35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCicutko i drobnym druczkiem napiszę, że u mnie wręcz przeciwnie- ubrania jakoś się rozflaczyły. Mam problem z wyszukaniem w szafie czegoś co nie wisi na mnie jak worek na kiju.
Kupilam sobie dzisiaj jeansy w Orsay- kiedyś rozmiar 42 a dzisiaj 38.Aasiula, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, anna maria, ania.g, Heretyczka, Arwena, ComeToMeBaby, Simba, peppapig, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Cicutko i drobnym druczkiem napiszę, że u mnie wręcz przeciwnie- ubrania jakoś się rozflaczyły. Mam problem z wyszukaniem w szafie czegoś co nie wisi na mnie jak worek na kiju.
Kupilam sobie dzisiaj jeansy w Orsay- kiedyś rozmiar 42 a dzisiaj 38.
Ale chyba lepiej pójdę spać, bo się załamię.
Dziś w ranach walki ze zmęczeniem zjadłam paczke rodzynek w czekoladzie, gorzkiej czekoladzie! Na wszelki wypadek nie sprawdziłam ile miały kaloriiAasiula, macduska, kkisia, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No wiem wiem
Troszkę moge
Seducho sie ustabilizowało
Gorzej niestety z kręgosłupem ale na rehabilitacji podobne mam ćwiczenia no moze tylko troszkę podobne
Musz zgubić 5 kg
To może dietą?
NŻT
Działa.
A serio to wiesz, ze nieumiejętnymi ćwiczeniami mozna zrobić qięcej szkody niz pożytku?Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wiem,że tego nie chiałaś. Samo sie zrobiło
Ale chyba lepiej pójdę spać, bo się załamię.
Dziś w ranach walki ze zmęczeniem zjadłam paczke rodzynek w czekoladzie, gorzkiej czekoladzie! Na wszelki wypadek nie sprawdziłam ile miały kalorii
To same dobre kalorie.
Gorzka czekolada i bakalie...
I znam Twój ból.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:28
Sabina, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To może dietą?
NŻT
Działa.
A serio to wiesz, ze nieumiejętnymi ćwiczeniami mozna zrobić qięcej szkody niz pożytku?
Dietę to ja juz mam
Muszę sie zabrać za siebie bo wiosna za chwile lato a tu dupa jak szafa
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Tak sie pocieszam
Dobra idę spać. Nie dam rady siedzieć przy lapku, najwyżej z komórki do Was zajrzę
Nic nie zaglądaj tylko się wyspij. Ja też spadam. Mąż się niecierpliwi. Do zo!Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wiecie, ja się chyba starzeje.
Ta, wiem, nie ten wątek
Ale padam na ryj, dosłownie. Nie dość, że ostatnie 2 tygodnie takie przejebane, to jeszcze ta zmiana czasu i ja nie daję radyNie ma siły, ciągle, cały dzień jestem zmęczona, jak w takich warunkach zajść w ciążę?
Chyba powinnam zmienić forum
łe, wiem, że marudzę, ale tak się chyba jeszcze nigdy nie czułamSabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Kapta a jak sukienka doszła ???
Daj fotkę bebzola w kiecy
Dziewczyny mysle ,ze to przesilenie tak jak Macdu jak sie nie myle wspomniała..Ja wstaje rano ledwo A pozne popoludnie ejstem juz nie do zycia..Cieszy mnie to ,ze mlody ma juz wolne i nie bede musiala zrywac sie bladym switem...iwcia77, anna maria, kkisia, Aasiula, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
też tak myślę że to przesilenie a do tego ta pogoda i murowane zmęczenie...
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ale jestem podupcona
młody coś malował farbkami - jakieś elementy do sklejania. A ja weszłam do pokoju i myślałam, że to sok pomarańczowy w szklance- to se łyknęłam tej wody z farbą...
. Mam nadzieję, że przeżyję i mały też...
malgos741, iwcia77, moremi, Arwena, Dorka.1979, Sabina, macduska, BISCA, Zofia8, Mega, kapturnica, caffe, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, anna maria, Simba, peppapig, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Cicutko i drobnym druczkiem napiszę, że u mnie wręcz przeciwnie- ubrania jakoś się rozflaczyły. Mam problem z wyszukaniem w szafie czegoś co nie wisi na mnie jak worek na kiju.
Kupilam sobie dzisiaj jeansy w Orsay- kiedyś rozmiar 42 a dzisiaj 38.
Wrzuć przepis jak to zrobiłaś.
ania.g, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Karta ciąży założona, totoś rośnie - ma już 1,28 cm, jego serduszko puka prawidłowo (164), nie ma żadnych śladów plamienia i wygląda na to, że to plamienie "okresowe". Jaja
moremi, Dorka.1979, Sabina, kkisia, kkisia, macduska, Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale jestem podupcona
młody coś malował farbkami - jakieś elementy do sklejania. A ja weszłam do pokoju i myślałam, że to sok pomarańczowy w szklance- to se łyknęłam tej wody z farbą...
. Mam nadzieję, że przeżyję i mały też...
teraz farbki sa lekkostrawne inaczej dzieci nie mogly by ich uzywac
Dorka.1979, Sabina, macduska, kkisia, BISCA, moremi, Zofia8, Mega, kapturnica, Bozia3, caffe, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość