35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a ja nie rozumiem tych wielkanocnych przygotowań
Boże Narodzenie jest świętem radosnym, spotkania z rodziną, cieszymy się z narodzin Chrystusa (Hery to niedotyczy)
tak Wielkanoc jest świętem smutnym, pełnym cierpienia i siedzenie obżeranie się w tym dniu ciastami, slodyczami itd jakoś mi nie pasuje
ale to moje zdaniemacduska, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Magda*, BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:BOSZZ ale macie kurwa problem przeca nikt nikogo do niczego nie zmusza ,kto nie chce ten nie piecze i nie je??
Mnie to osobiście ani nie grzeje ani nie ziębi
uważaj na siebie- ty w ciąży jesteś hehehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:A czy ktoś Ci napisał, że jesteś leniwa?
Cieszę się, że Twoje dzieci nie jedzą słodyczyja jem
I Twoja najstarsza córka też sobie nie kupuje słodyczy w szkole? No to szacun
Nie, nie kupuje bo tak jest nauczona, tak mamy ustalone, a ona to szanuje i tyle, mam do niej zaufanie.
-
Sabina wrote:A czy ktoś Ci napisał, że jesteś leniwa?
Cieszę się, że Twoje dzieci nie jedzą słodyczyja jem
I Twoja najstarsza córka też sobie nie kupuje słodyczy w szkole? No to szacunAle chyba ktos to odebrał wielce osobiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 20:03
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma to jak podczas sprzątania znaleźć albumy ze zdjęciami. Godzina w plecy.
Jakie śliczne te moje dzieciaki są.kapturnica, malgos741, Sabina, Reni, Dziobak, kkisia, moremi, Elfik, BISCA, Aasiula, mysza1975, iwcia77, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mazurek to może zrobie za rok
w tym roku bedą babki
drożdżowa, może migdałowa i zwykła piaskowa. A do tego jeszcze sernik. Oczywiście ciasta robimy z teściowa po połowie.
Trochę dzis ogarnęłam w domu, planuje zakupy i mam stertę prania do ogarnięcia
I zgadzam sie z Sabina, Wielkanoc to radosne święto, jedynie Wielki Piatek jest smutny.kapturnica, Sabina, peppapig, kkisia, moremi, BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie ma to jak podczas sprzątania znaleźć albumy ze zdjęciami. Godzina w plecy.
Jakie śliczne te moje dzieciaki są.peppapig, macduska, kkisia, moremi, Elfik, Aasiula, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Mazurek to może zrobie za rok
w tym roku bedą babki
drożdżowa, może migdałowa i zwykła piaskowa. A do tego jeszcze sernik. Oczywiście ciasta robimy z teściowa po połowie.
Trochę dzis ogarnęłam w domu, planuje zakupy i mam stertę prania do ogarnięcia
I zgadzam sie z Sabina, Wielkanoc to radosne święto, jedynie Wielki Piatek jest smutny.
Jak samopoczucie??ja 2gi dzien do poludnia mam znow pierdolone mdlosciSabina, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny