35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Reni, a tak nawiązując do tematu - Kapta chce makowiec jakiś upiec. Ja jej pisalam, że Ty jesteś mistrzynią i Ciebie powinna o przepis zapytac, ale ona chyba się boi.
Hehehe, kogo tu jeszcze wkurwić? Hehemoremi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1VFKB_enPL608PL608&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=rocznica%20%C5%9Blubu%20ko%C5%9Bci%20s%C5%82oniowej
14
Parka wrote:Ja w tym roku bede obchodzic rocznice kosci sloniowej. Ktora zgadnie ktora to rocznica slubu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:46
Parka, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
wracając do świąt i ciast
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8abb1b9e2060.jpgpeppapig, Elfik, macduska, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, ania.g, BISCA, Aasiula, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki
sory ze tak póżno,ale miałam długi dzień i dopiero co trochę odsapnęłam
No więc u gina duzo pytań,ustalenie planu działania tzn za dwa tygodnie usg genetyczne,dzis PAPP-A i HCG,glukoza i wyproszone przeze mnie b 12-jako ze wege jestem+ cos tam jescze ,ale nie pamietam pewnie standardowe badanie krwi.
Facet konkretny ,i mówi ze usg tylko w szpitalu ma byc robione,nie w jakichs innych punktach które współpracują z połoznymi,no i generalnie bede juz tylko z nim sie widziala ,polozna nie jest mi juz potrzebna
A rano to było ciekawie na usg ,fajne miejsce,praktycznie mam je pod domem,sympatycznie i miło
Babka stwierdziła ze spróbuje przez brzuch zrobić,no i jak juz posmarowała mnie zelem i przystawiła to coś do badania to wydawało mi sie ze zaraz powie że tam nic ,nie ,ze nic nie widaćno ale nie stało się tak,zobaczylismy nasze maleństwo i uwaga maleństwo ma dokładnie 10 tygodni i 2 dni tak jak pokazuje mój suwaczek
no i wszystko jest porzadku.Mały człowieczek mierzy 3 cm i jest bardo ruchliwy,acha i ma duze stopy,E mówi ze to po mnie
kkisia, moremi, macduska, Reni, peppapig, Parka, mamatrojki80, malgos741, Krakonka, Sabina, Zofia8, ComeToMeBaby, Dziobak, ania.g, BISCA, kapturnica, Aasiula, mysza1975, dorbie, anna maria, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda toś miała super przeżycie
Pepa widziałam malucha super.Sabina, Magda* lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016