowe mamy na pewno nie są jego fankami.Zero owijania w bawełnę, czysty pragmatyzm.moremi, Sabina, Aasiula, Dziobak, dorbie, kkisia, Parka, peppapig, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Poka jakiego linka, bo na tel siedzę i nie wiem gdzie szukać
BISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyElfi nie wiem czy potrafilabym powiedzieć jakiejś kobiecie, Ty nie powinnas mec dziecka, bo jesteś niepelnosprawna i mam tu na myśli niepelnosprawnosc ruchową, nie intelektualną. Z prostego powodu, my nie możemy przewidzieć co może stać się z nami. Może nas dosięgnąć choroba, możemy mieć wypadek itp itd.
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Parka, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a nie, mnie się zawsze śnią jakieś ekstremalne sytuacje starszne, najczęściej takie gdzie muszę dokonać jakiegoś wyboru, czy kogoś ratować, czy zareagować, co zrobić żeby przeżyć, czy się próbowac sama zabić czy iśc na tortury..
Stalin i Hitler byli pojedynczy, ale oni tylko wydawali rozkazy, wykonywały je w terenie całe masy "zwykłych ludzi", często z gorliwością..
Równie przerażający..
A własnie czytam "Złodziejkę książek" ale dopiero od wczoraj..
Nie widziałam filmu, chciałam najpierw przeczytać książkę.
to chyba nie jest dobry wybór na ciążę
Widzialam i czytalam. Wg mnie wartoale czy w ciazy
Elfik lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Elfik wrote:,
On pracuje w Gamecie w Gdyni, robi to na nfz, ale nie musisz iśc do żadnego szpitala, co dla mnie ważne, jest tam gabinecik, 3 minuty i po sprawie...
Preis jest osobą, która w ogóle zaczęła robić te zabiegi w pomorskim, założyłam, że ma doświadczenie, do studenta bym nie poszła
Ale Preis jest specyficzny. Dla mnie ok, ale fasolkowe mamy na pewno nie są jego fankami.Zero owijania w bawełnę, czysty pragmatyzm.
Byłam u niego jak moja siostra była w ciazy
Boże co on jej nagadał wtedy
Miałam ochotę mu nawrzucac ...
Na szczescie nic z jego prognoz sie nie potwierdziło
Ale wiem ze jest podobno najlepszy u nas
Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:,
Ale Preis jest specyficzny. Dla mnie ok, ale fasolkowe mamy na pewno nie są jego fankami.Zero owijania w bawełnę, czysty pragmatyzm.
Dla mnie wazne by lekarz byl dobrym specjalista. Moze byc mrukiem a na pewno nie mam nic przeciwko takiemu, co nie owija w bawelne.Sabina, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No wy to macie sny
Ja dzisiaj śniłam o pantofelku takim co sie uczyliśmy na biologi takie cos płaskie
Popierdalał po stole a wyjęłam go z włosów
Błeeeee
Asiula, lamiesz moje serce.
Pantofelek wcale nie jest plaski - to w ksiażce to rysunek przekrojowy!
You made my day!Sabina, Aasiula, moremi, Elfik, kkisia, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:,
Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość