X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabbcia nie pokonałam Twojej ilosci Wyszło mi 80sztuken :) A krem bede robic pojutrze najwczesniej..Teraz ciasto sie schladza na starodawne babeczki :D

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    oj biedactwo...to pewnie schudłaś trochę...;)
    mogę Ci przesłac wirusa flircik.gif

Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabbcia nie pokonałam Twojej ilosci Wyszło mi 80sztuken :) A krem bede robic pojutrze najwczesniej..Teraz ciasto sie schladza na starodawne babeczki :D
    ja rurki nadziewam bitą śmietaną, a do środka dodatkowo wkładam wiśnie z zalewy

mamatrojki80, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ja rurki nadziewam bitą śmietaną, a do środka dodatkowo wkładam wiśnie z zalewy
    Tez dobre ;)

caffe lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - jaką atrakcję szykujesz na te święta - bo ja lubię czerpać z Twoich przepisów...

caffe, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Kapta, a co to za święto, że tyle tego? :-)

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam jeszcze coś odnośnie szczepień, szczególnie na rotawirusy.

Mój mały rzygnął sobie podobno w piątek. Wszyscy myśleli, że mu się ulało po jedzeniu. Potem w sobotę przed wieczorem i raz wieczorem. Pomyślałam, ze to albo będzie gardło chore, albo zęby mu idą. Spał więcej. Dopiero w niedzielę okazało się, że wujkowie, u których przebywa mieli grypę w weekend. Także on też złapał. Poza tym żadnych innych objawów nie miał, był pogodny. Nas wyłożyło w niedzielę wieczorem i wczoraj było kiepsko.
    Wydaje mi się, że gdyby nie szczepionka, to mały zniósłby to gorzej, bo z czymś takim to dzieci w szpitalu lądują. A on nic.

mamatrojki80, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina, peppapig, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Powiem Wam jeszcze coś odnośnie szczepień, szczególnie na rotawirusy.

Mój mały rzygnął sobie podobno w piątek. Wszyscy myśleli, że mu się ulało po jedzeniu. Potem w sobotę przed wieczorem i raz wieczorem. Pomyślałam, ze to albo będzie gardło chore, albo zęby mu idą. Spał więcej. Dopiero w niedzielę okazało się, że wujkowie, u których przebywa mieli grypę w weekend. Także on też złapał. Poza tym żadnych innych objawów nie miał, był pogodny. Nas wyłożyło w niedzielę wieczorem i wczoraj było kiepsko.
    Wydaje mi się, że gdyby nie szczepionka, to mały zniósłby to gorzej, bo z czymś takim to dzieci w szpitalu lądują. A on nic.
    dokładnie tak :)

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - jaką atrakcję szykujesz na te święta - bo ja lubię czerpać z Twoich przepisów...
    ha ha ha, qrwa nic nie robię MDR06.gif

Bozia3, moremi, Zofia8, kkisia, Dziobak, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ha ha ha, qrwa nic nie robię MDR06.gif
    no to w takim razie skorzystam z tego pomysłu - w sumie miałam taki zamiar i tak...:)

caffe, moremi, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Dziobak, mysza1975, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Kapta, a co to za święto, że tyle tego? :-)

EEE no swieta idoM.No przeca tesciowa przyjedzie z tesciem , moja mama przyjdzie do nas no i sis mojego przyjezdza z corka to bedzie mial kto jesc... A dzis mam jakis przyplyw energii to korzystam poki jest ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:44

moremi, Zofia8, kkisia, mysza1975, Sabina, Aasiula, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE swieta przeca idoM.No przeca tesciowa przyjedzie z tesciem , moja mama przyjdzie do nas no i sis mojego przyjezdza z corka to bedzie mial kto jesc... A dzis mam jakis przyplyw energii to korzystam poki jest ;)

I te rurki z kremem tak do świąt wytrzymają? :-) w sumie krem możesz potem wetknąć do środka.... :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:48

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to w takim razie skorzystam z tego pomysłu - w sumie miałam taki zamiar i tak...:)
    https://www.google.pl/search?q=galaretka+w+skorupkach+po+jajkach&biw=1366&bih=608&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=lHoaVcLzL8TeaOCqgFA&ved=0CCUQsAQ

http://www.wielkiezarcie.com/recipe59791.html

to powyższe polecam.

U mnie krokodyl zrobił furorę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:47

kapturnica, Bozia3, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    I te rurki z kremem tak do świąt wytrzymają? :-)
    Krem robie wieczorem w czwartek to jak maja z kremem maslano budyniowym nie wytrzymac ???W chlodziarce nic im nie ejst ;)

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Krem robie wieczorem w czwartek to jak maja z kremem maslano budyniowym nie wytrzymac ???W chlodziarce nic im nie ejst ;)

No właśnie jak potem to ok :-) edit zrobiłam :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No właśnie jak potem to ok :-) edit zrobiłam :-)
    Z bita smietana gorzej bo to raczej na swiezynke trza robic wiec rzadko kiedy nia szprycuje chociaz nie powiem dobra jest

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Z bita smietana gorzej bo to raczej na swiezynke trza robic wiec rzadko kiedy nia szprycuje chociaz nie powiem dobra jest

Ja też wolę śmietanę w sumie bo te budyniowo-maślane kremy ciężkie są jak dla mnie, ale kto co lubi :-)

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kwestii chwalenia się, to moje małe dziecię wiedząc wczoraj, że jestem nieżywa, zasnęło ze mną po 17 i wstało dzisiaj rano :)

ania.g, moremi, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Bozia3, mysza1975, Dziobak, iwcia77, Sabina, Aasiula, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    A Wy dalej o jedzeniu ;)
    Ja mam sto tysięcy pomysłów ale pewnie zrobię tylko kilka rzeczy. Jutro zabieram się za Waciowe mazurki. Marcel jest przeziębiony i musiałam odwołać dzisiejsze szczepienia.

moremi, iwcia77, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    A Wy dalej o jedzeniu ;)
    Ja mam sto tysięcy pomysłów ale pewnie zrobię tylko kilka rzeczy. Jutro zabieram się za Waciowe mazurki. Marcel jest przeziębiony i musiałam odwołać dzisiejsze szczepienia.
    cholerna pogoda...
    zdrówka życzę

ania.g lubi tę wiadomość

‹‹ 8395 8396 8397 8398 8399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ