35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzis tylko rano ale juz wiem ,ze mineralna tak na mnie ostatnio działa Że jak jej popije to pojawiaja sie mdłości wiec odstawiam w ul.
Sabbbcia ale ovu nie musi byc przeca od razu a do 48h wiec spokojnie Zdazysz chlopa wykorzystac jutro ....Jajunio poczeka napewno
Trza się pogodzić. No co zrobisz jak nic nie zrobisz. Sama sobie dziecka nie zrobię.
Trudno.
-
Sabina wrote:Nie w moim wieku.
Trza się pogodzić. No co zrobisz jak nic nie zrobisz. Sama sobie dziecka nie zrobię.
Trudno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:05
Margolcia88, Aasiula, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:A ile kosztujom?
Na necie są tańsze
Ja we wtorek kupiłam i mówię do babki, że poproszę testy LHNoooo, siedzi, klika w ten komputer i klika, myślałam, że aż tyle ma rodzai, bo ja powiedziałam, że chcę z tych tańszych
W końcu po kilku minutach mi się przyznała, że nie wie o czym mówię
No to wytłumaczyłam drukowanymi, że chcę owulacyjne
Margolcia88, Aasiula, ania.g, Zofia8, mamatrojki80, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Bozia3, malgos741, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie w moim wieku.
Trudno.wlasnie z Kraka wraca Hehehehhe
Nie wiadomo kochana nie wiadomo zobaczysz ze sie udaSabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbcia ale pomysl przeca test ovu nie mowi nam o tym ze juz jest owulacja Eyyy palne cie zazysz.Mowie Ci!!
Ja wiem, że to śmieszne, ale się rozwaliłamTak się nastawiłam, że trafimy idealnie w ten cykl, że nawet na poprawki będzie czas a tu wygląda, że bedzie chujnia z patatajnią
Jestem skłonna złożyć broń. Bardzo Was przepraszam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Zależy, jak się trafi na promocję to ok. 12zł za 5 sztuk
Na necie są tańsze
Ja we wtorek kupiłam i mówię do babki, że poproszę testy LHNoooo, siedzi, klika w ten komputer i klika, myślałam, że aż tyle ma rodzai, bo ja powiedziałam, że chcę z tych tańszych
Ja przed migdałkami dostałam od laryngologa receptę na antybiotyk, w aptece babka gapi się na receptę, woła koleżankę i obie receptę studiują, w komputer klikają... i mówią :nie ma... widzę, że głupa pali bo recepty nie może odczytać więc pytam niewinnie, a jak się lek nazywa? ona na to, że nie wie... więc ja się jej pytam : to skąd Pani wie, ze nie maSabina, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Zależy, jak się trafi na promocję to ok. 12zł za 5 sztuk
Na necie są tańsze
ale jaja żeby pani magister nie wiedziała...
A oczywiście trzymam kciukiSabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina, Kapta dobrze pisze, owu jest dobę do dwóch po pozytywnym teście. Takze jak ci mąż jutro przekroczy próg domu to go do łóżka zaciągnij i nic nie bedzie stracone
A testy mialam z Allegro o były ok.Sabina, Aasiula, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Sabina, Kapta dobrze pisze, owu jest dobę do dwóch po pozytywnym teście. Takze jak ci mąż jutro przekroczy próg domu to go do łóżka zaciągnij i nic nie bedzie stracone
A testy mialam z Allegro o były ok.Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Palnij, przyjmę z pokorą
Ja wiem, że to śmieszne, ale się rozwaliłamTak się nastawiłam, że trafimy idealnie w ten cykl, że nawet na poprawki będzie czas a tu wygląda, że bedzie chujnia z patatajnią
Jestem skłonna złożyć broń. Bardzo Was przepraszamAasiula, Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Musimy jak najszybciej wyremontowac drugi dom i spierdalac stad ,bo chuj wie co sie moze stacAasiula wrote:To dobrze ,oj biedaku na same swieta ,jak nie urok to przemarsz wody ...
Trzymaj sie tamAasiula, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:No nie znasz
ale jak Ci powie, ze byl na Drodze Krzyzowej, to wez Go w obroty
anna maria, Zofia8, kkisia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:I to takie porzadne. Triduum paschalne jakby powiedzial, to ok. Dzis dzien ksiezy i kierowcow. Dzis u mnie w parafii w Pl samochody swięca.
No właśnie ja sobie dopowiedziałam... był z dziećmi więc alibi maja niekościelna jestem...
Dziobak, Zofia8, kkisia, anna maria, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Sabina, ogarnij się! Testy owu też nie są 100%. Poza tym dzień po owu też warto strzelać, różnie bywa i myślę że wiele czynników ma na to wpływ.
sorry
kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny