35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry all.
Asiek pikne stokrotki tez uwielbiam France w moim ogrodzie nie chca rosnąć za to u wujka męża na dole w lecie zawsze maja kobierzec stokrotek na trawniku.
Bisca to kciukasy za protokół oby zakończył sie upragniona ciążą
Kkisia może popraw ciepła kapielą i sexami to przyjdzie.
Kometa zajmijcie sie leczeniem nasienia bo przy takich wynikach jak miał na te chwile hmm to ciąża nie jest niemożliwa ale małoprawdopodobna niestety. A bez ingerencji lekarza raczej same sie nie poprawią.Przykre jest to cholerne rozczarowywanie sie jak suka przyłazi
Ktoś cos jeszcze?? Burszta dzie żeś przepadła w tych remontach.Może Cie nie przykryli podłogą w jakim salonie bos Ty taka malizna .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 08:04
Zofia8, Sabina, Margolcia88, Bozia3, Parka, macduska, moremi, kkisia, Aasiula, BISCA, dorbie, ania.g, Magdala, Elfik, gosia7122, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam, u mnie już była więc ja teraz jej nie chcę
Margolcia88, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Dobra,dość tych rozmyślań. Trzeba wstać, wypić kawkę, coś przekąsić, polecieć po ostatnie zakupy i zakuć się w kuchni w kajdany. I jeszcze zrobić włosy. Trochę zajęć jest
Poza pracą
Uciekam chwilowo. -
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:ComeToMeBaby wrote:Zosia rozdaje swoje @,żeby do niej nie przyszły
no niech nie przychodzą ani do niej , ani do żadnej z nas
No wlasnie chodzi o to, ze niektore dziewczyny ich potrzebujakkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
macduska wrote:I ile mycia!
Juz mi trzy razy wykipiał.) zeby nie uciekl bo zasuwa do gory po sciankach jak gOOOpi
macduska, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Chujnia. Tempka leży i kwiczy. Dziś dostanę @.
Niestety, ale Twój post idealnie pasuje do mnie. A ovu pokazuje termin @ na poniedziałek, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Najgorsze, że jestem w gościach i ta niepewność kiedy przyjdzie jest delikatnie mówiąc mało komfortowa.
Miłego dnia i poprawy pogody dla wszystkich!Sabina, kkisia, Aasiula, BISCA, Zofia8, moremi, ComeToMeBaby, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta juz wszystko probowalam
Dam jej czas do jutra rana i dla sportu sobie sikne
A co
Najgorsze ze jak tak dalej bedzie bede musiala szpital przesunac
A teraz spadam bede podczytywac
ide do garowSabina, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Parka, dorbie, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam szacowne grono
Dół mi przeszedłciasto na mazurek w lodówce
teraz kawka i myślenie co jeszcze upiec...
Kometka, Parkatule mocno
Bisca Ty wiesz, wierzę w Wasz złoty strzał
Zocha może Ty masz dobry sposób?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:06
Aasiula, malgos741, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Parka, dorbie, macduska, ania.g, Elfik, gosia7122, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ok, mam zaplanowana wizyte na (ten bolacy) zastrzyk przerwie na lunch. Mam zamiar isc tez do fryzjera i przygotowac przesylke siostrze. A to niby przerwa na jedzenie. Taaaaa
Kiedy ja przestane biegac ????malgos741, kkisia, Sabina, moremi, ania.g, kapturnica, Parka, macduska, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Bisca powodzenia ... ten zastrzyk nic nie boli
Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Spadam do roboty
sprawy załatwione, po świętach lekarz rodzinny we wtorek a w środę usg i wizyta u chirurga czy wszystko ok z moim biustem. A w czwartek lekarz medycyny.Dziobak, Sabina, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, macduska, Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017