35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Bisca, bardzo się cieszę
Kometa, podobnie jak Kapta uważam, że czas na radykalne działania. Wiesz, liczenie na jakis palec nie pasuje do Ciebie
Parka, a Ty masz jakąś stymulację i wspomaganie?
Kkisia, trzymam kciuki, żeby @ przyszła
Sabcia, zobaczysz, że się udaAasiula, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, Parka, Sabina, kkisia, dorbie, macduska, BISCA, Magdala, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
malgos741 wrote:Spadam do roboty
sprawy załatwione, po świętach lekarz rodzinny we wtorek a w środę usg i wizyta u chirurga czy wszystko ok z moim biustem. A w czwartek lekarz medycyny.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA ja się zastanawiam, jak moja teściowa przeżyje fakt, że nie bedę jadła jej wypieków. Wyobraźcie sobie,ze w ramach przygotowań do laparo - histero-skopii lekarz zalecił mi zero cukru! jak najmmniej glutenu, czyli mam nie jeść pszennego pieczywa, makaronu, ryżu. Nie jem tak ponad tydzień. Po zabiegu będę mogła sobie jeść - tak powiedział. Najgorszy był pierwszy dzień, bo nie wiedziałam, co mam jesć zamiast szybko zabijających głód ciasteczek w pracy. Ale teraz jest ok. Może przy okazji trochę schudnę.
Czy Wy też miałyście przed laparoskopią taki zakaz?moremi, mamatrojki80, paszczakin, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no, zdecydowanie nie w moim stylu
po świętach idę się zapisać na hsg, pewnie z 1,5- 2 miesiące poczekam.
do tego czasu m zrobi 3cie badanie nasienia i wtedy idzie do androloga. jak nie to go postawię pod murem i rozstrzelam.
po hsg zrobię sobie monitoring.
ma czas na podleczenie.
w międzyczasie pomyślimy o klinice może.
u nas to są kwestie kilometrowo- finansowe.
zobaczymy co się w międzyczasie okaże.
A poważnie, może trochę poważniej podejdziecie do kwestii odbudowy nasienia. Czasami warto się trochę poświęcić - luźne gatki, zero wysiadywania w wannie, zero alkoholu i lekka wstrzemięźliwość. U nas powyższe plus suplementacja bodymaxem zadziałało.Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, macduska, Magdala, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Margolcia88 wrote:No to o co chodzi? Hmmmm...Nie jestem uczulona na gluten i nie mam nawracających infekcji czy grzybic
A poważnie - podobna dieta zdała egzamin u mojej szwagierkiSabina, Margolcia88, Aasiula, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:A ja się zastanawiam, jak moja teściowa przeżyje fakt, że nie bedę jadła jej wypieków. Wyobraźcie sobie,ze w ramach przygotowań do laparo - histero-skopii lekarz zalecił mi zero cukru! jak najmmniej glutenu, czyli mam nie jeść pszennego pieczywa, makaronu, ryżu. Nie jem tak ponad tydzień. Po zabiegu będę mogła sobie jeść - tak powiedział. Najgorszy był pierwszy dzień, bo nie wiedziałam, co mam jesć zamiast szybko zabijających głód ciasteczek w pracy. Ale teraz jest ok. Może przy okazji trochę schudnę.
Czy Wy też miałyście przed laparoskopią taki zakaz?
Może dlatego, że wszystkie te produkty powodują tkz. otyłość brzuszną u kobiet lub ich nadmierne czasowe spożycie sprzyja przybyciu cm w pasienie mam pojęcia co autor miał na myśli, wiadomo, ze gluten i cukier są be
moremi, Margolcia88, kkisia, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
Morka, w tym cyklu miałam stymulację clo, czyli ten sam schemat dzięki któremu mam moje dzieci. Dziwne tylko ze tak nagle i szybko temp spadła, @ dopiero za 2 dni powinna przyjść. Ale na wszelki wypadek pielucha załączona
O ile pamiętam Małgos bada regularnie piersi na usg i chyba mammografia. To tak jak ja - co rokumoremi, Sabina, Aasiula, kkisia, kapturnica, macduska, ania.g, Elfik lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Wróciłam z zakupów, podcięłam włosy, zrobiłam sobie 2 śniadanie i czytam co to piszecie. Odebrałam cześć wyników, tsh mi trochę podskoczyło, z 1,56 z października na 1,72. Po za tym wszystko ok, czekam jeszcze na wyniki toxo i całej redzty.
W śląskich laboratoriach jest promocja na badanie poziomu d3 - 37zl. Męża chce wysłać.
Patrzę na listę dzisiejszej roboty i lepiej sie kawy napijezszokowały mnie dzis rano białe dachy..,
moremi, Sabina, dorbie, Aasiula, kkisia, kapturnica, Parka, macduska, ania.g lubią tę wiadomość
-
zien dobry!
wlasnie was doczytalam, bo jakos tak mi nie po drodze z kompem ostatnio..
I tak sobie refleksje mam- ja sie nie dziwie, ze tyle osob swiat nie lubi, jak sie tak ciagle zapieprza..Ja dzis machne zurek, ktory tak naprawde robi sie sam, jutro sernik czekoladowy i tadam! gotowe
Dom naprawde nie potrzebuje dodatkowego pucowania tylko dlatego, ze Wielkanoc jest.. wanne sie jutro podpali i tyle..
Wczoraj znowu strzelalam przymusowy fizjoterapeuto-relaksing (masakra, tym razem pani kazala nam czuc kontakt z materacem), jak kazala sie luzowac, to ja sie denerwowalam, ze mi sie bilet na parking konczyAdas oczywiscie to samo- perkusja. Potem odwiedzilismy ciotke Simbe i funfli, wiec balans zostal przywrocony- Maksiu ze swoim budzeniem ze skrzywiona mina zapowiada sie na bratnia dusze
Godzinka w samochodzie z bluzgami na drogowych idiotow i muza tak nastawiona, zeby nie slyszec wlasnego spiewu przywrocila mnie juz totalnie do rownowagi.
No wiec nie jestem normalna- nie relaksuja mnie normalne rzeczy- relaksuja mnie rzeczy, ktore innych wkurzajana porod mam przyniesc muze- wszyscy wybieraja jakies relaksujace kawalki, ja sobie chyba wezme Nirvane
Chociaz slyszalam, ze nowa plyta Prodigy wyszla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 11:15
mamatrojki80, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, kkisia, kapturnica, Parka, macduska, Magdala, ania.g, Elfik, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Może dlatego, że wszystkie te produkty powodują tkz. otyłość brzuszną u kobiet lub ich nadmierne czasowe spożycie sprzyja przybyciu cm w pasie
nie mam pojęcia co autor miał na myśli, wiadomo, ze gluten i cukier są be
Otyła w sumie nie jestem, raczej szczupła, w pasie też, ale fakt, jak już kiedyś pisałam, 10 lat temu mniej wazyłam -
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:No zgadzam się, wiem, że są złe, dla każdego.
Otyła w sumie nie jestem, raczej szczupła, w pasie też, ale fakt, jak już kiedyś pisałam, 10 lat temu mniej wazyłam
Ja tez byłam szczuplutka 10 lat temuto se ne wrati
Margolcia88, moremi, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja nadal chora, chorsza, z porządnego wyleżenia nici, bo Małgoś też ponoć chorsza i wraca zaraz do domu.
A wczoraj zamiast leżeć, w najgorszą pogodę w mieście byłam. Ale za to jestem milowy krok do przodu na drodze Wielkiej Zmiany w Życiu
W pon oczekuję @, po świętach idę do apteki po ovitrelle, no i za jakieś 2 tygodnie pierwsza próba
Tylko chwilowo nie mam jak się z tego wszystkiego odpowiednio cieszyć, ani czuć ekscytacji, bo mnie kaszel wykańcza, jestem głucha i prawie nie mówię.
Słoneczko wyszłoMoże nawet kawki się napiję, co by choć udawać, że nie umieram
Święta nadal ignorujęSabina, Margolcia88, moremi, Aasiula, Dziobak, kkisia, Parka, macduska, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:noo, zawsze cos innego do roboty było. a już się raz prawie wybierałam. teraz pójdę już na pewno, mam dość.
u nas jest to wszystko oprócz lekkiej wstrzemięźliwościchociaż się staramy i widać pierwsze efekty (np. zasypiamy na filmie) hehehe.
on się suplementowa androwitem, teraz przerzucił się na promen (pewnie dlatego, ze tam na opakowaniu wyraźnie napisane o plemnikach).
mówisz bodymax? zerknę na to później. -
ComeToMeBaby wrote:noo, zawsze cos innego do roboty było. a już się raz prawie wybierałam. teraz pójdę już na pewno, mam dość.
u nas jest to wszystko oprócz lekkiej wstrzemięźliwościchociaż się staramy i widać pierwsze efekty (np. zasypiamy na filmie) hehehe.
on się suplementowa androwitem, teraz przerzucił się na promen (pewnie dlatego, ze tam na opakowaniu wyraźnie napisane o plemnikach).
mówisz bodymax? zerknę na to później.Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny