35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZrobilam 3 mazurki. Wacia, pomarańczowy z Twojego przepisu, pozostałe dwa właściwie też, bo tak samo je robiłam
. Zamieściłam fotki na fb, tu niezbyt latwo z tabletu wkleic, a zdjecia mam w komórce.
Aasiula, Zofia8, ania.g, moremi, Bozia3, kkisia, kapturnica, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zrobilam 3 mazurki. Wacia, pomarańczowy z Twojego przepisu, pozostałe dwa właściwie też, bo tak samo je robiłam
. Zamieściłam fotki na fb, tu niezbyt latwo z tabletu wkleic, a zdjecia mam w komórce.
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Zrobilam 3 mazurki. Wacia, pomarańczowy z Twojego przepisu, pozostałe dwa właściwie też, bo tak samo je robiłam
Aasiula, ComeToMeBaby, macduska lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Zobaczcie ja zamiast rzezuchy mam stokrotki .Tym sposobem mam odrobine wiosny w domu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e2608e30307.jpgAasiula, moremi, Bozia3, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:A ja jak mam je zobaczyć? Hmmm
chyba, ze masz konto na fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 23:08
Sabina, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Moremi, daj przepis. Mi jeszcze w zyciu zadna babka nie wyszła. Zakalec zakalca pogania.
A mazurki to proscizna! Tam się nie ma co zepsuć!Sabina, kkisia, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDziobak wrote:Miluzie. Ja miniaturowe zonkile w kilku doniczkach. Potem wysadzam je do ogrodu. Tak samo robię z hiacyntami i krokusami z Bożego Narodzenia. I tym sposobem mam coraz więcej kwiatów w ogrodzie.
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jutro muszę od mamy wziąć przepis, bo ja też nie piekłam
moremi, Aasiula, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Miluzie. Ja miniaturowe zonkile w kilku doniczkach. Potem wysadzam je do ogrodu. Tak samo robię z hiacyntami i krokusami z Bożego Narodzenia. I tym sposobem mam coraz więcej kwiatów w ogrodzie.
dorbie, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dawaj
Pojemniczek w przepisie, to taki pojemniczek od jogurtu ok 200ml, chodzi o proporcje.
2 pojemniczki cukru i 3 jajka miksowac na bialo
Dodac 1 jogurt, 3 pojemniczki mąki, 1 czubata lyzeczka proszku do pieczenia, 1 pohemniczek oleju, Miksowac. Piec 1 godz 180 stopni. Ja dodaje jeszcze aromat cytrynowy lub pomarańczowy.
Łatwe i szybkie ciasto, co zawsze wychodzimoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
@ przylazlaDzis oficjalnie zaczynam protokol.
No i dobre wiesci chodza parami, dzisiaj piateczek. Choc w wielu krajach juz wolne (Wielki Piatek)
Udanych przygotowan do Swiat dla tych, ktore sie przygotowuja, reszcie milego wypoczynku.
PS Nie bylo nocnej zmiany ? Jak to Pani zobaczy .....
kkisia, mamatrojki80, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, Zofia8, malgos741, Bozia3, Parka, Parka, macduska, moremi, Aasiula, paszczakin, Krakonka, dorbie, Elfik, gosia7122, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dzien dobry
@ przylazlaDzis oficjalnie zaczynam protokol.
No i dobre wiesci chodza parami, dzisiaj piateczek. Choc w wielu krajach juz wolne (Wielki Piatek)
Udanych przygotowan do Swiat dla tych, ktore sie przygotowuja, reszcie milego wypoczynku.
PS Nie bylo nocnej zmiany ? Jak to Pani zobaczy .....
Bry
Super ze juz zaczynasz
ja dalej czekamSabina, BISCA lubią tę wiadomość