35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZrobilam 3 mazurki. Wacia, pomarańczowy z Twojego przepisu, pozostałe dwa właściwie też, bo tak samo je robiłam
. Zamieściłam fotki na fb, tu niezbyt latwo z tabletu wkleic, a zdjecia mam w komórce.
Aasiula, Zofia8, ania.g, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Ide zobaczycdorbie wrote:Zrobilam 3 mazurki. Wacia, pomarańczowy z Twojego przepisu, pozostałe dwa właściwie też, bo tak samo je robiłam
. Zamieściłam fotki na fb, tu niezbyt latwo z tabletu wkleic, a zdjecia mam w komórce.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja jak mam je zobaczyć? Hmmmdorbie wrote:Zrobilam 3 mazurki. Wacia, pomarańczowy z Twojego przepisu, pozostałe dwa właściwie też, bo tak samo je robiłam
Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Miluzie. Ja miniaturowe zonkile w kilku doniczkach. Potem wysadzam je do ogrodu. Tak samo robię z hiacyntami i krokusami z Bożego Narodzenia. I tym sposobem mam coraz więcej kwiatów w ogrodzie.Aasiula wrote:Zobaczcie ja zamiast rzezuchy mam stokrotki .Tym sposobem mam odrobine wiosny w domu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e2608e30307.jpg
Aasiula, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro tu pokaże bo dziś nie mam siły kompa odpalac i zgrywac zdjecia, Sabcia wytrzymasz, plizzzzSabina wrote:A ja jak mam je zobaczyć? Hmmm
chyba, ze masz konto na fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 23:08
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Jutro muszę od mamy wziąć przepis, bo ja też nie piekłammacduska wrote:Moremi, daj przepis. Mi jeszcze w zyciu zadna babka nie wyszła. Zakalec zakalca pogania.

A mazurki to proscizna! Tam się nie ma co zepsuć!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA ja wyrxucilam przekwitle hiacyntyDziobak wrote:Miluzie. Ja miniaturowe zonkile w kilku doniczkach. Potem wysadzam je do ogrodu. Tak samo robię z hiacyntami i krokusami z Bożego Narodzenia. I tym sposobem mam coraz więcej kwiatów w ogrodzie.

Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam na jogurtowa, jest super, chcecie? Pieke ja w foremce na babę albo w takiej keksowce. Chyba, ze mówicie o drożdżowej, to nie pieklammoremi wrote:Jutro muszę od mamy wziąć przepis, bo ja też nie piekłam

moremi, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A widzis a ja głupia wywalalamDziobak wrote:Miluzie. Ja miniaturowe zonkile w kilku doniczkach. Potem wysadzam je do ogrodu. Tak samo robię z hiacyntami i krokusami z Bożego Narodzenia. I tym sposobem mam coraz więcej kwiatów w ogrodzie.

nick nieaktualny, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBabka jogurtowaania.g wrote:Dawaj
Pojemniczek w przepisie, to taki pojemniczek od jogurtu ok 200ml, chodzi o proporcje.
2 pojemniczki cukru i 3 jajka miksowac na bialo
Dodac 1 jogurt, 3 pojemniczki mąki, 1 czubata lyzeczka proszku do pieczenia, 1 pohemniczek oleju, Miksowac. Piec 1 godz 180 stopni. Ja dodaje jeszcze aromat cytrynowy lub pomarańczowy.
Łatwe i szybkie ciasto, co zawsze wychodzi
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry

@ przylazla
Dzis oficjalnie zaczynam protokol.
No i dobre wiesci chodza parami, dzisiaj piateczek. Choc w wielu krajach juz wolne (Wielki Piatek)
Udanych przygotowan do Swiat dla tych, ktore sie przygotowuja, reszcie milego wypoczynku.
PS Nie bylo nocnej zmiany ? Jak to Pani zobaczy .....
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Zofia8, malgos741, Bozia3, Parka, Parka, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, paszczakin, Krakonka, nick nieaktualny, Elfik, gosia7122, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dzien dobry

@ przylazla
Dzis oficjalnie zaczynam protokol.
No i dobre wiesci chodza parami, dzisiaj piateczek. Choc w wielu krajach juz wolne (Wielki Piatek)
Udanych przygotowan do Swiat dla tych, ktore sie przygotowuja, reszcie milego wypoczynku.
PS Nie bylo nocnej zmiany ? Jak to Pani zobaczy .....
Bry
Super ze juz zaczynasz
ja dalej czekam
nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość