WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzis tylko rano ale juz wiem ,ze mineralna tak na mnie ostatnio działa Że jak jej popije to pojawiaja sie mdłości wiec odstawiam w ul.
    Sabbbcia ale ovu nie musi byc przeca od razu a do 48h wiec spokojnie Zdazysz chlopa wykorzystac jutro ....Jajunio poczeka napewno
    Nie w moim wieku.
    Trza się pogodzić. No co zrobisz jak nic nie zrobisz. Sama sobie dziecka nie zrobię.
    Trudno.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie w moim wieku.
    Trza się pogodzić. No co zrobisz jak nic nie zrobisz. Sama sobie dziecka nie zrobię.
    Trudno.
    Sabbcia ale pomysl przeca test ovu nie mowi nam o tym ze juz jest owulacja Eyyy palne cie zazysz.Mowie Ci!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:05

Margolcia88, Aasiula, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A ile kosztujom?
    Zależy, jak się trafi na promocję to ok. 12zł za 5 sztuk :)
    Na necie są tańsze ;)

Ja we wtorek kupiłam i mówię do babki, że poproszę testy LH ;) Noooo, siedzi, klika w ten komputer i klika, myślałam, że aż tyle ma rodzai, bo ja powiedziałam, że chcę z tych tańszych ;) W końcu po kilku minutach mi się przyznała, że nie wie o czym mówię :) No to wytłumaczyłam drukowanymi, że chcę owulacyjne XD

Margolcia88, Aasiula, ania.g, Zofia8, mamatrojki80, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Bozia3, malgos741, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie w moim wieku.
    Trudno.
    kcesz mojego ;) wlasnie z Kraka wraca Hehehehhe
    Nie wiadomo kochana nie wiadomo zobaczysz ze sie uda ;)

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabbcia ale pomysl przeca test ovu nie mowi nam o tym ze juz jest owulacja Eyyy palne cie zazysz.Mowie Ci!!
    Palnij, przyjmę z pokorą :(
    Ja wiem, że to śmieszne, ale się rozwaliłam :( Tak się nastawiłam, że trafimy idealnie w ten cykl, że nawet na poprawki będzie czas a tu wygląda, że bedzie chujnia z patatajnią

Jestem skłonna złożyć broń. Bardzo Was przepraszam

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    kcesz mojego ;) wlasnie z Kraka wraca Hehehehhe
    Nie wiadomo kochana nie wiadomo zobaczysz ze sie uda ;)
    Chyba mój się nie zgodzi... Tak sądzę, że mogłaby być 3 wojna św ;)

Aasiula, Zofia8, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Na necie są tańsze ;)

Ja we wtorek kupiłam i mówię do babki, że poproszę testy LH ;) Noooo, siedzi, klika w ten komputer i klika, myślałam, że aż tyle ma rodzai, bo ja powiedziałam, że chcę z tych tańszych ;) W końcu po kilku minutach mi się przyznała, że nie wie o czym mówię :) No to wytłumaczyłam drukowanymi, że chcę owulacyjne XD

Ja przed migdałkami dostałam od laryngologa receptę na antybiotyk, w aptece babka gapi się na receptę, woła koleżankę i obie receptę studiują, w komputer klikają... i mówią :nie ma... widzę, że głupa pali bo recepty nie może odczytać więc pytam niewinnie, a jak się lek nazywa? ona na to, że nie wie... więc ja się jej pytam : to skąd Pani wie, ze nie ma :-)

Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze troche zostalo ,ale z najwiekszego juz wypompowane.
    Aasiula wrote:
    Woda wypompowana ? :)

Aasiula, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Na necie są tańsze ;)

Serio :D ale jaja żeby pani magister nie wiedziała...
    A oczywiście trzymam kciuki <3

Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, Kapta dobrze pisze, owu jest dobę do dwóch po pozytywnym teście. Takze jak ci mąż jutro przekroczy próg domu to go do łóżka zaciągnij i nic nie bedzie stracone :)
    A testy mialam z Allegro o były ok.

Sabina, Aasiula, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za moje marudzenie

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Sabina, Kapta dobrze pisze, owu jest dobę do dwóch po pozytywnym teście. Takze jak ci mąż jutro przekroczy próg domu to go do łóżka zaciągnij i nic nie bedzie stracone :)
    A testy mialam z Allegro o były ok.
    No dokladnie Sabcia nic nie bedzie stracone ,bedzie idealnie :)

Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Palnij, przyjmę z pokorą :(
    Ja wiem, że to śmieszne, ale się rozwaliłam :( Tak się nastawiłam, że trafimy idealnie w ten cykl, że nawet na poprawki będzie czas a tu wygląda, że bedzie chujnia z patatajnią

Jestem skłonna złożyć broń. Bardzo Was przepraszam
    Sabina, ogarnij się! Testy owu też nie są 100%. Poza tym dzień po owu też warto strzelać, różnie bywa i myślę że wiele czynników ma na to wpływ.

Aasiula, Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jeszcze troche zostalo ,ale z najwiekszego juz wypompowane.
    To dobrze ,oj biedaku na same swieta ,jak nie urok to przemarsz wody ...
    Trzymaj sie tam :)

anna maria, Sabina lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy jak najszybciej wyremontowac drugi dom i spierdalac stad ,bo chuj wie co sie moze stac :-)
    Aasiula wrote:
    To dobrze ,oj biedaku na same swieta ,jak nie urok to przemarsz wody ...
    Trzymaj sie tam :)

Aasiula, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    No nie znasz :-) ale jak Ci powie, ze byl na Drodze Krzyzowej, to wez Go w obroty :-)
    I to takie porzadne. Triduum paschalne jakby powiedzial, to ok. Dzis dzien ksiezy i kierowcow. Dzis u mnie w parafii w Pl samochody swięca. :-D

anna maria, Zofia8, kkisia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    I to takie porzadne. Triduum paschalne jakby powiedzial, to ok. Dzis dzien ksiezy i kierowcow. Dzis u mnie w parafii w Pl samochody swięca. :-D

No właśnie ja sobie dopowiedziałam... był z dziećmi więc alibi ma ;-) ja niekościelna jestem...

Dziobak, Zofia8, kkisia, anna maria, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Sabina, ogarnij się! Testy owu też nie są 100%. Poza tym dzień po owu też warto strzelać, różnie bywa i myślę że wiele czynników ma na to wpływ.
    Ja wiem Ania. Tylko, że jak się ma tylko weekendy na starania to potem każdej szansy strasznie mi żal. Niepotrzebnie tak się nastawilam. Już mi przeszło ;-) sorry

kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja wiem Ania. Tylko, że jak się ma tylko weekendy na starania to potem każdej szansy strasznie mi żal. Niepotrzebnie tak się nastawilam. Już mi przeszło ;-) sorry

Sabcia, nie przesadzaj sprawy.

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    No właśnie, to też powód mojego nieszczęścia... przed świętami.

A co Ty Luna taka nieszczęśliwa jesteś?

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 8430 8431 8432 8433 8434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ