35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Asiula, widac z tego, ze to forum prawdziwych gospodyn domowych: teraz albo sprzataja albo pichca
Ja niestety do tej grupy sie nie zaliczamnawet nie mam listy zakupow...
Ja juz cos tam zrobiłam do jedzenia ale ciast nie robię
Kupiłam sernik robia dobre na swieta takie domowe wypieki
Mize sie skuszę na babkę wielkanocna i zrobie jeszcze
A tak to juz wszystko zrobiłam
A nie okien nie umylam i wuj tamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 18:43
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Asiula, widac z tego, ze to forum prawdziwych gospodyn domowych: teraz albo sprzataja albo pichca
Ja niestety do tej grupy sie nie zaliczamnawet nie mam listy zakupow...
Zosia, spokojnie ja też jeszcze na zakupach nie byłam, mój mąż poszedł na Drogę Krzyżową (on ma o wiele silniejszą wiarę ode mnie), robię tylko pasztet, piekę kaczki i gotuje żurekpodchodzę do tematu spokojnie, my z zasady święta skromnie obchodzimy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 18:44
Zofia8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Zosia, spokojnie ja też jeszcze na zakupach nie byłam, mój mąż poszedł na Drogę Krzyżową (on ma o wiele silniejszą wiarę ode mnie), robię tylko pasztet, piekę kaczki i gotuje żurek
podchodzę do tematu spokojnie, my z zasady święta skromnie obchodzimy.
Dzis na Droge Krzyzowa ?Ciekawe
Skromnie? Spokojnie? a pasztet, kaczka, zurek...same sie nie zrobilyBISCA lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dzis na Droge Krzyzowa ?
Ciekawe
Skromnie? Spokojnie? a pasztet, kaczka, zurek...same sie nie zrobily
No nie wiemjest w Kościele, ja się nie znam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 18:50
moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta jak samopoczucie ?
Nudnosci dzisiaj dalej sa ? Czy to tylko jednodniowy wybryk był
Sabbbcia ale ovu nie musi byc przeca od razu a do 48h wiec spokojnie Zdazysz chlopa wykorzystac jutro ....Jajunio poczeka napewnoAasiula, Zofia8, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzis tylko rano ale juz wiem ,ze mineralna tak na mnie ostatnio działa Że jak jej popije to pojawiaja sie mdłości wiec odstawiam w ul.
Sabbbcia ale ovu nie musi byc przeca od razu a do 48h wiec spokojnie Zdazysz chlopa wykorzystac jutro ....Jajunio poczeka napewno
I to bedzie ten strzał Sabcia zobaczyszkapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
hej dziewczyny:) ostatnio sporo o gotowaniu czy pieczeniu piszecie. Ja na to nie mam czasu, ani takiej potrzeba nie ma.My tak ciągle w locie,to tu , to tam jedziemy.
Ale ostatnio mam progesteron dobry23, i prolaktynę dobrą, nawet poniżej normy 1,89, a estradiol nie za wysoki 82,82. No ale chyba ku dobremu idzie
Aasiula, mamatrojki80, Zofia8, Sabina, moremi, ania.g, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny