35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ja wiem Ania. Tylko, że jak się ma tylko weekendy na starania to potem każdej szansy strasznie mi żal. Niepotrzebnie tak się nastawilam. Już mi przeszło
sorry
Sabina, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Byliśmy dziś w klinice u rehabilitantów - bo dopiero na dziś miałam termin. Wszystko z małym ok - zero wskazań do ćwiczeń - wszystko samo się wyprostowało.
W związku z tym, apeluję do przyszłych mama - żeby samemu nie diagnozować krzywizn u dziecka i nie katować go niepotrzebnie ćwiczeniami. Moja pediatra miała rację - wszelkie asymetrie mijają u większości niemowlaków do 6 miesiąca bez żadnych ćwiczeń...i tak też się stało u nas....moremi, mamatrojki80, Aasiula, kapturnica, Zofia8, ania.g, Sabina, Arwena, peppapig, Elfik, kkisia, macduska, BISCA, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Sabina - może lepiej, że mąż będzie jutro - szybki strzał i trafi w chłopaka...
test pozytywny zwykle wychodzi dzień wcześniej...moremi, Aasiula, Zofia8, Sabina, malgos741, Elfik, kkisia, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
-
Ze sprzątaniem do przodu... Alem się urobiła
Ostatnie zakupy zrobi jutro m. Od jutra gotowanie
Przymierzałam się do mazurka, ale przeraził mnie ogrom roboty, a skoro nawet kopiec kreta mi nie wychodzi to co dopiero taki mazurek!!!
Zazdroszczę Wam cierpliwości, dziewczyny.moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Byliśmy dziś w klinice u rehabilitantów - bo dopiero na dziś miałam termin. Wszystko z małym ok - zero wskazań do ćwiczeń - wszystko samo się wyprostowało.
W związku z tym, apeluję do przyszłych mama - żeby samemu nie diagnozować krzywizn u dziecka i nie katować go niepotrzebnie ćwiczeniami. Moja pediatra miała rację - wszelkie asymetrie mijają u większości niemowlaków do 6 miesiąca bez żadnych ćwiczeń...i tak też się stało u nas....Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dziewczyny ja Wam naprawdę bardzo i z całego serca dziękuję
Głupio mi teraz strasznie, bo wyszłam na niestabilną emocjonalnie histeryczkeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:37
Sabina, kapturnica, malgos741, Elfik, Zofia8, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Asiula, odpoczywaj i zbieraj sily do dalszej walki
nie poddam sie jeszcze nie teraz
Musze jeszcze urodzic coreczke
a pozniej to juz odpuszcze
Tak sie rozmarzyłammalgos741, Zofia8, moremi, kkisia, Sabina, BISCA, Magda*, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Głupio mi teraz strasznie, bo wyszłam na niestabilną emocjonalnie histeryczkemoremi, Aasiula, kkisia, macduska, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Głupio mi teraz strasznie, bo wyszłam na niestabilną emocjonalnie histeryczke
Jak ja bym napisala o moich myslach,watpliwosciach to bys sie przekonala kto jest wieksza histeryczka
moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bozia3 wrote:Sabina - może lepiej, że mąż będzie jutro - szybki strzał i trafi w chłopaka...
test pozytywny zwykle wychodzi dzień wcześniej...
Z tą płcią to chyba nie do końca tak jest. Koleżanka też chciała sobie zaplanować chłopca. Dostała pregnyl na peknięcie. Starania zaczęła po 24 h po podaniu i urodziła się dziewczynka:)Sabina, iwcia77, Bozia3, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Tiffi w Iławie
a w lipcu tam gramy wesele
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabcia co to za marudzenie? nos do góry, cyc wypięty i jutro za swojego faceta się brać
Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zrobiłam pastę Dusi
od razu podwójną porcję
fantastyczna jest
Luna, Ty się nie przejmuj, ja też kopca nie zrobię, a do mazurka nawet się nie przymierzamale może babkę piaskową zrobię, to jak wyjdzie wyśle Ci przepis
macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!