35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:u ciebie bedzie bez kolek- za dobrze sie odzywiasz, bo swietnie gotujesz - ja to zjem co w lodowce jest gotowe a najlepiej smazone na glebokim tluszczu....dogadalabym sie z niejednym polskim chlopem...Alojz niestety zyje trawa , pizza , pasta i minestra
no nie wiem, nie wiem- ja bez serow i w ogole produktow mlecznych sobie zycia nie wyobrazami bez ogorkow kiszonych.. i bez pomidorow.. a to mi sie kiedys rzucilo tu w ovzy, ze ktoremus dzieciu szkodzilo..
chociaz ja tym zyje aktualnie, wiec mlody powinien byc przyzwyczajonyiwcia77, moremi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Rany Asiula wspolczuje sytuacji.. Manie dzieci wlasnie dlatego jest przerazajace..
Ale bylas czujna- gratulacje..
Mi sie kiedys kolezanka na delegacji zaczela dusic, w 35 stopniowym upale chlapnela lodowata wode i nie mogla oddechu zlapac, to jej pociagnelam od tylu w mostek i jakos ruszylo.. I zesmy obie kurde ryczaly po tym jak glupie, wiec nie jestem sobie w stanie wyobrazic jak cos takiego sie odbywa, jak Ci sie wlasne dziecko dusi..
musze isc na jakis kurs pierwszej pomocy dzieciom, sa u nas takie..iwcia77, moremi, Arwena, kapturnica, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no nie wiem, nie wiem- ja bez serow i w ogole produktow mlecznych sobie zycia nie wyobrazam
i bez ogorkow kiszonych.. i bez pomidorow.. a to mi sie kiedys rzucilo tu w ovzy, ze ktoremus dzieciu szkodzilo..
chociaz ja tym zyje aktualnie, wiec mlody powinien byc przyzwyczajonymoremi, kapturnica, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Asiula - dobrze, że tak się skończyło - od razu przed oczami mam córkę Błaszczykowej....
Mój mały też się często tak zakrztusza - nie może złapać przez chwilę oddechu - aż mi się słabo robi ( ze starszym nigdy nie miałam takich jazd). I też nie wiem, jak reagować - bo do góry nogami przewracać - to wtedy, jak mu coś wpadnie do gardła - ale od samej śliny??
Burszta milczy - nawet mi nie odpisała na sms od 3 dni....albo ma zajob z tą przeprowadzką, albo się dystansuje....kapturnica, Mega, moremi, Aasiula, Parka, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚciągnęłam moje zwłoki z łóżka, ale marze żeby tam wrócić.
Paszczak u nas podobną pogoda, ale jeszcze na dodatek strasznie leje.
Niech ktoś mi odda zabrana godzinę snu!!!!Mega, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Parka, anna maria, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bryyyy.Widze ,że nie tylko ja swoje truchło ledwie dzwigam z wyra..Cholera nie moge sie przestawic
U mnie na szczescie na razie cisza i spokoj za oknem..Nawet sie promieniste pojawia.
Ledwo zyje !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 06:41
Mega, moremi, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Parka, mamatrojki80, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana, zaraz zmykam do roboty, u mnie na razie piekne słońce, ciekawe jak długo
moremi, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Parka, mamatrojki80, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
U nas też piękne słońce
Bry
Właśnie Arwena, daj znać co przyniosło nasze trzymanie kciukowSabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Parka, mamatrojki80, anna maria, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Małgosia już przeszła fazę oralną, a odgryźć może kawałek czegokolwiek miękkiego, kwiatka, zmiękczonego ślina papieru, zachłysnąc i udusić nawet mlekiem z piersi.
Gąbki są także bezpieczniejsze dla dorosłych. Nie boli, jak się nadepnie, a na drewnianego czy plastikowego to można skonać
Nie pisałam w kontekście Twojego dziecka tylko ogólnie moje przemyślenia, skończyłam ten temat. Dziękuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 08:13
Parka lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Nie pisałam w kontekście Twojego dziecka tylko ogólnie moje przemyślenia, skończyłam ten temat. Dziękuje.
Parka lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny