X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wy to macie sny ;)
    Ja dzisiaj śniłam o pantofelku takim co sie uczyliśmy na biologi takie cos płaskie
    Popierdalał po stole a wyjęłam go z włosów
    Błeeeee

Elfik, Sabina, Zofia8, macduska, dorbie, kkisia, Parka, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A Ratlerka Hitlerka w snie widziała ? XD Albo wujcia stalinka ? :P

a nie, mnie się zawsze śnią jakieś ekstremalne sytuacje starszne, najczęściej takie gdzie muszę dokonać jakiegoś wyboru, czy kogoś ratować, czy zareagować, co zrobić żeby przeżyć, czy się próbowac sama zabić czy iśc na tortury..

Stalin i Hitler byli pojedynczy, ale oni tylko wydawali rozkazy, wykonywały je w terenie całe masy "zwykłych ludzi", często z gorliwością..:(
    Równie przerażający..

A własnie czytam "Złodziejkę książek" ale dopiero od wczoraj..
    Nie widziałam filmu, chciałam najpierw przeczytać książkę.
    to chyba nie jest dobry wybór na ciążę :)

Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, dorbie, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszszs wstalam dziec śpi chłop w Kraku dzisiaj a ja siedzę i pije kawę
    Patrzę tu syf tam syf trzeba odkurzyć ale udaje ze tego nie widzę nie chce mi sie nic robic ;/
    I jeszcze na zakupy trzeba jechać
    A tam dzikie tłumy :/

Elfi jak juz zajdę to poproszę o namiary gdzie robiłaś ta amnio
    Bo z tego co pisałaś bardzo profesjonalnie to robia ;)
    I ty tez zadowolona , bo ja tez bede chciała zdobić ;)

Sabina, Margolcia88, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeej, ale ja wiem, że czasami brzuch dosyć wczesnie wyłazi. Tam zdjęcia powrzucały te, które żadnych brzuchow nie mają. To mnie bawi ;-)

ComeToMeBaby, Sabina, Elfik, kapturnica, Aasiula, Zofia8, dorbie, macduska, kkisia, Parka, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja wiem... Tutaj wszystkie uzdolnione, ale jak można ozdobić amnio?

ComeToMeBaby, Sabina, Elfik, kapturnica, Aasiula, Zofia8, dorbie, macduska, kkisia, Parka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam wcześniej napisać, jak u którejś szlajają się "Wysokie obcasy" jeszcze nie przeczytane, to złapać i czytać.

Jest wstępniak o cellulicie, jakbym go sama napisała..Może zrobię fotkę i wkleję, dla wszystkich goniących za ideałem...:)

Artykuł o kobietach w Afryce rozbieranych przez mężczyzn do naga za nieodpowiedni strój.

I świetny artykuł "po latach".
    Przed 7 laty zamieścili wywiad z dziewczyną, która urodziła się bez rąk, świetnie dawała sobie radę i własnie zaszła w ciąże..
    Pamiętam, że czytałam i myślałam o nieodpowiedzialności przyszłej matki, zwłaszcza, że było wiadomo, że ojciec się nie zaangażuje.
    Teraz dziennikarz przeprowadził z nią kolejny wywiad, babka sobie radzi, jeździ samochodem, ma prace, remontuje dom, wychowuje córkę.
    Twierdzi, że brakowało jej rąk kiedy córka uczyła się chodzić i uciekała od niej . Poza tym z czterolatką gotują budyń, a córeczka jest zadbana i szczęśliwa.
    Bohaterka twierdzi, że to zdrowi ludzie widzą i tworzą problemy, natomiast ona sobie radzi.
    Powiem tak, czytałam, ale wciąż coś we mnie jednak podpowiada, że ktoś bez rąk nie powinien decydować się świadomie na dziecko..
    Chociaż pani radzi sobie lepiej niż niejedna zdrowa samotna matka!
    Ciekawe jestem jakie wy macie odczucia.
    http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,127763,17662499,Kiedy_pielegniarka_przyniosla_mi_dziecko__po_raz_pierwszy.html#NiePrzeg

Z jednym zdaniem bohaterki zgadzam się całkowicie:
    "Oczywiście jak człowiek chce się nad sobą poużalać, to zawsze znajdzie jakiś powód. Do tego wcale nie trzeba być osobą niepełnosprawną. Ja mogłabym np. płakać, że mam jedną nogę dłuższą, a drugą krótszą. Jedną stopę większą, a drugą mniejszą."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:54

Sabina, kapturnica, Aasiula, macduska, ania.g, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Eeej, ale ja wiem, że czasami brzuch dosyć wczesnie wyłazi. Tam zdjęcia powrzucały te, które żadnych brzuchow nie mają. To mnie bawi ;-)

A to rozumiem! :)
    uwielbiam takie fasolkowe mamy. Wiem, że bardzo chcą coś zobaczyć, hehe
    jak weszłam na wrzesniówki na samym początku, a tam już o kilkakrotnym dziennie smarowaniu cyców i reszty kremami - to zeszłam...
    Fiolet to mój ulubiony kolor, ale w ciąży wolę róż ;)

Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Zofia8, dorbie, macduska, kkisia, Parka, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Elfi jak juz zajdę to poproszę o namiary gdzie robiłaś ta amnio
    Bo z tego co pisałaś bardzo profesjonalnie to robia ;)
    ,

kochana, to już ci powiem, że robiłam u Preisa.
    On pracuje w Gamecie w Gdyni, robi to na nfz, ale nie musisz iśc do żadnego szpitala, co dla mnie ważne, jest tam gabinecik, 3 minuty i po sprawie...
    Żadnych chorych ludzi na korytarzu i czekania.
    A czy polecę to powiem za parę tygodni, oby wszystko było dobrze.
    Preis jest osobą, która w ogóle zaczęła robić te zabiegi w pomorskim, założyłam, że ma doświadczenie, do studenta bym nie poszła :)

Ale Preis jest specyficzny. Dla mnie ok, ale fasolkowe mamy na pewno nie są jego fankami.Zero owijania w bawełnę, czysty pragmatyzm.

moremi, Sabina, Aasiula, Dziobak, dorbie, kkisia, Parka, peppapig, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Poka jakiego linka, bo na tel siedzę i nie wiem gdzie szukać
    Tu się zaczynają https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/listopadowki-2015,6633,142.html

BISCA lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, gdzie chodzisz na jogę?

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi nie wiem czy potrafilabym powiedzieć jakiejś kobiecie, Ty nie powinnas mec dziecka, bo jesteś niepelnosprawna i mam tu na myśli niepelnosprawnosc ruchową, nie intelektualną. Z prostego powodu, my nie możemy przewidzieć co może stać się z nami. Może nas dosięgnąć choroba, możemy mieć wypadek itp itd.

kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Parka, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a nie, mnie się zawsze śnią jakieś ekstremalne sytuacje starszne, najczęściej takie gdzie muszę dokonać jakiegoś wyboru, czy kogoś ratować, czy zareagować, co zrobić żeby przeżyć, czy się próbowac sama zabić czy iśc na tortury..

Stalin i Hitler byli pojedynczy, ale oni tylko wydawali rozkazy, wykonywały je w terenie całe masy "zwykłych ludzi", często z gorliwością..:(
    Równie przerażający..

A własnie czytam "Złodziejkę książek" ale dopiero od wczoraj..
    Nie widziałam filmu, chciałam najpierw przeczytać książkę.
    to chyba nie jest dobry wybór na ciążę :)

Widzialam i czytalam. Wg mnie warto :-) ale czy w ciazy ;-)

Elfik lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ,

On pracuje w Gamecie w Gdyni, robi to na nfz, ale nie musisz iśc do żadnego szpitala, co dla mnie ważne, jest tam gabinecik, 3 minuty i po sprawie...
    Preis jest osobą, która w ogóle zaczęła robić te zabiegi w pomorskim, założyłam, że ma doświadczenie, do studenta bym nie poszła :)

Ale Preis jest specyficzny. Dla mnie ok, ale fasolkowe mamy na pewno nie są jego fankami.Zero owijania w bawełnę, czysty pragmatyzm.
    No wlasnie wiem ze on taki jest
    Byłam u niego jak moja siostra była w ciazy
    Boże co on jej nagadał wtedy :(
    Miałam ochotę mu nawrzucac ...
    Na szczescie nic z jego prognoz sie nie potwierdziło
    Ale wiem ze jest podobno najlepszy u nas

Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Hahaha no widzisz Morka jakie my zdolne ;D

moremi, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ,

Dla mnie wazne by lekarz byl dobrym specjalista. Moze byc mrukiem a na pewno nie mam nic przeciwko takiemu, co nie owija w bawelne.

Sabina, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Tam są pierwsze wybrzuszenia, powiedziałabym :-)
    To gazy sOM kurde a nie brzuchy hehehe
    No jaja jakies ;)

Sabina, moremi, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam powinny byc zdjecia: przed i w trakcie :-)

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No wy to macie sny ;)
    Ja dzisiaj śniłam o pantofelku takim co sie uczyliśmy na biologi takie cos płaskie
    Popierdalał po stole a wyjęłam go z włosów
    Błeeeee

Asiula, lamiesz moje serce. ;-)

Pantofelek wcale nie jest plaski - to w ksiażce to rysunek przekrojowy! :-D

You made my day!

Sabina, Aasiula, moremi, Elfik, kkisia, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Wężykiem, wężykiem...:-)

Sabina, Aasiula, Zofia8, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ,

Ja go bardzo dobrze odbierałam jako stazystka, jego humor mi odpowiada, a fachowcem jest. Odwrotnie Olszewski, wrr jako studentka i jako pacjentka kiedyś...

Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 8423 8424 8425 8426 8427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ