35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Zrobiłam pastę Dusi
od razu podwójną porcję
fantastyczna jest
Luna, Ty się nie przejmuj, ja też kopca nie zrobię, a do mazurka nawet się nie przymierzamale może babkę piaskową zrobię, to jak wyjdzie wyśle Ci przepis
Moremi, daj przepis. Mi jeszcze w zyciu zadna babka nie wyszła. Zakalec zakalca pogania.
A mazurki to proscizna! Tam się nie ma co zepsuć!Sabina, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Moremi, daj przepis. Mi jeszcze w zyciu zadna babka nie wyszła. Zakalec zakalca pogania.
A mazurki to proscizna! Tam się nie ma co zepsuć!
Ale na Wielkanoc moja mama zrobi babkę parzoną (drożdżową)
No i czekałam na jej słowa, wiedziałam, że padnąMiały być tylko rurki, mazurek czekoladowy i babka - bo my jedziemy do teściów i wrócimy w niedzielę wieczorem, a bracia nie przyjadą. Moja mama dziś stwierdziła, że za mało zaplanowałyśmy, bo jak ktoś wpadnie, to go nie będzie miała czym poczęstować
cycki mi opadły
kapturnica, kkisia, Margolcia88, Mega, macduska, gosia7122, Aasiula, Zofia8, Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
Czesc wieczorem.
Zosia, nie widze Twojego wykresu ale kibicuje z calych sil.
Sabcia, Tobie tez
U mnie intensywne proby wywolania @. Byla goraca kapiel i pieszczoty
I dalej nic. Grrrr.
Sabina, macduska, Mega, Aasiula, Zofia8, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Byliśmy dziś w klinice u rehabilitantów - bo dopiero na dziś miałam termin. Wszystko z małym ok - zero wskazań do ćwiczeń - wszystko samo się wyprostowało.
W związku z tym, apeluję do przyszłych mama - żeby samemu nie diagnozować krzywizn u dziecka i nie katować go niepotrzebnie ćwiczeniami. Moja pediatra miała rację - wszelkie asymetrie mijają u większości niemowlaków do 6 miesiąca bez żadnych ćwiczeń...i tak też się stało u nas....macduska, Aasiula, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja ciasta piaskowe piekę chyba od zawsze
Ale na Wielkanoc moja mama zrobi babkę parzoną (drożdżową)
No i czekałam na jej słowa, wiedziałam, że padnąMiały być tylko rurki, mazurek czekoladowy i babka - bo my jedziemy do teściów i wrócimy w niedzielę wieczorem, a bracia nie przyjadą. Moja mama dziś stwierdziła, że za mało zaplanowałyśmy, bo jak ktoś wpadnie, to go nie będzie miała czym poczęstować
cycki mi opadły
Skąd ja to znam.
Dlatego sama wczesniej piekę ilosci przemysłowe bo moja mama narozczynia w ostatniej chwili i z jęzorem na brodzie trzeba potem kończyc i sprzatać.
Temat rzeka...Sabina, Mega, Aasiula, moremi, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Normalnie ktos mi podkrada godziny
nie mam na nic czasu..... Wczoraj po pracy prosto na zakupy spożywcze pojechaliśmy (pominę milczeniem fakt, ze obskoczylismy 4 sklepy) i jak wróciłam to padłam na pysk. Miał być seks wieczorny ale ani chęci, ani siły, za to nadrobilismy dzisiaj rano
Aaaaa i kto spraszał zimę? Dzisiaj było wszystko - rano troche słońca, potem chmury, deszcz, grad i na końcu snieżyca ....masakra jakas....
Nie wiem co sie dzieje tutaj (som nowe cionze?) poczytam w święta
Sabina, macduska, Aasiula, Dziobak, moremi, Bozia3, kkisia, kapturnica, Elfik, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Skąd ja to znam.
Dlatego sama wczesniej piekę ilosci przemysłowe bo moja mama narozczynia w ostatniej chwili i z jęzorem na brodzie trzeba potem kończyc i sprzatać.
Temat rzeka...Mega, Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Duśka a nasze mamy to czasem nie jakieś siostry? Choćby astralne?
Też tak podejrzewam.
Szczęscie że mam osobną kuchnię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 22:27
Sabina, Mega, Aasiula, moremi, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś dorobiłam jeszcze mazurek kajmakowy i czekoladowy. Mazurkiem bym tego nie nazwała bo jest to jakaś masa na kruchym spodzie a nie takie warstwowe jak w sklepie. W każdym razie mam to gdzieś oby tylko smakowało. Kajmak robiłam z puszki mleka ale następnym razem wypróbuję przepis z netu gdzie gotuje się zwykłe mleko z cukrem, wanilią i szczyptą soli. Podobno znacznie lepsze. Tak mnie wzięło na kruche spody że zrobiłam dwa wytrawne i obiad z głowy. Co do sprzątania to ja nie szaleję, sprzątam jak zwykle na bieżąco a większe porządki zawsze robię w weekendy.Wreszcie zapowiadają się święta bez teściów
Ojciec dziś wyleciał, mama będzie u nas i może siostra ruszy tyłek na kawę. Także błogi spokój
Aasiula, BISCA, Mega, Dziobak, dorbie, moremi, Bozia3, kkisia, kapturnica, macduska, Elfik, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymacduska wrote:To powiem Ci kobieto- szacun, że jeszcze jakoś funkcjonujesz.
Ja bym nie wytrzymała.
Często piję piwo
hep
Lubię piwo
Cóż Duśka, mieszkanie z rodzicami to plusy dodatki e i plusy ujemne. Zazwyczaj jest okCzasem moją matkę ponosi, ale od czego jest piwo hep
Aasiula, BISCA, Mega, Dziobak, moremi, Bozia3, kkisia, kapturnica, macduska, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dziś dorobiłam jeszcze mazurek kajmakowy i czekoladowy. Mazurkiem bym tego nie nazwała bo jest to jakaś masa na kruchym spodzie a nie takie warstwowe jak w sklepie. W każdym razie mam to gdzieś oby tylko smakowało. Kajmak robiłam z puszki mleka ale następnym razem wypróbuję przepis z netu gdzie gotuje się zwykłe mleko z cukrem, wanilią i szczyptą soli. Podobno znacznie lepsze. Tak mnie wzięło na kruche spody że zrobiłam dwa wytrawne i obiad z głowy. Co do sprzątania to ja nie szaleję, sprzątam jak zwykle na bieżąco a większe porządki zawsze robię w weekendy.Wreszcie zapowiadają się święta bez teściów
Ojciec dziś wyleciał, mama będzie u nas i może siostra ruszy tyłek na kawę. Także błogi spokój
ania.g, dorbie, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
O i właśnie mąż strzelił focha bo nie chcę wpaść do jego rodziców na święta. Mieszkaliśmy z nimi 5 lat i nadal mu mało. Ratunku...
Sabina, Dziobak, moremi, Bozia3, kkisia, kapturnica, macduska, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Zobaczcie ja zamiast rzezuchy mam stokrotki .Tym sposobem mam odrobine wiosny w domu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e2608e30307.jpgdorbie, ania.g, Sabina, Dziobak, Zofia8, moremi, Bozia3, kkisia, iwcia77, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Elfik, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Zobaczcie ja zamiast rzezuchy mam stokrotki .Tym sposobem mam odrobine wiosny w domu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e2608e30307.jpg
A jeszcze bardziej szafirki i fiołki które właśnie odkryłam w swoim ogródku dziko rosnąceWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 22:57
Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4