35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:jutro i to nie zart
Aasiula, Sabina, macduska, iwcia77, BISCA, moremi, kkisia, anna maria, Parka, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja nigdy nie zauważyłam poprawy nawet na chwilę. A do tego przed @ mam zawroty głowy i często mnie mdli
Witaj w klubie. U mnie jak się okazało wszelkoe bolesci były skutkiem kombinacji tyłozgięcia i zrostów. Przechodzą w cudowny sposób gdy mam wkładkę. Tzn. przechodziły bo teraz przy tabsach nie mam @ wcale.Sabina, ania.g, moremi, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia znam Twój ból...
Tak mam jak jeżdżę z Młodą do nefrologa, ale co zrobić. Wyczyma się nie ma wyjścia.
Co do chłopów, to mój też od razu jest chory, ale je wszystkie piguły jakie mu się każe + syrop z cebuli, czosnku i miodu. Wtedy śpi w innym domu, bo bym nie zdierżyła..
Ps, Ja sernika z rosą nie lubię blechmalgos741, Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Witaj w klubie. U mnie jak się okazało wszelkoe bolesci były skutkiem kombinacji tyłozgięcia i zrostów. Przechodzą w cudowny sposób gdy mam wkładkę. Tzn. przechodziły bo teraz przy tabsach nie mam @ wcale.
macduska, iwcia77, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Ja pidrole probowalam skalpelek machnac
Niestety porazka odpadlam przy 28 minucie
No sie nie da noooo ni ch...Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Morek super wieści.
iwcia77, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ja chciałam zacząć ale chęci są a siły brak
Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kiedy Ty masz jeszcze ćwiczyć? Małgosia? Cały dzień na nogach, w weekendy zazwyczaj gracie imprezy... Na takich obrotach jesteś, że turbo spalasz w ciągu dnia a nie tylko skalpel
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A teraz chciałam zejść ze schodów i rozkraczylam sie ja żaba hahaha
To nie moje nogi ?!
No daje popalić ten skalpelek
A Tobie wolno takie cuda ćwiczyć z Twoim serduchem i kręgosłupem ??? Hę?iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie, ja się chyba starzeje.
Ta, wiem, nie ten wątek
Ale padam na ryj, dosłownie. Nie dość, że ostatnie 2 tygodnie takie przejebane, to jeszcze ta zmiana czasu i ja nie daję radyNie ma siły, ciągle, cały dzień jestem zmęczona, jak w takich warunkach zajść w ciążę?
Chyba powinnam zmienić forum
łe, wiem, że marudzę, ale tak się chyba jeszcze nigdy nie czułamMega lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Witaj w klubie. U mnie jak się okazało wszelkoe bolesci były skutkiem kombinacji tyłozgięcia i zrostów. Przechodzą w cudowny sposób gdy mam wkładkę. Tzn. przechodziły bo teraz przy tabsach nie mam @ wcale.Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wiecie, ja się chyba starzeje.
Ta, wiem, nie ten wątek
Ale padam na ryj, dosłownie. Nie dość, że ostatnie 2 tygodnie takie przejebane, to jeszcze ta zmiana czasu i ja nie daję radyNie ma siły, ciągle, cały dzień jestem zmęczona, jak w takich warunkach zajść w ciążę?
Chyba powinnam zmienić forum
łe, wiem, że marudzę, ale tak się chyba jeszcze nigdy nie czułamSabina, Aasiula, BISCA, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:AŚKA!!!!!!
hyhyhy
Nic mi nie wolno powinnam leżeć i czekać az zdechnętrochę ruchu mi nie zaszkodzi lajtowo robiłam wiem ze muszę uważać tylko mam takie mięśnie do dupy ze az tak bolą niestety
Wkurwilam sie jak dzisiaj chciałam założyć moje spodnie a tu zonk . Skurczyly sie hyhyhyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:01
Sabina, Magda*, Zofia8, kkisia, ania.g, Parka, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość