35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Iwcia ja do kruchego nie roztapiam masła, ale może Duska tak. Nie będę źle radzić
ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, iwcia77, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:hej, a wy co? nie pichcicie???
dzie Wacia??? bo nie odpowiada mi na sms-a na hangoucie...
maslo na kruche trzeba najpierw roztopic czy mozna tak pol kostki wrzucic???
ASIULKA I SABCIA- dziekuje za piekne zyczonka swiatecznepod wykresem...ja juz zapomnialam co to jest prowadzic wykres
ale to milo ze czasem ktos tam wpada mnie odwiedzic
ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, dorbie, iwcia77, moremi, macduska, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Mamcia, co robisz jakies tajemnice i my się teraz będziemy całe świeta głowić. Gadaj!
po swietach zobaczymy jej nowy nick -MAMACZWORKI80Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, macduska, kkisia, Zofia8, dorbie, BISCA, Parka, Luna76, ania.g, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I dzis dopiero to masz pozytywa..Wczoraj był jesio jasny ..Tez sie Sabbcia ciesze ,że zdążycie
Mąż zawiodomionyakcja ogień!
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, iwcia77, macduska, kkisia, Zofia8, dorbie, Parka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja go porownywalam z tymi z poprzednich cykli. Nigdy nie miałam ciemniejszego niż wczorajszy. Stąd moja panika
Dopiero dzisiaj jest
Wszedzie pisza ze krecha musi byc identyczna albo nawet ciemniejsza od testowej
To jeszcze raz dostaniesz wpierdziel hahahamoremi, ola_35, Sabina, kapturnica, kkisia, dorbie, Parka, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ty ale wczoraj to ten test nie był dodatni,zagladałam na zdjecie
Dopiero dzisiaj jest
Wszedzie pisza ze krecha musi byc identyczna albo nawet ciemniejsza od testowej
To jeszcze raz dostaniesz wpierdziel hahaha[/QUOTE
Sabina jak ty te testy tak robisz co miesiąc i uważasz że on był wczoraj pozytywny, to ja już wiem dlaczego w ciąży nie jesteś!! Sabina!! ta krecha to musi być minimum taka jak dzisiaj! U mnie w niektórych cyklach wychodzi nawet jeszcze ciemniejsza niż testowa! Używam tych samych testów co ty, więc wiem co mówię!Sabina, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Człowiek uczy się całe życie
Ola a ja nie jestem w ciąży, bo poroniłam w grudniu
Ja wiem Sabina, że nie jesteś w ciąży:) Tylko ja już wiem dlaczego nie jesteśMi taka krecha jak Tobie wczoraj wyszła to potrafi wyjść nawet na 3 dni przed owulacją, plemniki facetów w tym wieku mogą nie dożyć do owu:)
Sabina, moremi, kkisia, Zofia8, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Powiem Ci jeszcze cos jak zatestujesz wieczorem , albo jutro rano, to może być jeszcze ciemniejsza! Na opakowaniu z tyłu jest instrukcja do nich:)
moremi, ola_35, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja go porownywalam z tymi z poprzednich cykli. Nigdy nie miałam ciemniejszego niż wczorajszy. Stąd moja panika
Haha, wyobrazilam sobie jak goni z wywalonym Wackiem w gotowosci bojowej.Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, iwcia77, Zofia8, kapturnica, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny