X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Iwcia ja do kruchego nie roztapiam masła, ale może Duska tak. Nie będę źle radzić ;-)
    Ja też nie, wydaje mi się, że własnie wyrabianie na twardym maśle daje taki efekt jak powinien być, ale z rozpuszcoznym nie próbowąłam

ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, iwcia77, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    hej, a wy co? nie pichcicie???

dzie Wacia??? bo nie odpowiada mi na sms-a na hangoucie...

maslo na kruche trzeba najpierw roztopic czy mozna tak pol kostki wrzucic???

ASIULKA I SABCIA- dziekuje za piekne zyczonka swiateczne <3 pod wykresem...ja juz zapomnialam co to jest prowadzic wykres :( ale to milo ze czasem ktos tam wpada mnie odwiedzic :)
    Na kruche w zadnym wypadku sie nie roztapia tylko drobniusio kroi nozem(do wielkosci groszka ) mieszajac z innymi skladnikami..A potem kilkoma ruchami rak zagniata ciasto w kulke i do lodowki trza schlodzic bo kruche nie lubi za duzo ugniatania bio ciiepello roztapia..

ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, dorbie, iwcia77, moremi, macduska, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Haa!! Teraz wpierdol chcesz? ;)
    Chcesz XD

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Chcesz XD
    I dzis dopiero to masz pozytywa..Wczoraj był jesio jasny ..Tez sie Sabbcia ciesze ,że zdążycie <3

dorbie, Aasiula, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A ja Wam po świętach coś powiem.... ;-)
    Mamcia, co robisz jakies tajemnice i my się teraz będziemy całe świeta głowić. Gadaj!

iwcia77, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Mamcia, co robisz jakies tajemnice i my się teraz będziemy całe świeta głowić. Gadaj!

po swietach zobaczymy jej nowy nick -MAMACZWORKI80 ;D

Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, macduska, kkisia, Zofia8, dorbie, BISCA, Parka, Luna76, ania.g, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I dzis dopiero to masz pozytywa..Wczoraj był jesio jasny ..Tez sie Sabbcia ciesze ,że zdążycie <3
    Ja go porownywalam z tymi z poprzednich cykli. Nigdy nie miałam ciemniejszego niż wczorajszy. Stąd moja panika :-)
    Mąż zawiodomiony ;-) akcja ogień!

Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, iwcia77, macduska, kkisia, Zofia8, dorbie, Parka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Haa!! Teraz wpierdol chcesz? ;)
    Ja bede trzymać i ja bede lać Ty nie mozesz sie meczyc i wysilac ;D

Sabina, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja go porownywalam z tymi z poprzednich cykli. Nigdy nie miałam ciemniejszego niż wczorajszy. Stąd moja panika :-)
    Ty ale wczoraj to ten test nie był dodatni,zagladałam na zdjecie ;D
    Dopiero dzisiaj jest :)
    Wszedzie pisza ze krecha musi byc identyczna albo nawet ciemniejsza od testowej :)
    To jeszcze raz dostaniesz wpierdziel hahaha ;D

moremi, ola_35, Sabina, kapturnica, kkisia, dorbie, Parka, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ty ale wczoraj to ten test nie był dodatni,zagladałam na zdjecie ;D
    Dopiero dzisiaj jest :)
    Wszedzie pisza ze krecha musi byc identyczna albo nawet ciemniejsza od testowej :)
    To jeszcze raz dostaniesz wpierdziel hahaha ;D[/QUOTE

Sabina jak ty te testy tak robisz co miesiąc i uważasz że on był wczoraj pozytywny, to ja już wiem dlaczego w ciąży nie jesteś!! Sabina!! ta krecha to musi być minimum taka jak dzisiaj! U mnie w niektórych cyklach wychodzi nawet jeszcze ciemniejsza niż testowa! Używam tych samych testów co ty, więc wiem co mówię!

Sabina, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Człowiek uczy się całe życie ;-)
    Ola a ja nie jestem w ciąży, bo poroniłam w grudniu ;-)

dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci jeszcze cos jak zatestujesz wieczorem , albo jutro rano, to może być jeszcze ciemniejsza! Na opakowaniu z tyłu jest instrukcja do nich:)

Sabina lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Człowiek uczy się całe życie ;-)
    Ola a ja nie jestem w ciąży, bo poroniłam w grudniu ;-)

Ja wiem Sabina, że nie jesteś w ciąży:) Tylko ja już wiem dlaczego nie jesteś:) Mi taka krecha jak Tobie wczoraj wyszła to potrafi wyjść nawet na 3 dni przed owulacją, plemniki facetów w tym wieku mogą nie dożyć do owu:)

Sabina, moremi, kkisia, Zofia8, ania.g lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A skąd pierwsze słysze ..
    Ja też. :O

Sabina, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Powiem Ci jeszcze cos jak zatestujesz wieczorem , albo jutro rano, to może być jeszcze ciemniejsza! Na opakowaniu z tyłu jest instrukcja do nich:)
    Ola ja robię te testy tak bardziej dla siebie, bo starać możemy się i tak tylko w weekendy, więc nie ma to specjalnego znaczenia :-)

moremi, ola_35, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja tez byłam szczuplutka 10 lat temu :-) to se ne wrati ;-)

U mne se wratiło. ;-)

Aasiula, Sabina, moremi, Margolcia88, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, dorbie, Dziobak lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    U mne se wratiło. ;-)
    zazdraszczam :D

Margolcia88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Haha, wyobrazilam sobie jak goni z wywalonym Wackiem w gotowosci bojowej. :-D

Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, iwcia77, Zofia8, kapturnica, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    zazdraszczam :D

Jeden z pozytywnych skutków akcji DZIECKO.

Margolcia88, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, kapturnica, Parka, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę dalej grzebac się z mazurkami.

kkisia, Aasiula, iwcia77, dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 8439 8440 8441 8442 8443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ