35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, gratulacje!!
tak czytam i się zastanawiam
pobranie krwi na białko pappa i hcg powinno się odbyć w tym samym terminie co usg prenatalne...
wtedy masz test potrójny...
dlaczego teraz pappa i hcg, a usg prenatalne za dwa tygodnie?kapturnica, Sabina, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Magda, gratulacje!!
pobranie krwi na białko pappa i hcg powinno się odbyć w tym samym terminie co usg prenatalne...
dlaczego teraz pappa i hcg, a usg prenatalne za dwa tygodnie?Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra laski, mąż się ocknął bez użycia aluminium. Zagroziłam że jak nie wstanie to wypiję sama całe wino do końca. Idę. Dobrej nocy.
Zofia8, Dziobak, macduska, kkisia, Sabina, malgos741, Aasiula, Parka, moremi, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyElfik wrote:Magda, gratulacje!!
dlaczego teraz pappa i hcg, a usg prenatalne za dwa tygodnie?
doktor powiedział ze jeszcze za wcześnie na usg genetyczne,no a prenatalne to było dziś
a badania krwi pozwolił mi robic dzis.
Dziewczyny,ja się nie znam ale ufam ze tak tez jest dobrze.
Parka, anna maria lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mazurkom mowimy zdecydowane NIE! Innym wypiekom tez.
Ja mam mieszkanie nie posprzątane, więc choć kulinarnie się wykażę. Planuję babki drożdżowe, mazurek z bakaliam, kaczke z jabłakami, barszcz czerwony i do niego paszteciki krucho-drożdżowe z mięsem.Sabina, macduska, kapturnica, Dziobak, Zofia8, Aasiula, Parka, moremi, kkisia, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie
Mnie już opanował świąteczny wkurwChodzę po domu opierdalam wszystkich, sama nie wiem dlaczego.
NIENAWIDZĘ ŚWIĄT!!!!!!!!!!!! Tej bieganiny, zakupów, sprzątania, gotowania, pieczenia, no i w końcu wpierdalania przez dwa dni... i po co, pytam się siebie co roku, po co???! W imię czego tak się napinam?
Cholera, marzy mi się wyjazd do spa, by ominąć i przeczekać to cholerne świąteczne szaleństwo!
Parka, anna maria, Krakonka, moremi, kkisia, iwcia77, Elfik, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
My jedziemy odpoczywać wlasnie do takiego spa ale i tak robię dobre jedzonko i ciasto
Zrobie bo lubie
Ciasto zabierzemy ze sobą do hotelu zeby podjadac wieczorem hyhy a reszta zostanie i zjemy jak wrócimy w poniedziałek , jak cos zostanie bo bedzie u nas w domu moja siostra z rodzinaZofia8, dorbie, Parka, anna maria, moremi, kkisia, iwcia77, Elfik, Sabina, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:My jedziemy odpoczywać wlasnie do takiego spa ale i tak robię dobre jedzonko i ciasto
Zrobie bo lubie
Ciasto zabierzemy ze sobą do hotelu zeby podjadac wieczorem hyhy a reszta zostanie i zjemy jak wrócimy w poniedziałek , jak cos zostanie bo bedzie u nas w domu moja siostra z rodzina
O Dżisss, kobieto!!! Jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!Aasiula, dorbie, moremi, kkisia, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:O Dżisss, kobieto!!! Jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!
Cała rodzina sie zjeżdża i sa kilka dni
Mam taki zapierdol ze nie wiem jak sie nazywam
I dlatego Wielkanoc wyjeżdżamy i mamy czas Tylko dla siebie i odpoczywamyanna maria, moremi, kkisia, iwcia77, Elfik, Sabina, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Parka, właśnie byłam na Twoim wykresie, coś się chyba kroi na święta... Trzymam!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 22:55
dorbie, anna maria, Parka, kkisia, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość