35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja wiem Ania. Tylko, że jak się ma tylko weekendy na starania to potem każdej szansy strasznie mi żal. Niepotrzebnie tak się nastawilam. Już mi przeszło
sorry[/QUOTE
Cześć wszystkim, Sabina nic nie jest za późno. Mój przykład sprzed kilku dni: test owu pozyt we wtorek do południa, owulacja potwierdzona środa-wieczorem i podobno była niedawno (świeży płyn w zatoce Douglasa). Jajeczko jest zdolne jeszcze do zapłodnienia do 24 po owu. Czyli piątek jak najbardziej ok.ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, macduska, kapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://www.biedronka.pl/pl/product,id,6205,name,ciasto-kruche-na-mazurek-wielkanocny-350-g
Zobacz jaki ładne, ja wszystko tam kupię i powiem, że sama robiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 20:49
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sluchajcie ,poniewaz jutro bede w trasie i nie wiem jak wieczor sie potoczy chciałam Wam złozyc serdeczne zyczenia Swiateczne
Wszystkiego co najlepsze na Święta Wielkiej Nocy,
wiosennych nastrojow
ciepłej, radosnej atmosfery,
miłych spotkań z Najbliższymi
oraz smacznego jajka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:02
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Dziobak, kapturnica, gosia7122, ola_35, macduska, moremi, Zofia8, Bozia3, Sabina, Arwena, malgos741, kkisia, BISCA, Margolcia88, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kometa, zaznaczyłaś pod wykresem ból gardła, jesteś przeziębiona?
mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, macduska, Zofia8, Sabina, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Zocha wkrecasz ? bo ja zmeczona trochu jestem i nie jarze ;/
YYYYY mozesz jasniej ?ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Cześć wszystkim, Sabina nic nie jest za późno. Mój przykład sprzed kilku dni: test owu pozyt we wtorek do południa, owulacja potwierdzona środa-wieczorem i podobno była niedawno (świeży płyn w zatoce Douglasa). Jajeczko jest zdolne jeszcze do zapłodnienia do 24 po owu. Czyli piątek jak najbardziej ok.
Podobnie było u mnie - 13 test pozytywny, a u lekarza kolejnego dnia w południe byłam jeszcze przed owulacją. Przewidywał ją na wieczór lub ranek kolejnego dnia.Aasiula, ola_35, Sabina, Zofia8, kapturnica, kkisia, BISCA, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!