35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Sabbcia nie pokonałam Twojej ilosci Wyszło mi 80sztuken
A krem bede robic pojutrze najwczesniej..Teraz ciasto sie schladza na starodawne babeczki
mamatrojki80, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam jeszcze coś odnośnie szczepień, szczególnie na rotawirusy.
Mój mały rzygnął sobie podobno w piątek. Wszyscy myśleli, że mu się ulało po jedzeniu. Potem w sobotę przed wieczorem i raz wieczorem. Pomyślałam, ze to albo będzie gardło chore, albo zęby mu idą. Spał więcej. Dopiero w niedzielę okazało się, że wujkowie, u których przebywa mieli grypę w weekend. Także on też złapał. Poza tym żadnych innych objawów nie miał, był pogodny. Nas wyłożyło w niedzielę wieczorem i wczoraj było kiepsko.
Wydaje mi się, że gdyby nie szczepionka, to mały zniósłby to gorzej, bo z czymś takim to dzieci w szpitalu lądują. A on nic.mamatrojki80, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina, peppapig, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Powiem Wam jeszcze coś odnośnie szczepień, szczególnie na rotawirusy.
Mój mały rzygnął sobie podobno w piątek. Wszyscy myśleli, że mu się ulało po jedzeniu. Potem w sobotę przed wieczorem i raz wieczorem. Pomyślałam, ze to albo będzie gardło chore, albo zęby mu idą. Spał więcej. Dopiero w niedzielę okazało się, że wujkowie, u których przebywa mieli grypę w weekend. Także on też złapał. Poza tym żadnych innych objawów nie miał, był pogodny. Nas wyłożyło w niedzielę wieczorem i wczoraj było kiepsko.
Wydaje mi się, że gdyby nie szczepionka, to mały zniósłby to gorzej, bo z czymś takim to dzieci w szpitalu lądują. A on nic.caffe lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:ha ha ha, qrwa nic nie robię
caffe, moremi, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Dziobak, mysza1975, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kapta, a co to za święto, że tyle tego?
EEE no swieta idoM.No przeca tesciowa przyjedzie z tesciem , moja mama przyjdzie do nas no i sis mojego przyjezdza z corka to bedzie mial kto jesc... A dzis mam jakis przyplyw energii to korzystam poki jestWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:44
moremi, Zofia8, kkisia, mysza1975, Sabina, Aasiula, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:EEE swieta przeca idoM.No przeca tesciowa przyjedzie z tesciem , moja mama przyjdzie do nas no i sis mojego przyjezdza z corka to bedzie mial kto jesc... A dzis mam jakis przyplyw energii to korzystam poki jest
I te rurki z kremem tak do świąt wytrzymają?w sumie krem możesz potem wetknąć do środka....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:48
-
Bozia3 wrote:no to w takim razie skorzystam z tego pomysłu - w sumie miałam taki zamiar i tak...
http://www.wielkiezarcie.com/recipe59791.html
to powyższe polecam.
U mnie krokodyl zrobił furoręWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:47
kapturnica, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z kwestii chwalenia się, to moje małe dziecię wiedząc wczoraj, że jestem nieżywa, zasnęło ze mną po 17 i wstało dzisiaj rano
ania.g, moremi, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Bozia3, mysza1975, Dziobak, iwcia77, Sabina, Aasiula, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
A Wy dalej o jedzeniu
Ja mam sto tysięcy pomysłów ale pewnie zrobię tylko kilka rzeczy. Jutro zabieram się za Waciowe mazurki. Marcel jest przeziębiony i musiałam odwołać dzisiejsze szczepienia.moremi, iwcia77, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dzień dobry
A Wy dalej o jedzeniu
Ja mam sto tysięcy pomysłów ale pewnie zrobię tylko kilka rzeczy. Jutro zabieram się za Waciowe mazurki. Marcel jest przeziębiony i musiałam odwołać dzisiejsze szczepienia.
zdrówka życzęania.g lubi tę wiadomość