35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania.G najlepszego z okazji rocznicy
Sabina, Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Ania, nam też kilka dni temu się objawił. Wcześniej mieszkał tam wielbiciel orkiestry dętej. Juz wolałam, jak od czasu do czasu pograł na trąbce, puzonie, kumple na harmoszce, niż tego buraka teraz. Na dodatek wrzuca jeden kawałek i słucha go na okrągło przez bite dwie godziny. W dupie ma ciszę nocną. Dlatego wczoraj mąż przygotował konstrukcję z głośników w taki sposób, że poszło na nasz sufit, a ich podłogę. I od 7 rano https://m.youtube.com/watch?v=mCDJRzZDtIM
Dobry kawałek
heheTo mial niezla pobudke
moremi lubi tę wiadomość
Zofia8
-
ania.g wrote:Dzięki dziewczyny
te 10 lat zleciało nie wiem kiedy.
Wszystkiego najlepszego
JAk wczoraj napisalas o rocznicy, to zaczelam sie zastanawiam jak to u nas wyglada. I nie wiem, czy to byl 2011 czy 2012. Teraz nie potrafie zliczyc, to co bedzie za 10
moremi, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Oglądam tvn 24, relacja o wichurach. W Wielkopolsce wyglądało to jak trąba powietrzna. Ale zniszczenia...
Mi w nocy w ogrodzie taki drewniany plac zabaw ze zjeżdżalnią i huśtawkami wiatr powalił... tak wiało, że mamy nockę z głowy.
Witam się i wracam do sprzątania -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Proszę bardzo:
1. Staraj się bezskutecznie o dziecko tak ze 3 lata.
2. Przejdź w tym czasie 2 razy HSG i dwie histeroskopie.
3. Podejdź do kolajnego HSG i dowiedz się,że ten cholerny Asherman powrócił.
4. Poddaj się kolejnej histeriskopii tym razem w połączeniu z laparo.
5. Po zabiegu dowiedz się, że w macicy masz jesień średniowiecza.
6. Kotłuj się przez tydzień z balonem w macicy, cewnikiem, potem z zakładaniem wkładki cały czas w stanie zapalnym i na lekach.
7. Dowiedz się, że całą procedurę należy powtórzyć jeśli chcesz jako tako funkcjonować, nie mówiąc nawet o ciaży.
Gwarantuję permanentny brak apetytu i szybką utratę wagi.
a nie prościej było tasiemca połknąć?
Też byś schudła...
Wacia, ty zawsze pod górę?
))))))))))))))))00
macduska, kapturnica, Sabina, ania.g, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwcia, najnowsze badania wskazują, że nasze myślenie, że to co zjemy i pijemy prosto idzie do dziecia jest bzdurą.
Teraz poleca się jeść normalnie i pić co się lubi.
Oczywiście nie alkohol, fajki, dragi i rozpuszczalniki
to co generalnie jest niezdrowe, to jest
Ja potwierdzam, młoda miała kolki, przeszłam na dietę eliminacyjną i było tylko gorzej.. mnie, bo jej to różnicy nie robiło. Po prostu musiała dorosnąć..
Pepsi generalnie zdrowa nie jest, ale szklaneczka nikomu nie zaszkodzi
Aasiula, iwcia77, macduska, kapturnica, Simba, Sabina, ania.g, kkisia, BISCA, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla świętujących
Przytulaski dla odbudowujących zawalone konstrukcje
szczególne kciuki dla mam dzieci zdających egzamin, niech pójdzie koncertowo..
Morka, widać totoś dostał w szpitalu reprymendę i się opamiętał. I dobrze
Gówniarzy trzeba trzymać krótko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:04
Aasiula, Zofia8, anna maria, macduska, kapturnica, Sabina, ania.g, kkisia, mysza1975, BISCA, peppapig, moremi, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Rok temu te nerwy ja przeżywałam jak młody pisał
Za 2lata czeka gimnazjalny brrr
U mnie w przyszłym roku podwójny stres. Jeden ma sprawdzian a drugi egzamin.Elfik, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Zajrzałam na porodówkę, przede mną paszcza, slash i trzecia ja..
tak szybko, jak gdzie, kiedy?!!!
Boję się!!!
nikt tam nie chce wejść w kolejkę?
Do mnie jeszcze nie dotarło, że w ciąży jestem, co odkryłam po zjedzeniu solidnego kawałka ciasta "hiszpan"..
Uświadomiłam sobie, że ten smak to był alkohol w kremie..
Kurczę, flachy bym do ręki nie wzięła, ale już drugi raz podjadłam słodycze z alkoholem...
Patologia, patologia, a to wszystko dlatego, że w konkubinacie żyję, wiadomo...
macduska, Zofia8, Aasiula, Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria, kapturnica, Sabina, ania.g, paszczakin, kkisia, mysza1975, BISCA, moremi, Dziobak, dorbie, gosia7122, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Zajrzałam na porodówkę, przede mną paszcza, slash i trzecia ja..
tak szybko, jak gdzie, kiedy?!!!
Boję się!!!
nikt tam nie chce wejść w kolejkę?
Do mnie jeszcze nie dotarło, że w ciąży jestem, co odkryłam po zjedzeniu solidnego kawałka ciasta "hiszpan"..
Uświadomiłam sobie, że ten smak to był alkohol w kremie..
Kurczę, flachy bym do ręki nie wzięła, ale już drugi raz podjadłam słodycze z alkoholem...
Patologia, patologia, a to wszystko dlatego, że w konkubinacie żyję, wiadomo...
Chyba cię zgłoszę do opieki społecznej!Elfik, iwcia77, kapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość